Een aanrader voor iedereen

Heb een bioorb cube besteld, zeer snelle levering, goed verpakt en alles compleet. Na het makkelijk in elkaar zetten van de orb, konden we er al van genieten, nog even een weekje zonder vissen om de orb op niveau te laten komen. We hadden uiteraard teveel besteld en dit hebben we retour kunnen zenden naar Toppy. Deze afhandeling was ook binnen enkele dagen keurig afgehandeld. Kortom TOPPY service en TOPPY producten door Toppy!!

Zeer goed zoals altijd

Mn bestelling was beschadigd tijdens transport En door postNL retour gestuurd Zeer snel alsnog mn zending gehad Die zoals altijd toppy was

Toppie

Goed product Goed bedrijf Goede service.

Snel en product zoals beschreven

Snel en product zoals beschreven ..aanrader

Snelle klantendienst

Vlotte bestelling,bij vragen ook een snel antwoord. Zeer tevreden!

Bedankt

Goed gedaan

Gewoon prima

Snel besteld en snel ontvangen.

Tippy!

Besteld en vlot ontvangen. Super!

Scherp geprijsd en snel geleverd

Vier dozen kokosbriketten besteld. Zware levering, maar snel en tijdig geleverd. En Toppy was de goedkoopste aanbieder.

Toppie!

Toppie!

Toppy

Gewoon Toppy, snel en netjes bezorgd

Goed product en snel geleverd.

Alle producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd.

Snelle levering van kwaliteitsproduct

Mooie kwaliteit van het speelgoed en supersnel geleverd. Ook een goede prijskwaliteit! En bovendien de goedkoopste die ik vond. Bij het monteren wel even een filmpje op youtube moeten zoeken, de handleiding was niet helemaal duidelijk. Maar daarna (relatief) vlot in elkaar kunnen zetten. Kids zullen er veel plezier aan hebben.

Altijd correct en op tijd!

Altijd correct en op rijd geleverd met de nodige info

Snelle correcte levering

Prijs kwaliteit verhouding dikke prima.

Tevreden met snelle en goede afhandeling

niet geweldig

krijgt het bad niet echt warm duurt zo lang komt niet verder dan 29 graden dus valt tegen en mijn bad zit nog niet eens helemaal vol anders zat er 10.000 liter in maar dat nog niet eens dus zal hem niet aanbevelen als ik eerlijk moet zijn

Top service en goed product advies

Wij hebben begin van het seizoen een groot Exit zwembad gekocht. Ze hebben ons voorzien van duidelijk advies, ook toen bleek dat de pomp niet krachtig genoeg was voor de solar mat. Helaas bleek de liner na enkele maanden scheurtjes te vertonen. Na vriendelijk en slagvaardig contact een volledig nieuwe liner opgestuurd gekregen binnen 3 dagen na de melding. Echt Toppy geregeld, ik kan dit bedrijf echt zeker aanraden.

Zeer snelle bezorging geweldig

Zeer tevreden over Toppy al div. artikelen besteld volgende dag in huis Zeker aan te bevelen. blijf zeker klant bij deze Topper.

Top bedrijf!

Nadat wij een verkeerde levering hadden gekregen, werd deze zonder moeite weer opgehaald en direct de juiste geleverd. Bij de nieuwe levering bleek een onderdeel niet naar behoren te functioneren. Na contact gehad te hebben met de klantenservice, werden er nieuwe onderdelen kosteloos toegestuurd. Het contact met de klantenservice is; Snel, vriendelijk, duidelijk en klantgericht. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status, en hoeft zelf eigenlijk niets te doen. Echt heel erg fijn!!

Slechtste online aankoop ervaring ooit

Slechte communicatie. Het de klant op alle mogelijke manieren moeilijk maken om een eerlijke retour te doen. Klant de schuld geven van intern slecht geregelde processen.

Levering super! Maar de service is waardeloos!

Super snel en goed na bestelling een opblaasbare Spa ontvangen. Binnen een maand een probleem (Spa verliest veel lucht : in 1,5 uur is deze leeg). De klantenservice (als je ze kunt bereiken, begint met het afpoeier spel. “Kunt u foto’s en filmpjes sturen?” Direct geantwoord met foto’s en filmpjes. Dag wachten: “Kunt u de filter in- en uitgang nakijken?” Tuurlijk kan (en wil) ik dat, maar daarvan/daardoor loopt de lucht niet uit mijn Spa. Bellen, helaas de productspecialist heeft geen telefoon. Ik zal vragen of u wordt teruggebeld. (Hoe dan? Zonder telefoon?). Op de mail reageren we binnen een dag (klopt: met niet op het probleem slaande adviezen). Kortom als je een product goed geleverd wil: krijgen kun je prima bij Toppy terecht. Als je er een beetje service nodig hebt / verwacht bij een (onverhoopt) probleem: koop dan zeker ergens anders.

Top firma, beter kan niet!!!

Na een levering te hebben ontvangen waarbij transportschade was vastgesteld, hebben de toppy medewerkers van klantendienst hun uiterste best gedaan om mij verder te helpen met als resultaat een nieuw toestel geleverd. De retour werd bekostigd door de firma ( enkel een kleine verzekering genomen t.w.v 4€ op mijn kosten ) wat een peulschil was voor een toestel van 250€. Alvast bedankt voor de hulp en ppvolging van de verkoop, dit is een service na verkoop waar veel firma's een voorbeeld mogen aan nemen.

Snel goed

Alles in goede orde ontvangen.

verkeerde levering en klantenservice niet direct bereikbaar

Bubbelbad besteld, maar een vijverfilter geleverd gekregen. Deze mee teruggegeven aan de bezorgdienst. Niet zo fijn dat toppy dan alleen maar per mail of whatsapp bereikbaar is bij problemen. uiteindelijk goed opgelost, maar jammer dat het 2 dagen moest duren.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR