Slecht

If you bay peanuts, you get monkeys … Helemaal niet tevreden , mijn Spa zit vol met witte lijnen en kreuken en antwoord is probeer maar ff met de haardroger weg te blazen. En als Da ni lukt , word het probleem gewoon maar doorgeschoven naar intex

Goed en snel geleverd

Goede produkten en snelle levering

Super service!

Een ofyr besteld bij Toppy. Super fijn geholpen, snelle reactie van de klantenservice en een super product geleverd!

Gewoon perfect.

Eenvoudig te gebruiken website. Goede indeling. Juiste meldingen. Levering exact volgens meldingen. Gewoon super.

Snelle verzending, prima service.

Goede service. Klantenservice top. Geld binnen 1 dag terug zonder terug te sturen.

snel in huis en voldeed aan de verwachtingen

alles ok

Top geholpen

Mijn eerste bestelling, een terrasheater was stuk in de doos. Erg vervelend voor mij maar ook voor de verkopende partij.. Gebeld met de klantenservice. Ik had nog eerder een nieuwe mogen ontvangen dan dat ik de kapotte, geheel kosteloos had terug kunnen sturen. Dat noem ik nog een service!!

Prima snelle levering

Alles klopte

Toppie

Goede ervaringen.

Betrouwbare en snelle service!

Toppy was nieuw voor mij maar dankzij hun thuiswinkel waarborg, had ik het vertrouwen om een product te bestellen. De website ziet er super uit, bestellen was simpel en ben erg blij met mijn product. Hele fijne service en snelle verzending. Voor herhaling vatbaar!

Super geholpen en nel geleverd

Advies gekregen bij de aankoop. Heel erg fijn. Erg vriendelijke, een goede prijs en snel geleverd. Top!

Kan niet beter

Kan niet beter. Snelle en prima aflevering

Niet goed pakket niet aangekomen op 17-12 betaald en 27-12 nog niets.

Heb zelf gebeld en pakket zou zoek zijn geraakt. Wordt dan redelijk luchtig, gemakkelijk, over gedaan

Alles ging toppy

Het product snel gevonden en het is snel geleverd. De tuinslang voldoet aan zijn beschrijving en mijn verwachting

Voldoende

Aangezien het feestdagen waren, werd het pakket 3 dagen later geleverd maar begrip daarvoor.

snel en goed

duidelijk en snel

Na lang wachten toch tevreden

We waren zeer teleurgesteld door het lange wachten door de feestdagen, uiteindelijk tevreden over het product. Leverancier mooie tegemoetkoming gedaan .

Netjes op tijd en goed verpakt

Een onderwaterstofzuiger gekocht bij toppy. Snel bezorgd en goed en stevig verpakt. Alles was zoals gehoopt

Snelle levering, heel betrouwbaar

Ik had wat bij toppy besteld, dit was de volgende dag al geleverd.

Behulpzaamheid ten Top

Ik had een hogedrukreiniger en een dompelpomp nodig en ik wist niet waar ik moest begin. Lotte heeft me uitstekend geholpen. Alles staat er inmiddels weer mooi bij.

Snelle en keurige levering. Ook na wat vragen via de mail kreeg ik een snelle en een goed uitgelegd antwoord.

alles perfect verlopen

Prijs/kwaliteit perfect in balans, goede levering, zeer goede communicatie. Bedankt

Alles top bij Toppie!!

Alles prima en snel verlopen van bestelling tot levering! Toppie is Top!

Prima voor elkaar!

Snel bestellen, makkelijk afhandelen, snelle levering en prima producten!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR