Toppy

Goede en snelle levering

Snel geleverd voor de breedte prijzen

Ondanks melding dat het langer kon duren voordat de bestelling verzonden zou worden, had ik deze zeer snel binnen. Weer snel en correct geleverd!

Toppy!

Bij mijn bestelling ontbrak iets, maar na 1 mailtje werd het uitstekend opgelost. Toppy service dus!

correcte en perfekte afhandeling van bestelling!!

correcte en perfekte afhandeling van mijn bestelling!

Wordt uitstekend op de hoogte gehouden van je bestelling en keurig op tijd geleverd. Top!

Toppy.... Gewoonweg regelrecht een big big FLOPPY

Ze noemen zichzelf toppy.... Maar het was beter floppy..... BBQ besteld.... Krijgen we 4 filters van weet ik wat geleverd... Tja... Misschien ook moeilijk te onderscheiden... Het betekent dat er dus geen extra check is voor het inpakken... Vreemd al bij een toppy bedrijf... Niet??? Wat mij nog het meeste stoort is dat je eerst het verkeerde product moet terugzenden met bewijs dat je het hebt terug gezonden.... Vooraleer je uiteindelijk je goede producten gaat krijgen????? Ik dacht dat zij de fout maakten.... En niet ik.... Ik betaal voor een BBQ van 108€...en krijg 4 simpele filters toegezonden van misschien amper 20€....dan krijg je daarna ook nog een geweldige mail waarin staat.... Onze toppers doen hun best om alles zo snel mogelijk in te pakken en te verzenden????..... Welke toppers dan?..... Noem jezelf geen topper als je zulke fouten maakt.... En bovendien geen enkele service geeft..... Alsof het de fout van de klant was???...... Geen internet bedrijf waardig deze site.... Toppy.... Jullie zijn een grote floppy..... Nooit meer!!!!!

Spullen zijn netjes en vlug geleverd

Duidelijke website en snel verzonden.

Zeer snelle service

Wegens drukte zou de levering wat langer op zich laten wachten maar na 2 dagen stond het al aan de deur. Zeer vlotte service aan goede prijs. Top!

Product uitstekend

Bestelling prima verlopen. Alleen het verzenden en het op de hoogte houden ervan wat minder. Het bleek al bij een post nl punt te liggen. Terwijl ik die melding niey gekregen heb.

Alles na wens

Snelle levering.

Toppie

Zowel telefonisch als on-lune goede service

Tevreden

Goede producten voor een goede prijs. Jammer dat veel zwemspullen niet op voorraad was. Mijn bestelling kwam in 3 pakketten op 3 verschillende dagen aan. In principe niet erg, maar het zal fijn zijn als in de mails wordt aangegeven wat er precies wordt geleverd. Ik verwachtte alles in 1x en het was een teleurstelling dat ik maar 1 ding kreeg van de hele bestelling.

Top levering

Snelle levering.

Verpakking kan beter

Product in 1ste instantie niet ontvangen (door bezorger terug gestuurd ivm schade). Had wel een bericht verwacht v toppy omdat retourzending 6 dagen geleden al terug bezorgt is bij toppy. Niks gehoord! Na zelf contact opgenomen te hebben meteen nieuwe zending gekregen. Top gedaan echter was niet goed ingepakt waardoor product (wederom) was gaan lekken. Hier is nog wel wat aan te vebeteren. Verder prima service!

Zie hieronder

Snelle en correcte levering, goede communicatie over levering. Prima

Snelle levering, duidelijke antwoorden op vragen

Snel verkeerd product geleverd gekregen

Retour afhandeling. Oplossen van de fout. Communicatie. Bereikbaarheid. Gewoon jammer. Niet goed vegaan.

Prima service, duidelijke update over levertijd.

Prima service en kwaliteit is zoals verwacht

Alles prima verlopen

Alles goed verlopen

Goede jacuzzi.

Kleine lekkage o ring opgelost met zuurvrij siliconen, voor de rest geen probleem. Ik ben zeer tevreden.

geweldig

Heb een full inverter pomp gekocht (w'eau 7.6 kW) deze is meteen verstuurd en binnen de beloofde tijd geleverd. De pomp werkt echt fantastisch op mijn zwembad, een intex 549 x 274 x 132, en was in een paar uur van 24 graden naar 28 graden gegaan in de boost stand!!!

Goeie kwaliteit, heldere communicatie en snel geleverd

Ik ben blij met Toppy. En de verpakkingsdoos vond ik grappig. Toppy. Kwaliteit van de zwembadtegels is echt goed.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR