Het was een uitstekende keus om bij Toppy onze twee-persoons luchtbed aan te schaffen! Met zo’n inwendig opblaas systeem! We hadden hem snel nodig, maar na 2 dagen vertraging ( wat normaal is in deze tijd ) gelukkig op tijd bezorgd! Heel makkelijk in gebruik en goede kwaliteit!
En heb je geslapen als een roosje?
Na wat geconstateerde afwijkingen aan een geleverde product, zijn deze door Toppy netjes opgepakt en opgelost. Er kan altijd iets mis gaan met een zending of een product. belangrijk is dan dat jouw leverancier eventuele klachten serieus neemt, netjes oppakt en oplost. Dat heeft Toppy in mijn geval prima gedaan.
Hey Cees, Wat vervelend om te horen dat je bestelling beschadigd geleverd is! :( We hebben je mail terug gezocht en er lijkt wat fout te zijn gegaan in ons systeem waardoor deze niet goed is doorgezet. We hebben jouw mail direct doorgezet naar onze aftersales afdeling. Onze collega neemt meteen contact met je op om te zorgen voor een nette afhandeling! Onze welgemeende excuses!
Ursprüngliche Bewertung
Verpakking zwaar beschadigd. Product [een terrasverwarming] niet goed in elkaar gezet en sommige zaken niet te monteren. Op een mail over de beschadigde verpakking geen reactie gekregen. Dus ik vind Toppy verre van Toppy!!
Mijn pakje was niet kompleet s'avond een e-mail gestuurd en de volgende dag meteen antwoord gekregen. 2 dagen later alsnog het onderdeel gekregen.
Hey Jose, sorry voor het ongemak! Heel fijn dat je onze klantenservice hebt gemaild, dan regelen we het altijd met je! Tot de volgende keer!
Leveri g op tijd en correct
Hey Franky! We willen onze service graag een niveautje hoger tillen! Naar een 10 om het maar zo te zeggen! Als er iets is, waarmee we jouw 8 naar een 10 kunnen krikken, dan horen we het graag!
Op tijd en correct geleverd
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
zeer zeer te vreden topi
nee JIJ bedankt!🥰
Precies wat ik er van verwachte, en op tijd bezorgd.
Juist! Zoals het hoort! We zien je graag weer terug Annie!
Ondanks de december drukte een vlotte en correcte afwikkeling van de aankoop!
Handjes in de lucht voor alle hardwerkende bezorgers!
Heb mijn pakje dat ik op 13 december bij jullie bestelde nog steeds niet ontvangen. Zou een kerstcadeau moeten zijn . Helemaal niet tevreden en op track&trace nog steeds geen bericht
Hey Brigitte, Wat vervelend dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten! :( Het was enorm druk bij de bezorgdienst door de feestdagen. We zien dat je bestelling gelukkig nog net op tijd voor de feestdagen geleverd is! We hopen dat je hier iemand heel blij mee hebt kunnen maken, want wat een gaaf kado was het! :)
goede service
Hey Benoit! Die goede service willen we graag een niveautje hoger tillen! Naar een 10 om het maar zo te zeggen! Als er iets is, waarmee we jouw 8 naar een 10 kunnen krikken, dan horen we het graag!
1ste keer besteld, snelle levering van producten en uitstekende klantenservice in de nazorg.
Goede producten precies wat je ervan verwacht en zelfs met de feestdagen snel bezorgd
Altijd goed en snel geholpen, ook als er een probleempje is met het geleverde artikel
Na bestelling de volgende dag artikel in huis. Bestelde ontvangen en zeer goede kwaliteit!
Duidelijk site goed prijzen. Snelle levering.
Op maandag spullen besteld en op donderdag nog niets binnen. Slagzin vandaag besteld morgen in huis gaat hier dus niet op. Klantenservice gebeld en boden mij woensdag de optie om het pakket te komen afhalen. Tegen de vriendelijke dame gezegd dat ik geen 3 uur in de auto ga zitten. Dan stuurt u toch een personeelslid meneer was haar reactie. Ik ga voor u meteen een nieuwe opsturen en voor 95% gaan de leveringen altijd goed. Vandaag helaas nog steeds niets. Wat een grote Flop dit bedrijf.
Hey Mark! Je hebt inderdaad wat langer moeten wachten op je bestelling dan je van ons bent gewend door de drukte bij de bezorgdienst vanwegen de feestdagen. Onze oprechte excuses hiervoor! Heb je je bestelling nog op tijd mogen ontvangen? We zien helaas onder je E-mail adres geen bestelling terug. Indien we je nog ergens mee kunnen helpen, horen we natuurlijk graag van je!
Jij ook!
Snelle levering,goede producten
Vooral heel veel leuke producten! Want Leuke dingen doen... da's Toppy!
Alles verloopt vlotjes en zoals afgesproken. Tot nu toe geen negatieve ervaringen gehad. Ik blijf mijn producten hier bestellen.
Jij mag blijven!!
Omdat de post dingen niet op tijd bezorgd in de maand december hebben wij de bestelling pas na vijf dagen ontvangen. Geen idee van het product. Wij zitten al weer in het buitenland. Het pakket staat in Nederland op ons te wachten. Was veel te laat in mee op reis te gaan. Helaas. We hadden het hier nodig.
Hey Verena, Dat is echt heel stom maar inderdaad het gevolgd van alle decemberdrukte. Bij ons was het op tijd de deur uit, maar PostNL heeft het loodzwaar in deze tijden. We kunnen ons voorstellen dat je het product nu op vakantie hebt gekocht. Je mag het product altijd gratis bij ons retourneren. Hoe dan ook, een hele fijne vakantie gewenst!
Zie hier boven.
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven, dat verdient een reactie terug! We hopen je snel weer te zien! 🙌🏼
Zelfs na de plotselinge lockdown en drukte bij verzendbedrijven alles op tijd geleverd. Toppie!!
Handjes in de lucht voor alle bezorgers van PostNL! 🙌🏼
Vlotte levering. Geweldige service
Doen wat we beloven, da's Toppy!
Goede levering
Mop mop gas erop! 🏎️💨
Uitstekend, duidelijk,correct.
Duidelijke taal! Bedankt Harry!