een hele fijne en goede webshopwinkel.

omdat ik regelmatig artikelen koop bij toppy is mijn ervaring zeer goed,deze artikelen zijn altijd top,worden netjes verpakt,soms een ietst te grote doos maar dat is alleen maar goed,verzending en track en trace altijd keurig,goed te volgen en altijd op tijd.

Prima !!

Snel en goed

Snelle levering en product zoals omschreven.

toppertjes

Door een trieste gebeurtenis was ik op zoek naar een grote opblaasbare cupcake. op de site kwam ik deze tegen. maar omdat het te lang zou duren om hem per post te laten versturen hen ik dit bedrijf gebeld. Toen ik mijn verhaal vertelde , ging de telefonische verkoper kijken wat hij voor me kon doen. Tot mijn verbazing gaf hij aan dat ik het bij het magazijn DIRECT kon gaan ophalen en dat de verzendkosten dan terug gestort zouden worden. DAT vind ik een echte pluim waard dat een webshop toch meedenkt om iets haalbaar te maken.

top service

S´avond de bestelling geplaatst,volgende dag thuis geleverd ,hoe cool is datte. Dank je wel

Het kussen is prachtig en ideaal om een beetje warm te blijven. Het wordt alleen niet zo warm als we hoopten, maar desondanks zijn we er blij mee

Slechte levering

Gisteren (14-10) voor 21.00uur besteld " Morgen in huis". Nou vergeet het maar. Verkopen is belangrijker dan op tijd leveren bij Toppy . De bestelling staat al heel de dag in het warehouse in Os. Als je iets niet kan waar maken Adverteer er dan niet mee. Dan is het niet meer Toppy maar een grote Flop Met vriendelijke groet

Snel geleverd en het luchtbed direct gebruikt door de kleindochter die kwam logeren. Ze was zeer tevreden.

Product voldoet volledig aan verwachting

Snel en accuraat

Goede webwinkel met overzichtelijk aanbod, snelle levering en goede service.

mooi optijd heel blij mee

als zeer tevreden

Correct

Mijn bestelling werd goed en correct afgeleverd. Nadat we alles uitgepakt hadden bleek alles te kloppen. Ook was er niets kapot. En de prijs bleek ook nog mee te vallen en viel nog lager uit dan bij de concurrentie. Wij waren dan ook zeer tevreden vandaar 5 sterren.

Zeer snelle levering

Inderdaad avonds besteld de volgende morgen al in huis. Klasse!!

Promoten levering

Ik kwam vooral bij Toppy terecht vanwege de scherpe prijs. De levering werd vervolgens ook correct en zeer snel afgehandeld, dus ik kan Toppy zeker aanraden.

Kon niet beter

Daar heb ik niets aan toe te voegen.

goede service en prompte levering.

Makkelijk besteld. Prompte levering

mijn pakket is snel en goed verpakt geleverd en de prijs was beter dan de concurentie

******

de bestelling was de volgende dag geleverd. Enige minpuntje was dat de doos open was in plaats van dichtgetaped. Gelukkig is de postbezorger hier voorzichtig mee omgegaan en was de bestelling wat uit meerdere onderdelen bestond nog compleet en onbeschadigd.

Vlotte communicatie, snel geleverd

Blij met de bestelling, voldeed aan de verwachtingen. Vlotte communicatie en levering.

Prima snelle levering, en goede communicatie via de mail.

Snelle levering, goed verpakt. En tegen een goede prijs.

vlotte bestelling en geleverd wat op de site staat

vlot

Alles volgens bestelling

Alles volgens bestelling geleverd

Goede service en vlotte levering

Ok

2100 De Kempkens