Ditmaal trage levering

Normaal zeer tevreden, ditmaal moest ik bellen waar levering bleef. Daarna kwam bestelling alsnog snel

Netjes verpakt

Snel verstuurd

Goed afgeleverd en verpakt ook

Goede producten en keurig verpakt en afgeleverd

Mooie en zeer goede koop van zwembadpomp

toppy,doe zo verder,ben tevreden over alles.Snelle bestelling, snelle beslissing en snelle koop en tevreden over zwembadpomp, goed machine.

Supper snel geleverd

Mijn bestelling supper snel geregeld goed in gepakt . En de pomp zit een dag in het water en je zie al verschil . De naam zeg het al het is toppy

Slecht

Wil het graag ruilen maar ze laten niks van zich horen

Tevreden klant

Goed verpakt , op tijd geleverd. Het product doet zijn werk. Wij zijn al enkele weken aan het sukkelen om onze PH waarde naar beneden te krijgen. Altijd geprobeerd met vloeibaar product. Terecht gekomen op de website van Toppy. Hier ph-down besteld in (korrel/zand) . Onze PH waarde is voor de eerste keer aan dalen :-) Eindelijk ! Dus ik ben een tevreden klant en raad u dit product zeker aan !

Alles prima verzorgd

Duidelijke site, makkelijk besteld. Heldere berichtgeving. Snel verzonden en netjes verpakt. Product naar wens.

Goede prijzen, snelle levering en duidelijke site!

Toppy....geweldige service

Ondanks de vertraagde levering ivm corona heb ik mijn zwembad met toebehoren op een correcte manier geleverd gekregen. Via de mail. werden mijn vragen keurig beantwoord. Het fijne aan toppy is dat ik 1 contact persoon had, die van mijn wensen af wist. In het kort...kies voor TOPPY

Heel goed .

Goed verwerkt en snel geleverd.

geweldig

andere dag keurig afgeleverd

Chaotisch, maar goed opgelost

Levering was niet geheel vlekkeloos verlopen, Lag niet aan de vervoerder,aar een tussenbedrijf. Ook is er bij de uiteindelijke levering de foute pomp geleverd dan die aangegeven in de advertentie. Na wat op en neer geWhatsApp, daar ze niet telefonisch bereikbaar zijn ( wat ik persoonlijk een heel slechte zaak vind) en met wat geduld is het uiteindelijk allemaal goed gekomen. Hoe dan ook ze lossen het op.

Gewoon goed!

Duidelijke communicatie vanuit Toppy, spullen goed. Bij PostNL was er wat onduidelijkheid over de levering. Ineens was een helft vertraagd. Maar binnen 3 dagen was het binnen.

Snelle levering, goede producten

Snelle levering. er zat 1 product niet bij die ik besteld had en dat was snel nageleverd.

Uitstekende warmtepomp geleverd zoals gepland

Voor deze w’eau warmtepomp gekozen wegens de scherpe prijs, ingebouwde WiFi connectie en de goede prestatie cijfers. Tot nu stelt ze niet teleur! Erg stil trouwens ook!

Chaos troef

Een grote bestelling gedaan met veel spullen. Alles was op voorraad. Ik ben inmiddels 6 pakketten en 10 dagen verder en heb nog niet alles binnen. De bestelde slang werd geleverd met 2 gaten er in. Het lijkt wel of ze zelf niet kunnen zien wat ze al wel of niet hebben verzonden. Zwaar teleurstellend.

Gewoon toppie

Goeie uitleg over product. Snelle levering. Goeie kwaliteit Goeie communicatie

Waar voor je geld

Prima grasmaaier gekocht, snel geleverd en veruit het goedkoopste adres.

Heel tevreden

Een goed product (elektrische koelbox) snel geleverd voor een aangename prijs.

Zaterdagavond besteld en maandag geleverd.

Super tevreden

Met Toppy ben ik zeer tevreden, Jammer genoeg het product zwembad stofzuiger, valt mij tegen, niet voldoende zuigkracht, ik had de recessies gelezen, daarom was mijn keuze niet moeilijk met deze zwembad stofzuiger ((bodemzuiger).. Maar hij bevalt mij totaal niet.. Zijnde van mijn geld!! Maar wat Toppy betreft ben ik zeer tevreden..

Snelle en nette bezorging

Snel en netjes verlopen. Alleen een hele grote doos waar het in zst

Goede spullen snel geleverd voor een keurige prijs

Het hebben van een spa vraagt onderhoud. De spullen daarvoor zijn in ruime mate bij Toppy aanwezig. vandaag bestelen, is binnen enkele dagen geleverd! Ruim assortiment, scherpe prijzen en duidelijke uitleg.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR