Gewoon zo als het hoort

Alles volgens afspraak

Simpelweg geweldig

Ik ben nog nooit in mijn leven, zonder te overdrijven, zo ontzettend goed geholpen. De betaalde kanalen van de webshop zijn extreem goed onderhouden, duidelijk, klantvriendelijk, en spreken me op een prettige manier aan! Chapeau voor degene die de betaalde kanalen onderhoud, die man/vrouw is goud waard!

Zeer goede opvolging.

Besteld tijdens een zeer drukke periode en toch keurig op tijd verzonden door Toppy. Grote problemen met PostNL, volledig buiten de service van Toppy, maar toch steeds correct en vriendelijk gereageerd. Het was niet mijn eerste bestelling, en zeer waarschijnlijk ook niet mijn laatste. Een voorbeeld voor velen!!!

Zeer tevreden snel en netjes geleverd

Perfect!!!!!!

Perfect, snelle bezorging goede verpakking, goed bereikbaar, en zeker !!!! Een zeer goed product!!!! Besteld, luchtbedden.Mvg EC

Aanbieding ietsje duidelijker

We hebben sins kort een heerlijke Spa aangeschaft Onze eerste bestelling als klant hebben we op Black Friday de aanbieding van de Spa filers genomen 2+2=3 ofzo…? We hebben er toen 4 filters besteld . We dachten er toen 6 binnen te krijgen ….? Maar de korting was over de 4 filters verdeeld te zijn ? Prima hoor we in er blij mee !!, Misschien was dat onze fout ? En helaas hebben we (omdat we nog geen vaste klant zijn !) de aqua water care aanbieding niet aangeboden gekregen , anders hadden we daar ook erg graag gebruik van gemaakt : ( Maar we zijn erg tevreden over de site en de levering !! Mvg E Verhof uit Drunen

Goed toppy

op tijd geleverd,

heel vlotte afwerking

heel vlotte afwerking

Keurige levering.

Heb geen enkele opmerking. Alles perfect.

Snelle levering en goede aflevering van de producten

Het is gewoon TOP

Duidelijke site en snelle levering en de prijs is goed

Alles is verlopen zoals het hoort

Alles is verlopen zoals het hoort, ik zal dus zeker terug bij jullie bestellen

In een woord fantastisch. Fijn shoppen tegen scherpe prijzen en snelle levering. Ben goed op de hoogte gehouden en beveel de website Toppy zeker aan, helemaal TOP

Snelle correcte levering.product zoals verwacht.

Snelle levering. Product zoals verwacht

Helemaal toppy

Goede service en prijs, snelle levering.

super

bestelling zonder problemen toegekomen, zeer vriendelijke transport dienst ook. jacuzzi is nog meer van wat ik ervan verwacht bad, grote aanrader.

Alles pico bello

Alles ok

Snelle levering en nette prijzen

Zeer tevreden over toppy !

grandioos

is allemaal zeer goed gegaan. zijn erg blij met de bestelling. een zeer goede service. hartelijk bedankt . groeten van fam. p. van vulpen

Vlotte levering, zeer goede informatie (ook leuk gebracht).

Dezelfde dag verzonden, enige vertraging bij pakketdienst door sinterklassdrukte, keurig daarover geïnformeerd, ook over nieuwe leermoment.

Prima product en prijs

Goed advies en snelle levering

Juiste prijs met juiste afspraken

-had iets nodig -gevonden bij jullie -besteld -vlug geleverd -bestelling ok -prima voor herhaling vatbaar

Alles goed geregeld

Snel en correct geleverd

Keurig!

Vlotte levering van de hele bestelling in één keer. Geheel ziet er goed uit.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR