Goed in 2 x

Had een heggenschaar besteld, kreeg een gebruikte, na dit kenbaar gemaakt te hebben is hij gelijk omgeruild en had ik de volgende dag een nieuwe. Foutjes kunnen gebeuren, zolang het maar prima opgelost wordt, en dat was het.

Goed geïnformeerd over de levering en ook zo uitgevoerd

Na bestelling van een nieuwe zwembadpomp en extra filters werd ik keurig op de hoogte gesteld van het verloop van de bestelling. Wanneer men ging picken, wanneer het naar de post ging, wat de track&trace was, etc. Kortom in één woord uitstekend.

Alles zoals het hoort

Dik in orde

Zeer vlotte levering

Bestelling kwam ondanks de afspraak een dag eerder. Super, was ik heel erg blij mee

Goede en vlugge service

Alles ok en in orde

Top bedrijf

Mijn product was stuk mailtje gestuurd de andere dag al een nieuw product gekregen. Ik mocht zelfs het kapotte product houden voor reserve onderdelen. Echt een aanrader

Retournen is hel

Aanvraag om te retourneren werkt niet

Incompleet product

Eerste levering was niet compleet en aan verpakking te zie al een keer terug gestuurd. Maar niet gecontroleerd of het compleet was toen het naar mij gestuurd werd. Uiteindelijk naar veel mail en Whatsapp contact had ik naar 5 dagen een nieuwe wel complete set ontvangen.

super zeer snelle levering

ga zeker weer bestellen, spullen voor zwembad zeer goedkoop en perfect spul

waardeloos

Een kapot artikel ontvangen. Ze reageren niet per telefoon en alleen per mail. Helaas duurt dat een paar dagen. Artikel geretourneerd en tot op heden nog niets ontvangen. Zijn weer een week verder. Geen goede aanbeveling waard.

Snelle levering, degelijk product….

Snelle reacties, snelle oplossing

Er was iets niet geleverd. Contact opgenomen. Meteen een reactie en binnen 2 dagen nageleverd. Toppie!!@

Het bestelde product en sneller dan beloofd

Het door mij bestelde product kwam zelfs sneller dan in eerste instantie toegezegd. Het product voldeed aan de omschrijving en uiteraard voor een goede prijs.

Snelle en correcte levering

Lamp besteld en dag later al geleverd

Goede vlotte service

Er zat 1 product te kort bij mijn bestelling.Na contactname met de klantendienst werd mijn product supersnel nageleverd, waarvoor dank.

Hele snelle levering voor een goede prijs

Communicatie kon beter

Aantal producten besteld en snel binnen. Miste alleen een product, dus dacht een manco... Contact opgenomen, maar werd de volgende dag apart bezorgd. Dit mochten ze wel uit zichzelf melden.

Keurig op tijd geleverd

Mooie site met duidelijke product beschrijvingen, en betaalbare prijzen

Prachtig materiaal,snel geleverd.

Zeer tevreden over het materiaal dat zeer snel geleverd is,uitstekende service.

Product prima, service matig

Op voorhand navraag gedaan voorraad. Alsnog niks binnen krijgen, en bij navraag (met excuus) te horen krijgen niet op voorraad. Daarop weer te horen krijgen dat het nog eens 2-3 weken wachten is. Wel een + dat ze de bestelling van 2 producten de aanwezige direct op mijn vraag opstuurde.

zeer slechte service, geen reactie, niet bereikbaar!

Heb zwembadpomp besteld bij Toppy en deze geleverd gekregen met een buitenlandse stekker waardoor dus niet te gebruiken. Helaas zijn ze niet telefonisch te pakken te krijgen en moest dus een mail sturen met de vraag wat voor stekker het is zodat ik kan proberen of ik zelf een transformer ergens kan vinden welke geschikt is. Nu bijna een maand verder, meerdere mailtjes, maar nog steeds geen reactie!!! Verkopen graag, maar daar blijft het dan ook bij want de service is ver onder maat!! Kan de stofzuiger dus ook niet gebruiken! Zeer slecht! Ik zou zeggen, koop elders!!

Levering goed

Ik ben tevreden voor deze bestelling .

Super nette en snelle levering! Goed product

Product besteld en super snel en netjes afgeleverd. Goede verpakkingsvorm en keurig op tijd.

Mijn vrouwtje was ziek, de dag van de levering. Heb de poort laten openstaan en mijn bestelling stond netjes onder de carport. De koerier heeft een briefje in de bus gestoken met de vermelding waar hij de bestelling geplaatst had. Top service.

Goede afspraken,tevreden

2100 De Kempkens