Alles volgens afspraak
Doen wat we beloven, da's Toppy!
Ik ben nog nooit in mijn leven, zonder te overdrijven, zo ontzettend goed geholpen. De betaalde kanalen van de webshop zijn extreem goed onderhouden, duidelijk, klantvriendelijk, en spreken me op een prettige manier aan! Chapeau voor degene die de betaalde kanalen onderhoud, die man/vrouw is goud waard!
Jurriaan! Heel veel dankjewelletjes van alle Toppers. Ik heb je review in de groep gegooid! Hier doen we het voor! Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! 💛
Besteld tijdens een zeer drukke periode en toch keurig op tijd verzonden door Toppy. Grote problemen met PostNL, volledig buiten de service van Toppy, maar toch steeds correct en vriendelijk gereageerd. Het was niet mijn eerste bestelling, en zeer waarschijnlijk ook niet mijn laatste. Een voorbeeld voor velen!!!
Zeer tevreden snel en netjes geleverd
Enorm bedankt voor je review. Fijn dat alles zo soepel is verlopen!🙌🏼
Perfect, snelle bezorging goede verpakking, goed bereikbaar, en zeker !!!! Een zeer goed product!!!! Besteld, luchtbedden.Mvg EC
Alvast slaap lekker!!
We hebben sins kort een heerlijke Spa aangeschaft Onze eerste bestelling als klant hebben we op Black Friday de aanbieding van de Spa filers genomen 2+2=3 ofzo…? We hebben er toen 4 filters besteld . We dachten er toen 6 binnen te krijgen ….? Maar de korting was over de 4 filters verdeeld te zijn ? Prima hoor we in er blij mee !!, Misschien was dat onze fout ? En helaas hebben we (omdat we nog geen vaste klant zijn !) de aqua water care aanbieding niet aangeboden gekregen , anders hadden we daar ook erg graag gebruik van gemaakt : ( Maar we zijn erg tevreden over de site en de levering !! Mvg E Verhof uit Drunen
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
op tijd geleverd,
Mop mop gas erop! 🏎️💨
heel vlotte afwerking
Bij een vlot bedrijf, hoort een vlotte afwerking! Tot de volgende keer Etienne!
Heb geen enkele opmerking. Alles perfect.
Jaa héé! Dan willen we ook een 10! 😉
Snelle levering en goede aflevering van de producten
Super dat jouw bestelling zo snel bij je is aangekomen! Was het liefde op het eerste gezicht? 🥰
Duidelijke site en snelle levering en de prijs is goed
Jij mag blijven! 💛
Alles is verlopen zoals het hoort, ik zal dus zeker terug bij jullie bestellen
Zo vaak als je maar wil 😉 Dankjewel Gerry! Voor je review en bestelling!
In een woord fantastisch. Fijn shoppen tegen scherpe prijzen en snelle levering. Ben goed op de hoogte gehouden en beveel de website Toppy zeker aan, helemaal TOP
Schreeuw het van de daken, trommel al je vrienden op en doe ze meteen de groetjes van ons! Bedankt Stan, voor je bestelling, je review én alvast al je goede woorden naar vrienden en bekenden!
Snelle levering. Product zoals verwacht
Doen wat we beloven, da's Toppy!
Goede service en prijs, snelle levering.
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
bestelling zonder problemen toegekomen, zeer vriendelijke transport dienst ook. jacuzzi is nog meer van wat ik ervan verwacht bad, grote aanrader.
Tijdens koude avonden, warm bubbelen... wat een feest! Dat wordt het kerstdiner in het bubbelbad denk ik zo! Heel veel plezier ervan!
Alles ok
Pico bello... Ook een leuke naam voor ons bedrijf! Of zullen we het toch bij Toppy houden?
Zeer tevreden over toppy !
Als je íets hebt, hoe wij jou 8 naar een 10 kunnen krijgen, laat ons dat dan vooral weten! Dan gaan we aan de slag!
is allemaal zeer goed gegaan. zijn erg blij met de bestelling. een zeer goede service. hartelijk bedankt . groeten van fam. p. van vulpen
Hey familie Vulpen! Jullie bedankt! Voor je review én bestelling!
Dezelfde dag verzonden, enige vertraging bij pakketdienst door sinterklassdrukte, keurig daarover geïnformeerd, ook over nieuwe leermoment.
Leuk gebracht en heel leuk dat je dat benoemd! Dan blijven we lekker leuk doen...en heel snel leveren natuurlijk! Heel veel plezier met je bestelling!
Goed advies en snelle levering
Mop mop gas erop! 🏎️💨
-had iets nodig -gevonden bij jullie -besteld -vlug geleverd -bestelling ok -prima voor herhaling vatbaar
Bedankt voor de samenvatting! We zien je heel graag weer terug!
Snel en correct geleverd
De volgende keer gaan we voor de 10! Als je iets hebt wat we beter kunnen doen, laat het ons weten! Dan gaan we daarmee aan de slag!
Vlotte levering van de hele bestelling in één keer. Geheel ziet er goed uit.
Onze beloftes nakomen, da's Toppy!