Zaterdag besteld en de maandag al in huis, hoe snel is dat :D Ondertussen nog een zandfilter bij besteld, hopelijk opnieuw een snelle levering. Doe zo verder!
Had een probleem maar inmiddels opgelost
Hey Martijn, Zo gauw je retour verwerkt is, zullen we het bedrag crediteren. Daar kun je van op aan!
Ursprüngliche Bewertung
Helaas heb ik ook slechte ervarin met Toppy. Klantenservice is onbereikbaar, en retourbeleid is onbetrouwbaar. Ik wacht nog steeds om een terugbetaling van mijn aankoop.
Producten worden aangeboden waarvan ze de levertermijn niet kunnen garanderen. Als je vraagt voor een refund is het een ramp. Ik ben 10 dagen verder na het ontvangen van de credit nota en heb nog geen cent terug gezien. Never again
Hey Lieven! Check je rekening! Het is bij ons afgeschreven, dus jij ontvangt heel snel je geld terug! Sorry dat het zo lang heeft moeten duren! Hopelijk worden we snel weer vriendjes.
Spullen uit voorraad besteld, maar na twee weken nog niets geleverd. De telefoon is uitgeschakeld en de mail wordt niet inhoudelijk beantwoord. Op mail volgt alleen een standaard reactie met wederom 'sorry'. Als je toch probeert te bellen, krijg je een antwoordapparaat die heel welgemeend "Super sorry..." zegt, maar daar koop je dus niets voor. En op social media zijn ze ook erg begripvol. Bijvoorbeeld dat de klantenservice met typdiploma snel kan typen, alles onder controle heeft en binnen 24 uur reageert. En dat klopt dus ook niet. Kijk uit met bestellen bij dit bedrijf, want ze hebben het niet (meer) onder controle.
Hey Dirk! Hé shit, we groeien inderdaad even zo hard dat we het niet meer zo goed kunnen bijbenen op de klantenservice. Maar we werken met man en macht om het zo snel mogelijk weer onder controle te krijgen. Met welke mail heb je besteld of wat is je ordernummer? Want via dit emailadres kunnen we geen order zien.
Zelfs in de huidige run op zwembad-artikelen wist Toppy binnen een dag te leveren. Zeker een aanrader, met goede service. Nadat ik een onderdeel van mijn bestelling vergeten was (dom!), kreeg ik als nog een tegemoetkoming van Toppy.
De levering van de bestelde spullen was super snel. Geen late levering zoals ze hadden gezegd ivm drukte.
Zo slecht heb ik het niet eerder meegemaakt. Telefonisch onbereikbaar. Facebook staat vol met ontevreden klanten en had ik dat maar eerder gelezen. De reacties van Toppy zijn elke keer hetzelfde: “we zijn druk voor u”, “we doen ons best om het op te lossen”, “sorry, sorry”, etc. Op mailberichten komt alleen een standaard reactie dat ze hun best doen. In werkelijkheid gebeurt er niets en zit ik al 16 dagen te wachten op een levering die op voorraad was (volgens de site) en die binnen uiterlijk 4 dagen binnen zou zijn. Advies: niet hier bestellen! De informatie die ze geven is onjuist. Je bent je geld kwijt en dat is de enige zekerheid die je hebt.
Alles was netjes verpakt en van goede kwaliteit.Snelle en correcte levering.
Goede prijs en snel geleverd ondanks dat er stond dat het langere kon gaan duren door de drukte. Top product!
super toppy
Heel snel geleverd. Materiaal zoals omschreven
Snel geleverd, goed verpakt, juiste product dn beschrijving. Goede communicatie over afhandeling order en verloop verzending.
Afroller zwembadafdekking besteld. Kwam helaas beschadigd aan zodat de buizen niet in elkaar pasten. Door drukte geen telefonisch contact mogelijk. Via mail duurde het uiteindelijk 5-6 dagen vooraleer ik een retour code ontving. Nu uiteindelijk alles kunnen retourneren. Hopelijk komt de nieuwe afroller snel en onbeschadigd aan.
Als het dan al een keertje fout loopt, wordt dit geweldig opgelost.
Zoals het bedrijf heet, leveren ze ook. Gewoon Toppy.
Ik had een veel te grote filter besteld. Het inruilen van deze filter voor een kleinere en voor mijn doel betere filter verliep vlekkeloos. Daar kunnen veel bedrijven een pintje aan zuigen. Chapeau voor de uitstekende en ook prettige klantenservice, Toppy.
Correcte en vlotte service ! Toffe korting bij volgende aankoop !
Vroeger geleverd dan verwacht, goed verpakt, goede produkten?!!!
Producten werden snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit.
Gewoon top service,qua levering, qua mailcontact!
Op tijd geleverd. Product beantwoordt aan wat wij wilden.
fijn alles afgehandeld. bedankt
Pentair Freeflo FFL-051 zwembadpomp 13m³ in 2020 besteld, na 6 weken draaien al kapot. Oplossing: waardeloos Email Correspondentie: waardeloos Alles vanuit Toppy altijd goed ontvangen daar kan ik zeker niets over zeggen, maar als het op correspondentie komt of garantie dan zijn ze moeilijk bereikbaar of duurt het heel lang voor je uberhaupt een zinnig antwoord krijgt.
Heel bijzonder dat Toppy op 4 juni het pakketje uitzwaait en op 9 juni moet het nog steeds worden aangemeld bij Post.nl Zit er dringend op te wachten en telefonisch krijg je ze niet te pakken. Wat een service, dus niet.
Diverse spullen besteld voor mijn zwembad. De levering liet helaas wat langer op zich wachten (een week) dan wat op de website vermeld stond (drie dagen). Bij de navraag over de levertijd en een technisch dingetje ben ik bijzonder vriendelijk te woord gestaan. Door grote drukte bij Topppy was de respons tijd wel wat lang. Telefonisch waren ze bijv. niet bereikbaar. De kwaliteit van de producten is goed. Al met al een goede ervaring met ruimte voor verbetering!