Tijdig, snel en goed.

Goed.

Snelle helm

Mooie fietshelm gekocht. Geleverd met de snelheid van het licht. Puntje van aandacht vind ik dat je vanuit de webshop niet meer terug kan naar je zoekopdracht maar daarvoor een nieuwe tab moet openen en dezelfde zoekopdracht in moet voeren.

Verzending is super-snel, voor garantie zijn ze op vakantie!

Het bestellen en ontvangen van een pakket gaat heel snel. We hebben nu een defect artikel. Via de klantenservice moest ik foto’s sturen en aan de hand hiervan wordt gezegd of het onder garantie valt of niet. Na 2 weken heb ik eindelijk een retouraanvraag kunnen doen. (Er zat een foutje in het systeem.) Benieuwd of de aanvraag wordt geaccepteerd…

Voor herhaling vatbaar, prima

Alles prima geregeld

In eerste instantie zijn de geleverde spullen beschadigd geleverd. Waarschijnlijk is er bij het transport iets mis gegaan. het retourneren en vervangen is vlot verlopen. Toppy.

snel en accuraat, Toppie

Snel en Accuraat. Toppie Toppy :)

Alles snel ontvangen tegen een goede prijs

Alles snel ontvangen tegen een goede prijs. Prima webshop.

Prima geregeld!

Bestelling kwam supersnel binnen, zelfs eerder dan verwacht!

Uitstekend product en prima bezorgd.

Uitstekende klantendienst zowel voor als naverkoopdienst!

Toen ik mijn levering ontving’ ontbrak er in de verpakking een stuk. Bij de melding via email aan de klantendienst werd ik’ zonder er discussie of poespas, snel geantwoord en nageleverd. Dat is topservice!

Snel bezorgd en naar wens

Het product heeft een scherpe prijs, wordt snel geleverd en voldoet aan de verwachting. Toppy!

Pakket was kwijt, zij hebben alles gedaan om dot in orde te brengen.

Duidelijke site, snelle service en toppy producten

Alles goed geregeld van bestellen t/m bezorging

Toppy

Nogmaals tippy dan maar

perfect

prima producten, duidelijke website en prijsopbouw, keurige bezorging. ga zo door !

altijd alles op tijd

tot nu toe nog geen enkel probleem gehad! levering op tijd als iets uitverkocht is, wordt het snel aangevuld! en snelle levering

Prima correcte levering

Correct

Precieze omschrijving van het product. Nauwkeurige leveringstijd. Perfect product, zeer tevreden!

Altijd snel geleverd!

Snelle levering en bij backorders krijg je daar bericht van.Dus daar hoef je niet zelf achteraan. Bestel altijd hier filters en jacuzzi geurtjes.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle en correcte levering

zeer goed

Heb geen enkel probleem ervaren.

winterdrijvers

goed produkt voor een correcte prijs

Supersnelle levering

Goed geregeld

Helemaal top

Super ervaring altijd binnen 1 dag geleverd.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR