prima producten en prijzen

handige site, goede prijzen, snelle levering en goede produchten, aanrader!

Hele snelle levering.

Veel keuze, En erg overzichtelijk. Hele sneller levering. Min punt reageren niet snel op mail. Voor de rest dik tevreden.

Mijn favoriete webwinkel voor al mijn zwembad benodigdheden. Toppie!

Fantastisch!

Het was echt toppie!snelle en goede levering!

Toppy

Fantastische service

Wij hebben een Exit Stone opzetzwembad gekocht via Toppy. Werd keurig snel geleverd. Echter, na 2x gebruik bleken er scheurtjes in het zeil/liner te zitten terwijl we er juist heel erg voorzichtig mee waren omgegaan. We hebben dit gemeld bij Toppy en werden vriendelijk geholpen en na wat emailcontact werd er zonder verder te morren een geheel nieuwe liner voor ons geregeld. Dat is echt fantastische service, een dikke vette pluim, hier kunnen heel wat bedrijven een groot voorbeeld aan nemen. Reken maar dat we terugkomen bij Toppy voor andere bestellingen en dit bedrijf aanbevelen bij vrienden familie. Wat een topservice!

Goed, scherp geprijsd assortiment & betrouwbare service.

Al meerdere keren iets besteld! Ruim assortiment en goede prijzen. Bezorging gaat altijd snel. Eenmaal ging er in het bestelproces iets mis, maar dat werd keurig en vlot opgelost.

Alles naar tevredenheid en snel geleverd

Zeer snelle en correcte levering

Een aanbeveling

Geweldige producten en een Klasse Service

De producten van Toppy zijn echt Toppy, en zo ook hun service!

Super snelle levering

Vrijdagavond rond 19:00 besteld, zaterdag 07:30 stond postnl al voor de deur:)

Top (py)

Geleverd volgens afspraak en goedkoopste !

Levering jacuzzie snel, helaas bleek er een lek in het binnenbad. Maar snel opgepakt door de klanten service en snel een oplossing voor het probleem aangereikt, Een goed bedrijf herken je aan de service. Bravo ! En nu genieten !

prima en op tijd geleverd

prima en op tijd geleverd

Zoals de vorige keren eenvoudig te bestellen en supersnel geleverd! Topklasse!

heel goed

Bestelling was toppy alles in orde

perfect, aanrader

ruim aanbod, gunstige prijzen, vlotte communicatie en vlugge correcte levering. Toppy.

Toppy!

Warmtepomp pre-order eerder geleverd dan verwacht! Klantenservice vriendelijk en snel.

Snelle en complete levering

Top spullen Snel geleverd Compleet Al heerlijk genoten in het bad!

Goede service en dito producten

Niets op aan te merken - producten zijn zoals aangegeven op de duidelijke site, goed communicatie mbt de levering datum !

Vlotte levering en product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding

De vijverstofzuiger werd vlot geleverd. Hij werkt prima en heeft verschillende accessoires. Overtrof mijn verwachting. Hij haalde veel slib met rommel naar boven.

Snelle levering en prima dienst! Top

Geleverd zoals beloofd, geen losse woorden

Een eerste kennismaking met Toppy. Kan er alleen maar positief over zijn. Verzorgde levering. Zal meer dan waarschijnlijk nog een beroep doen op deze thuiswinkel.

Het ging helemaal Toppt

Binnen 24 uur geleverd Ik heb daar voor het eerst iets besteld Binnenkort even alles opzetten en kijken Of die ⛺ aan den verwachting voldoet

Makkelijk om iets te bestellen en snelle levering.

Fijne site. Bestel er graag artikelen

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR