Snelle correcte service

Vlotte bestelling, duidelijke communicatie, en snelle levering.

Top service!

Onze stofzuiger deed het niet meer, ik heb contact opgenomen met de klantendienst en ze hebben mij binnen een paar dagen nadat ik mijn toestel terug heb gestuurd, een nieuw bezorgd. Wat een topservice!

Snelle levering en geen beschadigingen

De producten worden snel geleverd en zonder beschadigingen.

Goed, snel, nette prijs

Op zoek naar een vervanger voor onze 'oude' McCulloch Gevonden bij Toppy Prijs was goed. Levertijd was goed

Prima club; Toppy

Snel leveren en geen onaangename verrassingen!

super

levering precies zoals besproken, ben super tevreden

Zeer tevreden !

De bestelling werd heel vlug opgevolgd en de levering was correct. De vijverpomp werkt zeer goed en zowel de vissen, als wijzelf, zijn zeer tevreden. Pierre. Gavere.België

Pas de problèmes avec le colis

Merci colis bien reçu et dans les délai .

Terug top

Telkens weer opnieuw alles zoals verwacht.

zeer goed

Mijn eerste ervaring is zeer goed; alles was oke goed verpakt en snelle

Wat je besteld krijg je ook alleen de verpakking mogen wel wat kleiner hoor maar verder geen slechte service

Tevreden klant

Oase vijverpomp, doet het goed, tot nu tevreden. Toppyheeft conform afspraak snel geleverd

Prima service en gemotiveerde betrokkenheid van de klantendienst.

Het probleem met de heater correct opgelost, en zonder problemen geld retour.. echt klasse.....

Toppy is Top

Snelle levering , en het produkt werkt echt. Weg schuim door er met foam down te besprayen.

Prima gegaan

snelle levering van het juiste apparaat en deze werkt goed.

Top service, snel geleverd!

Alles verlopen zoals het hoort

geweldig

goede levering kan niet anders zeggen top

Snelle en correcte levering

Bij probleem goede oplossing door de klantenservice

Geen luchtpomp te vinden bij bestelde winterluchtkussens

Ik had een tijd geleden drie winterluchtkussens gekocht en er laatst nog drie bijbesteld en geleverd gekregen . De kussen blijken een ongebruikelijke grote opblaas opening/ventiel te hebben. Daar is tot mijn verbazing door Toppy geen passende luchtpomp bij te leveren en ook elders nog niet gevonden. Verkoop die kussen dan niet !!

Grasmaaier daags nadien geleverd.

Zeer goede ervaring.

In één woord een geweldig bedrijf

Er zijn maar heel erg weinig bedrijven die zich op zo’n geweldige manier positief manifesteren als online winkel op internet. Alles doen ze perfect. Keuze uit artikelen, snelle leveringen, mocht je iets fout besteld hebben wordt dit perfect opgelost en per direct het aankoopbedrag terug gestort. Echt een topbedrijf.

Altijd op tijd en keurig verpakt.

Helemaal top

zeer duidelijke site met pluspunten en minpunten per artikel. Ook de benodigde extra artikelen wordt goed in geadviseerd. Snelle levering.

Prima levering, prima verwarming

Ik ben tevreden over de terrasverwarming

zeer tevreden

Eerst had ik een kleine pomp van 5 watt en die was voor mij te zwak. Op advies van een medewerker heb deze besteld: /pontec-pondocompact-800-fonteinpomp.html. Deze is 20 watt. en die geeft een mooie straal. Ben er zeer tevreden mee. Gewoon: Toppy. Mvrgr. Toon.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR