Snel en goed

Snelle levering goede prijs

Herstelling is lopende

Sedert vorige week is mijn W'eau warmtepomp defect. Ik heb hiervan melding gedaan op dinsdag 17 juni.... Na telefonisch contact is er een regeling getroffen om de warmtepomp op te halen en te herstellen. Nu ben ik in blijde verwachting :-)

Problème pas au top

Dans un premier temps, le colis n'a pas été livré et est reparti chez Toppy. Et maintenant, le colis a été livré mais il est incomplet. Un deuxième colis est arrivé et tout a été reçu. Tout est bien qui fini bien... un peu compliqué DPD qui s'efforce à livrer chez moi et non dans le point relais choisi.

Prima producten en toppy levering

Leuke producten, goede prijs en betrouwbaar

Goede kwaliteit

Prachtige kleur en mooie kwaliteit van het kussen.

Zoals gewoonlijk weer supersnel en goed bezorgd!

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen en op tijd geleverd.

Bestellen ging makkelijk en volgende dag netjes geleverd.

Bestelling gedaan en binnen twee dagen in huis. Ook de extra informatie en handleidingen over het aangekochte artikel waren welkom.

Jacuzzi besteld

Snel en correct geleverd,goede communicatie.

scherpe prijs, snelle levering!

scherpe prijs, snelle levering!

Erg blij met ons zwembad

Toen ik de doos opende was er een verrassing. Er zat een jacuzzi in ipv het bestelde zwembad. Maar op de site kon ik dit melden, met foto's van het verkeerd geleverde product en letterlijk de volgende dag had ik het goede zwembad al in huis. Dus dat is wel een hele snelle service! Helemaal blij met ons zwembad nu.

Alles toppy!

Alles toppy!

Snel verzonden en in goede staat ontvangen

Toppie

Ik had deze glasparels al. Ik ga nu een andere installatie zetten en ga deze dan weer opvullen !!

Alles klopt altijd

Goede kwaliteit en afhandeling

Toppy top , alles perfect verlopen echt aanrader

Retour na schade door DPD

Ik heb het beschadigde toestel teruggestuurd en wacht nog op Toppie's nieuwe zending. Courier DPD heeft zonder aan te bellen de W'eau zwembadverwarming achter gelaten onder de carport nog voor we de voordeur openden waren ze al weg zonder handtekening. Dit toestel (de 4,5 kW) was van een flinke hoogte op de achterkant beland en zwaar beschadigd. Ik heb direct een retour aangevraagd en moest wachten op hun verdict. Pas de woensdag (een weekend en 3 dagen geduld bij deze drukte) heb ik toch maar gebeld. Via mail kreeg ik duidelijke uitleg over de retour. Ik heb nog extra detailfoto's gemaakt en die mee verzonden met het toestel. Ondertussen is ie terug bij Toppie beland en nu hopelijk niet meer te lang wachten voor een nieuwe. Ik vermoed toch dat DPD verzekerd is voor de schade tijdens het transport... als enige courier in de levering. Wij hebben al eerder schadegevallen ontvangen van DPD dus het was wat huiveren toen ik helaas geen andere courier kon aanduiden bij Toppie. We duimen dat de nieuwe het heelhuids haalt! Volgende vrijdag de 13de is in februari, dat moet ie al lang geleverd zijn :-) Voor de nazending, de best wel toppie bypass kit moesten we wel aftekenen voor ontvangst. Ondertussen blijft het heet en redden we het wel met een noppenfolie.

Niet helemaal Toppy

Intex QS1200 zoutwatersysteem ontvangen met productiedatum 2021...heeft 4 jaar op de schap gelegen? Extreem gevalletje van LIFO.. Duimen voor een lange levensduur... Meegeleverde teststrips zijn al 2 jaar vervallen!

goede en snelle levering

goede en snelle levering

goede snelle service

goede en snelle service

Prima producten, en redelijk snelle levering, levering de volgende dag, wat aangegeven staat op de site, is niet zo.. Ik had zwembadslang besteld. Op de site staat aangegeven dat de buitendiameter 38 mm is, maar dat is dus de binnenmaat!!!! Ik heb het zelf kunnen oplossen met verloopjes ed. dus het is nu "goed" maar niet zo handig van toppy.. Verder wel een goeie degelijke slang!

Prima jongens!

Prima jongens!!!