Snelle levering, volgens afspraak en degelijk verpakt. Bestellen ging ook eenvoudig. Prijs is prima

schitterende service

Alles picobello in orde

Geleverd binnen de 24 uur zoals beloofd

Besteld en binnn de 24 geleverd zoals beloofd

Altijd correcte en snelle leveringen

Toppy is gewoon toppie! Leveringen zijn altijd correct en snel. Duidelijke, heldere communicatie.

Geweldig product

Vloeibaar vlokmiddel besteld. Werkt fantastisch en zorgt voor kristalhelder water.

Zeer goed en vrolijk

Zeer positief.

Eerste ervaring

Ging bijna mis maar alles is goed gegaan

Snelle levering, concurrerende prijs!

Goed verpakte levering met een goede prijs!

Toppers ziin jullie

Ze voegen daad bij woord. Bedoel hiermee snelle levering en goede kwaliteit producten. Niks aan veranderen zou ik zeggen

snelle levering en geheel volgens aanbieding

snelle levering en geheel volgens aanbieding

Snelle & correcte levering

Zeer tevreden.

Goede producten. Super snelle verzending en makkelijk geregeld. Bestel zeker weer hier.

Prima levering

Precies volgens afspraak

Snelle levering, laag geprijsd

Mijn terrasheater (Eurom 2500 golden shadow) werd de volgende dag geleverd, en was ook nog eens het goedkoopste. Dat is "Toppy"!!!

geeft veel warmte goed verpakt

de afstandbediening gaat niet spijtig

Past goed om de Easyclear 9000

Wel een erg fel en ook heel helder wit Led licht. Goed voor de Kersttijd

Uitstekend!

We hebben de trampoline eind van de middag besteld en hij was er de volgende ochtend vroeg al. Wat een service! En een prachtige trampoline. Aanrader dus!

Supersnel en heel gebruiksvriendelijk.

Bij ontvangst van mijn product bleek het niet te functioneren. Product is zonder probleem omgeruild voor een nieuw product. En dit alles binnen een paar dagen. Echt Toppy!

Ik ben super goed geholpen en alles is mooi op tijd geleverd TOP

perfect en snel!

snel geleverd, goed verpakt

Toppie

Pakketje niet op kunnen halen ivm vakantie en was terug gestuurd. 1 mailtje gestuurd, snelle duidelijke reactie en de bestelling is kostenloos weer opgestuurd. Bedankt voor de service!!

Makkelijk en snel

Ik vond op de site makkelijk wat ik zocht. Het werd ook heel snel geleverd.

Snel, conform afspraak geregeld/geleverd

Snel, conform afspraak, heldere site en zeer goed op de hoogte gehouden van de processtappen/voortgang

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR