Slecht
Hebben een spa gekocht toen we met de kinderen erin zaten kregen we stroom levensgevaarlijk wij gemailt en ge apt kregen we van meneer thuis onderstaande mail
Hi
Wat vervelend dat je zo'n nare ervaring hebt met je NetSpa Python, dat is natuurlijk niet de bedoeling, daarvoor zouden we ze niet verkopen.
We willen het product best retour halen, maar dan zouden we het wel graag willen laten onderzoeken door onze leverancier voordat we hierin een conclusie in trekken. Vaak zien we namelijk dat wanneer iemand stroom krijgt dat het te maken heeft met de aansluitingen.
Ik snap dat je uit schrikreactie de spa daarom direct hebt ingepakt en dat dit misschien heel flauw en niet meelevend overkomt, maar wij willen het wel graag uitsluiten. Dit kunnen we mogelijk al op afstand uitsluiten, heb je mogelijk foto's van de plek van waar je de spa hebt aangesloten en van het stopcontact?
Ik hoor graag van je!
Met vriendelijke groet,
Thijs
Klantenservice
+31 (0)413-420319 - Algemeen
www.toppy.nl
Ze vragen om fotos we hadden dood kunnen zijn ze hadden moeten zeggen meneer stuurt u het bad terug wij onderzoeken het maar u krijgt gewoon uw geld terug of we ruilen om