produkt defect bij eerste gebruik

produkt defect bij eerste gebruik, de afwikkeling daarna bijzonder traag

Goede snelle service

Snelle service en verzending goede Prijs kwaliteit

Toppy

Levering verliep duidelijk en snel. Product verder nog niet geprobeerd, maar tot nu toe zit alles er op en aan en lijkt het weer prima!

Alles prima, goed verpakt en op afgesproken tijd.

Vijverpomp, goede kwaliteit, helemaal compleet .

Het was echt top

Alles correct en vlug geleverd

Ik had een bestelling gedaan en deze is zoals vermeld op de site de dag erna geleverd. Ik had ook nog een vraag wat betreft een van de producten die geleverd waren en heb deze dan via mail gesteld. Hier heb ik dezelfde dag nog een antwoord op gekregen. Een goede site met een mooi aanbod en een vlotte service.

Prima op tijd geleverd.

Toppy

Snel en goed geleverd zonder verzendingskosten

Te late, en onvolledige levering!

Onduidelijke track & trace, waardoor terugzendig waar ik GEEN bericht van kreeg en zelf heb moeten uitzoeken. Daarna onvolledige levering, en dan een nazendig? Al bij dus >1 week gewacht

Top van Toppy

Toppy heeft in garantie mijn dekzeil voor ons Intex-zwembad vervangen. Alleen stuurde ze een verkeerd dekzeil, wij kregen met de tweede zending het goeie dekzeil en mochten de verkeerd gezonden dekzeil ook nog houden! Bedankt Toppy, ook namens onze buren want die hadden nog geen dekzeil voor hun zwembad, en nu wel.

Makkelijk bestellen en snel in huis

Top Bij Toppy bestellen

In de dag besteld en s'anderen daags in huis!!!

toppy is top

snelle levering en top spul

Gewoon top kan niet beter

Zou het zelf beter kunnen

Good service

Great delivery service and good product.

Toppy!

Nadat de Octopus van Netspa lekte, kregen we direct nieuwe adapters opgestuurd en dit bleek het probleem te zijn. Vervolgens is door chloor op de bodem het binnenbad aangetast en dus kapot. Ondanks het feit dat je hierover discussie kan voeren, heeft Toppy een nieuw bad geregeld! Dat was echt wel een meer dan perfecte service. De klantenservice is erg vriendelijk en staat voor de klant klaar. Dank!

Keurig geleverd en ook nog snel hier kom ik nog bestellen.

Netjes en goed

Netjes en op tijd geleverd volgens afspraak

Ik had net besteld maar was bij jullie 7.50 duurder Na een mailtje te hebben gestuurd zijn jullie met de prijs gezakt Super dus bij jullie besteld heel tevreden

goed en snel

top

Snelle bezorging - snelle reacties & meedenken in oplossingen

Dit is mijn 2e bestelling. Bij de eerste, bleek er wat niet compleet te zijn, echter doordat ik dat onderdeel niet direct gebruikte, kwam ik er pas ca een maand later achter. Toppy pakte dit netjes en snel op, kreeg een snelle reactie dat zij dat onderdeel helaas niet hadden, maar het doorzette naar de fabrikant. Binnen een week na mijn vraag zag ik een mail verschijnen dat er een pakket naar mij onderweg was, en dit onderdeel werd opgestuurd. Voor mij chapeau aan Toppy + fabrikant en een reden om zeker hier weer te bestellen.

alles ok behalve....

opbouw zeer snel en ok . DOCH NetSpa Hoofdsteunen (2 stuks) en bekerhouder voor opblaasbare spa passen niet op de aangekochte spa.ze blijven niet vastzitten .had deze graag terug gestuurd.

Top product en top service

Een week na het installeren van de vijverfilter UV pomp is het water al heel helder (vijvertje 1000l met 4 vissen) en de H²O kwaliteit heb ik nagekeken: normale waarden. Ik heb mijn vorige filter+pomp+UV naar het recyclage park kunnen brengen.

Vlotte levering

Gewoon, helemaal goed

Een zeer klantvriendelijk bedrijf, doen altijd wat ze beloven. De naam toppy helemaal waardig.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR