Goede prijs/kwaliteit verhouding en informatievoorziening tijdens verzending
Eenvoudig bestedl; goed en tijdig geleverd
Enorm bedankt voor je review. Fijn dat alles zo soepel is verlopen!🙌🏼
Snelle levering en goede prijs. Enig minpuntje was dat het product in de originele doos van het product werd geleverd. Het was een kado, dus helaas was het geen verrassing meer.
Hey Tineke, Ahh, ja dat snappen we heel goed. De reden dat er geen omdoos omheen zit is omdat we geen doos in die maat hebben... Weetje wat, we sturen je een cadeautje op van ons, heb je toch nog een beetje een verrassing! Mag je zelf weten of je het houdt of dat je het cadeau geeft ;). Groetjes, Pleun van Toppy
Exit trampoline junior gekocht. De bezorging was snel. De montagehandleiding was erg onduidelijk en de montage ging erg moeizaam. Daardoor is het nu ook fout en maar half gemonteerd en ook niet meer los te halen. Het veiligheidsnet kan ik ook niet meer erop doen. Gelukkig kunnen de peuters ook springen zonder net.
Hey Xu, Was de montagehandleiding onduidelijk of was je zelf te eigenwijs? (heel herkenbaar namelijk). Wat het ook was, stuur even een mailtje naar onze klantenservice ([email protected]) dan kijken we wat we voor je kunnen doen!
Een pakketje binnen krijgen dat beschadigd is is nooit leuk. Maar de geboden oplossing was fantastisch en keurig op tijd binnen.
Fijn dat we het hebben kunnen fixen! Niet met tape, maar met een passende oplossing! Vet dat we een 10 van je hebben gekregen!
Afhandeling zoals vermeld, helemaal correct
Een twee persoons luchtbed besteld en de volgende dag in huis zeker in deze drukke maand vind ik dit prima levering en zeer tevreden met het product. Ik zal zeker iedereen aanbevelen hier te kopen.
en en en slaapt 'ie lekker?
Vandaag besteld, morgen geleverd (echt). Toppy.
Ook handjes in de lucht voor PostNL! Die jongens werken ook potverdorie hard in deze drukke tijden!
We zijn verwend Rien en willen eigenlijk alleen maar 10e! Als er iets is waarmee we jou 8 naar een 10 kunnen krijgen, dan horen we het graag!
Uitstekende service
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven, dat verdient een reactie terug! We hopen je snel weer te zien! 🙌🏼
Zeer snel geleverd en goede pomp
Fijn! Heel veel plezier ervan!
Prima product, super snelle levering
Mop mop gas erop! 🏎️💨
goed verpakt en ruim op tijd geleverd met uitstekende begeleiding. Thanks
Fijn dat je volle bak gebruik hebt gemaakt van onze service kanalen! Daar zitten we voor en heel lief dat je een review hebt geschreven. Heel veel plezier ervan en tot de volgende keer!
Snelle levering en prima kwaliteit
Mop mop gas erop! 🏎️💨
Goedkoop en goedkope en snelle verzending. Straks mooi gebruiken in mijn nieuwe aquarium
Geniet ervan! Dankjewel voor je review én bestelling!
Ik had de verkeerde filter besteld en 1 al uitgepakt. Ik heb ze in overleg met Toppy terug kunnen sturen. Ze hebben me goed geholpen de juiste filter te zoeken. Met verrekenen van de verkeerd bestelde filters. Hartelijk dank hier voor.
Kan gebeuren Miranda! Volgende keer weet je welke je nodig hebt en als je er niet uitkomt dan mag je ons altijd bellen! Alvast een heel fijn nieuwjaar!
Prima producten
Prima producten, Prima bedrijf, en vooral hele prima klanten! Waaronder jij! Dankjewel voor het schrijven van een review én het doen van een bestelling bij ons natuurlijk! 💛
Snel binnen, is wat ik van het product verwachtte
Heel veel plezier ermee!
Ik kende de site niet maar op uit gekomen door iets te zoeken .Onmiddellijk besteld en dag nadien al aangekomen .Zeer tevreden , zal er nog vaker gaan bestellen .Heb dit ook bij trustpilot aangegeven dat ik zeer tevreden ben .
Hey Kelly! Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! 💛
Perfecte levering
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Duidelijke website, snelle afhandeling en bezorging
uitgebreid gamma en duidelijke communicatie
Gamma?! Toppy!
Alles volgens bestelling geleverd
Super dat jouw bestelling zo snel bij je is aangekomen! Was het liefde op het eerste gezicht? 🥰
Een Exit rebounder besteld voor mijn dochter en deze is netjes binnen 24uur geleverd. Super product en snelle service.
Nu al een rebound nodig? (lees hier wat óók een rebound is: https://www.cosmopolitan.com/nl/liefde-en-sex/a18225673/rebound-relatie/) Nee we zitten te dollen!😉 Heel veel speelplezier! We hopen je snel weer te zien!
Website is prima overzichtelijk en de prijzen zijn goed