Geen opmerkingen

Al vaker hier besteld en altijd mooi optijd binnen en goede producten geweldig ga zo door

Volgens afspraak snel geleverd

Steeds volgens afspraak geleverd,prijs kwaliteit ok

Kettingslot voor mijn fiets besteld. Volgende dag geleverd, prima verpakt en tegen een zeer scherpe prijs. Veruit het goedkoopst wat ik kon vinden. Zal hier zeker weer bestellen.

Prima prijs en duidelijke communicatie

De heater voldoet goed. Heerlijke warmte en makkelijk te installeren. Mijn vrouw zegt dat het apparaat er ook mooi uitziet.

Top geweldige service

Goed service, besteld en als je vragen hebt word snel beantwoord. Blij met het pakket.

Top (py) product!

Goed product. Voldoet aan de verwachting.

Snelle levering !!

Bestel altijd het aqua finesse pakket hier , Elke keer weer snelle levering !

Niets op te zeggen

In mijn ogen is dit van een zéeer hoog niveau.

Grote keuze, duidelijke info, vriendelijke klantendienst

Ik bel zeer gelukkig met mijn keuze om met Topy in zee te zijn gegaan bij de aankoop van een opblaasbare jacuzzi. Zowel voor als tijdens en na de aankoop steeds duidelijke snelle en vriendelijke communicatie. Er was even een ontgoocheling toen ik tijdens mijn prospectie de prijs van mijn gekozen jacuzzi plots steeg van 500€ naar 600€. Ik kreeg een heldere verklaring, die ik kon staven bij andere aanbieders van het product. Ik beveel Toppy van harte aan!

Toppy

Snelle levering en service.

Steeds goede service.

Altijd goed geholpen van bestelling tot levering. En als er een probleem is word er steeds gezocht naar een oplossing.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Winterproducten voor het zwembad besteld en betaald op 12/11 maar nog steeds niks ontvangen. Het ondertussen gevroren vannacht dus ik hoop dat het zwembad/ de skimmer nog niet stuk is

Toppy!

Kan niet beter. Goede prijzen, makkelijk bestellen, snel leveren. Blijf maar zo !

Garantie vijverpomp

Mijn vijverpomp was helaas uitgevallen. Na goed overleg met Toppy is dit voor ons goed opgelost. Een goed bedrijf.

Alles was netjes aangekomen

Ik ben tevreden,was snel bestelt en snel geleverd

Bestelling perfect verlopen.

Vlot besteld, correcte opvolging en levering zoals voorzien. Een pluim op de hoed van alle medewerkers.

Toppy

Prima en snel geregeld

Prijs en bestelde is goed op elkaar afgestemd

Levering verlaat

De bestelling doorgegeven voor een andere dag ze zeiden dat ze bij ons GEWEEST waren aan de deur maar er was geen briefje in de bus wat ze normaal doen er was wel iemand thuis dezelfde dag gebeld met een zekere Jur volgende dag levering volgens afspraak en tijd. Dus toch goed gekomen

kwaliteit van begin tot einde

Mooi aanbod, goede opvolging en info. Snel en correct.

Top voor Toppy!

Ruim aanbod en snelle levering

Gewoon goed!

Product, levering en het contact: prima geregeld

Product, levering en het contact: prima geregeld

Goede zaak top service

Spullen snel geleverd voor de yaccuzi

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR