Super service!! Met top personeel!!!

Vriendelijk en adequaat handelend personeel! Heel erg tevreden over het product en de service. Mega tevreden over de heater! Je hoeft zeker niet meer naar binnen, ook niet met koud weer! Ik zou er zeker nog een keer wat kopen

Fietstassen besteld en voldoen voor de 100%

Bestelling ging vlot, prima afhandeling, goede service

Top(py)

Inderdaad, besteld en de volgende dag in huis. Dat gebeurt maar zelden echt zoals beloofd. Alles in orde, spullen zijn prima. Kortom, helemaal toppy.

Uitstekende voorwaarden en service

Goedkoopst gratis levering overzichtelijke website met en goeie rustige witte basis userinterface geen overbodige graphics goede techniek of taal in beeld thuisbezorgd of op afhaalpunt optijd geleverd vriendelijke hulpvaardige helpdesk misschien wel iets tepersoonlijk naar de klant toe met downleveled gezellige we feel good taal… De website en diensten zijn al helemaal goed, dus de way to communicate kan iets getemperd

Snelle levering goede producten

Levering als altijd toppie

Zie boven

Prima levering

Dit is echt toppy

Snelle levering, correcte producten

Zeer snelle levering; de producten voldoen aan alle verwachtingen

Altijd snelle levering

Snelle levering Goede producten

Supersnelle levering

Goede kwaliteit

Blijven voort doen

Vlugge en correcte verzending

Vlotte en vlugge levering is echt wel jullie handelsmerk.

Leuk !

prima service, correcte afhandeling

prachtig matriaal prijs ok !

beste aankoop van 2022 !

GEWELDIG

Wij hebben de Jacuzzi 4 pers. bij jullie gekocht. In 1 woord super. De jacuzzi kwam een paar dagen later dan was gepland,maar dit was niet de fout van jullie,maar van de transporteur. Wij werden door jullie heel goed van op de hoogte gehouden,Toppy. Ook de chauffeur van de transporteur heeft ons heel netjes en vriendelijk behandeld en de jacuzzi tot op de plek onder de overkapping gebracht. Het resetkastje van de jacuzzi was bij ontvangst beschadigd en dit door jullie(Lotte) ook heel netjes behandeld (is nog in behandeling) Al met al hebben wij een heel goed gevoel bij jullie en dit zeggen wij uiteraard ook tegen anderen. Groeten Andre en Helga Vriend uit Ruinen

Correcte afwikkeling

Snelle en correcte levering en communicatie

Super, .Bedankt

Is precies gelopen zoals ik had verwacht

Snelle levering, zoals beloofd

Al meerdere keren besteld bijToppy. Steeds naar volle tevredenheid. Snel geleverd en goede producten. Ik ben fan?

Dik tevredenheid

Snelle levering, precies wat ik verwachtte

Dik in orde

Correcte prijs en snelle levering

Correcte prijs en snelle levering

De bezorging werd helaas over de kerstdagen geen getild, maar vanwege de drukte rond de kerstdagen, begrijpen we dat wel. groeten, Peter

Snelle levering van een goed product

Snelle levering van een goed product

Helemaal prima afhandeling

Toppie

Product zoals omschreven

Erg blij met het product en goede service

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR