Snel bestellen, makkelijk afhandelen, snelle levering en prima producten!
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Savonds bedacht om BBQ spullen aan te schaffen. Vervolgens bij Toppy terecht gekomen. Vriendelijke site, snel kunnen regelen en ook snel geleverd. De prijs was ook goed.
Als je ooit vragen hebt over je vlees, dan zit er bij ons een barbecue fanaat die in z'n vorige leven wel een slager moet zijn geweest! Laat het ons weten, dan brengen we je in contact met Herman!
Vlotte levering
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
mijn bbq was beschadigd geleverd. Na een mail werd er gelijk een ophaal afspraak gemaakt. Na enkele dagen werd het artikel opgehaald en de chauffeur had gelijk een nieuwe bbq bij.
Stom dat het niet in één keer goed is gegaan, maar wel fijn dat we het snel hebben kunnen fixen! Heel veel barbecue plezier! Laat je niet tegenhouden door de kou!
jij bent zelf goed!
Snelle reactie op vragen en vriendelijk te woord gestaan!
Maar natuurlijk! Net zolang totdat je helemaal vraagloos bent!
Helemaal tevreden.
Dan zijn wij dat ook!
Snelle levering zoals altijd!
Mop mop gas erop! 🏎️💨
Eenvoudig werkwijze bestellen op site en goed te volgen ondanks drukte
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven, dat verdient een reactie terug! We hopen je snel weer te zien! 🙌🏼
Er werd een niet compleet apparaat afgeleverd. Na telefonisch contact werd er al snel een nieuwe wel complete versie geleverd. Er wordt snel en zeer adequaat gereageerd op klachten. Het lijkt me een super tent die Toppy!!
Hey Bert! Het LIJKT niet alleen een super tent, het is een super tent (al zeg ik het zelf). Mocht je je ooit vervelen, mag je altijd eens komen kijken! En sorry voor het ongemak nog. Hopelijk hebben we laten zien dat we altijd met een passende oplossing komen. Tot de volgende keer!
snelle levering goed verpakt
Mooi geel is niet lelijk he? 💛
Alles keurig gegaan, zowel bestellingen als retournering,
Jammer dat 'ie retour moest, maar fijn dat het goed is gegaan! Tot de volgende keer!
Aan te bevelen,
Dankjewel voor de goeie woorden Jiri! Jij mag blijven!
Gewoon TOPPIE gegaan, zelfs in drukke tijden geen probleem gehad.
TOPPY met een griekse Y! Je leert het wel!
Snel geleverd, lekkere geur.
Geniet ervan! 🥰
Ik heb een netspa voor de verjaardag van mijn vrouw besteld. Snel en netjes geleverd op een pallet.
Doe mij ook zo'n man! 🥰
Samen met de kleinkinderen (12 en 16 jaar oud) hebben wij de basketbalring op staander in elkaar geknutseld. Zo leerden zij systematisch en met veel geduld (zelfbeheersing) te werken. Een uitstekende leerschool om zelfbeheersing en volharding aan te kweken.
hahaha de award voor de leukste opa en oma gaat naar jullie! Nu nog raak gooien!
Producten waren goed en prima geprijsd. Bezorgen duurde vrij lang vond ik.
Dat komt door de gekte bij PostNL! Als je nog mensen kent die een baan zoeken, stuur ze naar PostNL! In ieder geval bedankt voor je bestelling én beoordeling!
Doen wat we beloven, da's Toppy!
Zoals altijd ben ik zeer tevreden over deze snelle verzending en goede prijzen
Kim, jij mag blijven! Ook in 2022!💛 🙌🏼
Prima luchtpomje voor een goede prijs en snel geleverd
Verkopen wij broeken? 😉
Ursprüngliche Bewertung
Prima broeken voor een goede prijs
Verkopen wij broeken? 😉
Makkelijk besteld, supersnelle levering, zorgvuldig verpakt. Goed product
Wat wil je nog meer? Een 'Leuk!' tijdschrift misschien? Bedankt voor je goeie woorden en bestelling Marion!
Werd in twee keer geleverd. Maar duidelijk gecommuniceerd.
Communicatie is key. Dat gaat bij Toppy heel goed, nu nog in onze relaties 😉! Dankjewel voor je review en bestelling Jan. Tot snel!
Prima prijs en snel geleverd. De betere zwembad leverancier. Met kop en schouders bove APerfect pool
Ohohoo dat gaan we tegen Perfect Pool zeggen! Grapje! Zijn we blij mee en werken we hard voor! Dankjewel voor je beoordeling én al je zwembadbestellingen!
Als er hier íemand prima is! Dan ben jij het! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling Herman!