Goed spul , betaalbaar en professionele hulp op afstand
Hey Ron! Jij mag blijven!😉
We willen onze service graag een niveautje hoger tillen! Naar een 10 om het maar zo te zeggen! Als er iets is, waarmee we jouw 8 naar een 10 kunnen krikken, dan horen we het graag!
Goede service en vlotte levering
Zo heb jij meer tijd om leuke dingen te doen!
Hey Valerie, Stom dat er leveringsproblemen waren, maar fijn dat het is opgelost! Dankjewel dat we toch nog een 8 van je krijgen!
Product zoals verwacht
Gelukkig! Heel veel plezier ervan!
Alles volgens afspraak nagekomen
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Snelle levering en goed verpakt
Mop mop gas erop! 🏎️💨
Al een aantal keren bij Toppy besteld en iedere keer netjes en op tijd geleverd. Doen niet onder voor Bol.com bijvoorbeeld.
Wij zijn de bol.com van het zuiden, maar dan nog nét iets leuker. (al zeggen we het zelf)😉 Dankjewel voor je review én bestelling Ton!
Toppy
That's our name! 🕺🏼
Klantenservice super reactief !
Hey Joelle! Het zou wat zijn als onze klantenservice niet zou reageren! Goed dat je volle bak gebruik hebt gemaakt van onze service kanalen! Je weet ons te vinden!
Snel en goed bezorgd, ook netjes en stevig ingepakt
Ennn heb je ook al lekker door het wintermagazine heen gebladerd? 💛
Snel en volgens bestelling. 5!
'Just' in time! 😉
Excellent
Thanks Jan!
Prima service en snelle levering Direct antwoord op vragen per mail.
Fijn dat je volle bak gebruik hebt gemaakt van onze service kanalen! Daar zitten we voor en heel lief dat je een review hebt geschreven. Heel veel plezier ervan en tot de volgende keer!
Ik had op een zaterdagmiddag iets besteld en de daaropvolgende maandagochtend stond PostNL al met het pakketje voor de deur! Al met al dus zeer tevreden.
Mooi geel is niet lelijk he? 💛
Filters gekocht voor jacuzzi Deze maat had bijna niemand Ze zijn snel grleverd
Fijn dat we jouw maatje hebben! Volgende keer rechtstreeks naar Toppy.nl!
Bestellen en verzenden is super gegaan . Nadat Toppy van het lezen via mijn eerder geplaatste beoordeling van mijn pech met de bestelde vijverfolie op de hoogte was , hebben ze zelf contact opgenomen via mail en zich verontschuldigd voor de kwaliteit van de vijverfolie en meteen het betaalde bedrag plus de verzendkosten terug gestort . Als dat geen service is . Dat is wel 10 sterren waart. Bedankt Toppy dat is Toppie
Hey Mariet! Vijverfolie dat snel scheurt, dat klinkt niet als een ideaal product. Bij Toppy mag je altijd contact opnemen als er iets mis is met je bestelling hoor! Weetje wat we doen... we gaan het aankoopbedrag netjes aan je crediteren, het gescheurde doek hoeven we niet terug. Onze klantenservice stuurt je ook een mailtje! Als we je nog verder kunnen helpen met je vijver, laat je het dan weten? Gele groetjes, Pleun van Toppy
Ursprüngliche Bewertung
Bestellen en verzenden is super gegaan . Helaas was de bestelde vijverfolie achteraf niet geschikt als vijverfolie want het scheurde vrij snel. Klacht indienen vonden we overbodig daar het gebruikt en gescheurd was , zoiets kan je niet terug sturen .
Duidelijke beschrijving producten en specifikaties. Met nuttige accessoires suggesties. En volgende daggeleverd in drukke tijd
Super dat jouw bestelling zo snel bij je is aangekomen! Was het liefde op het eerste gezicht? 🥰
besteld en dan snel in huis en van de keer ook nog iets extra,s gekregen. super top bedrijf. :)
Heb je het wintermagazine al helemaal uit? Dankjewel voor je fijne review Peter! Tot de volgende keer!
Toppy
goed!bestelling kwam zeer snel,perfect,kom hier zeker weer!!
Je bent altijd welkom 😉
Goede service, een onderdeel van mijn product was beschadigd bij aankomst, binnen 2 weken heb ik het onderdeel nieuw ontvangen. Alles snel en netjes afgehandeld door Toppy.
Heel fijn dat alles weer werkt! Tot de volgende keer!
Ik had een verkeerde maat spiraalslang gekocht wou deze retour sturen maar was niet nodig heb mijn geld terug gekregen van dat geld heb ik een andere maat besteld en die was snel binnen.
Zo heb jij meer tijd om leuke dingen te doen!
mijn vissen overleven de winter
Dankjewel voor je bestelling én beoordeling én de groetjes aan je vissen!
Het bestelde kwam netjes bezorgd thuis.