Ordered a swimming pool and accessories, but finally only accessories but no pool delivered

Order a swimming pool and accessories, but finally only accessories but no pool delivered. Bestel een zwembad en accessoires, maar uiteindelijk alleen accessoires maar geen zwembad geleverd

Perfecte levering en service.

Alles perfect.

Tevreden

Snelle levering ben uiterste tevreden

Zeer snelle levering

Snelle en correcte levering , mooi product

Ondanks contact met klanten service nog niet alle producten ondvangen

We hebben een drie tal producten bestelt. Daarvan 2 dingen niet ondvangen. Hierover contact gehad met de klantenservice tot op heden nog niks ondvangen en oog geen geld terug gehad.

Slechte communicatie mogelijkheden

8 dagen geleden jacuzzi besteld. 4 dagen niets vernomen. Bericht gestuurd naar Toppy. Jacuzzi zou die dag per post verstuurd zijn. Geen track en trace ontvangen. Dit doorgegeven. Reactie dat pakket idd door post nl is opgehaald. Nog steeds geen track en trace en geen melding in postnl app.. Geen reactie op mijn vraag of echt wel alles goed is gegaan. Telefonisch niet bereikbaar... Na 8 dagen nog niets ontvangen danwel een duidelijk antwoord. Al met al geen goede eerste ervaring. Als het hiermee begint, hoe gaat het dan als iets kapot gaat?

Bijzonder slecht

Dikke week geleden 2 producten besteld en betaald daarna geen enkele informatie over de status mogen ontvangen. Tijdens het bestelproces waren de producten op voorraad, met een berichtje is het voor mij geen probleem dat ik later geleverd krijg. Kortom niet zo Toppy dit keer

Slechte ervaring

Op 2 Juni Warmtepomp besteld en betaald ter waarde van 1.400 € Tot op heden geen enkele reactie ontvangen en telefonisch niet bereikbaar. Alle beloftes op website worden NIET nageleefd. Tot op heden geen orderbevestiging ontvangen ook geen Track& tracenummer ontvangen Ondanks dat deze warmtepomp op voorraad was kan die blijkbaar niet tijdig geleverd worden. Ik stel me vragen bij het correct handelen van dit bedrijf.

Geen op of aanmerkingen

Geen bijzonderheden gewoon tevreden

Levering ok

Omdat ik een tijdje later pas mijn bestelling kon nazien kwam ik tot de constatie dat mijn refill-pack niet bijgeleverd was voor mijn watertester. Hopelijk komt dit snel in orde. Voor de rest heel tevreden van de service.

Correcte firma!

Ik heb reeds meerdere malen een bestelling geplaatst bij Toppy. Steeds alles correct en vlug geleverd gekregen.

Uiteindelijk prima resultaat, maar communicatie kan beter (vooral sneller)

Op vrijdag een trampoline besteld, (levertijd 2-3 werkdagen). i.v.m. quarantaine keken onze kinderen er erg naar uit. Pakket ontvangen op maandag, dus dat was prima. Helaas werd door Toppy alleen pakket 1 van 2 opgestuurd. Kan gebeuren, direct maandagavond contact opgenomen. Dinsdagmiddag een reactie ontvangen, dat is vrij langzaam, maar Toppy had wel op de website staan dat ze het erg druk hadden dus dat er wat langere reactietijden waren op de klantenservice. Na mail en telefonisch contact moest doos 1 van 2 ook retour, omdat doos 2 van 2 verzenden lastiger was. Voor de snelheid was het beter om doos 1 van 2 retour te sturen zodat er een compleet vervangende bestelling kon worden aangemaakt. De klantenservice dacht hierin wel mee, want een foto van het retourbewijs was afdoende om een nieuw pakket klaar te zetten. Na het contact gelijk dinsdagmiddag doos 1 van 2 retour gestuurd en de foto doorgestuurd, stiekem in de hoop dat dinsdag het pakket ook weer verzonden zou worden, dus woensdag alles binnen. Woensdag eind van de middag een bevestiging dat de foto van retourbewijs goed was en dat er een nieuwe verzending werd klaargezet. Opnieuw best langzaam, maar het zal nog steeds druk geweest zijn. Inmiddels was mijn retour ook al bij Toppy gearriveerd volgens de T&T, dus PostNL was wel snel ;) Uiteindelijk is de zending op donderdag aan PostNL overgedragen en op vrijdag geleverd. Het product is verder prima en voldoet aan de beloften (na 1 week springen). Als de zending in 1x was gelukt had ik een hoger cijfer gegeven. Het speelt mee dat we echt naar de trampoline uitkeken, anders had een poosje extra levertijd ook niks gegeven. Het was wel wat storend dat een mail die vanuit ons binnen 5 minuten was beantwoord een aantal keer een halve dag op reactie moest wachten. Net als dat er tussen het zeggen dat er een vervangende zending komt en het daadwerkelijke verzenden weer een dag zat. Toppy was de goedkoopste aanbieder. De klantenservice was vriendelijk.

Laten niets meer van zich horen na betaalde bestelling

Op 2 juni een grote bestelling gedaan en betaald, maar laten daarna niets meer van zich horen. Enkele mails gestuurd, maar geen reactie. Heb geen idee wat er aan de hand is met dit bedrijf, maar het slaat werkelijk nergens op. Ik wil graag weten wat de status van mijn bestelling is, anders wil ik mijn geld terug.

Knap klote

We wachten nu al meer als een week op onze bestelling. Waar blijft onze warmtepomp? Is reed betaald!! Laat even wat horen. Ik had vorige week al een mail gestuurd, echter geen antwoord gehad.

Tot nu toe niet prettig

Ik heb meer dan een week geleden eem bestelling en tot op heden nog niks vernomen en ontvangen. Heel vervelende ervaring.

toppy alles vlot en snel geleverd

alles vlot en snel geleverd

Super tevreden

Goed bedrijf snelle levering ben mega tevreden ! Goede producten ! En betaalbaar erg blij met mijn producten

Niet goed

Chauffeur heeft 1 van de 12 zaken die hij in zijn camionette had afgeleverd. Ik heb onmiddelijk teruggebeld naar de transporteur: Mert Verhuizingen 093915534, die ging direct naar de chauffeur bellen. Maar daarna niets meer gehoord... Ongehoord, temeer dat de chauffeur helemaal niet 2 secondjes wou kijken of hij inderdaad nog meer bij had. Steven Albertyn +32470904694

zoals ik al een paar jaar gewend ben

De levering is goed aangekomen

Plus punt goede levering en het gevraagde item. Min puntjes zijn een gewone stekker en op de cite is het de speciale stekker Een flexibele darm is wel vele gemakkelijker zoals op de foto op de website. De pvc buis + de nodige elleboog en koppelstuk kreeg je bij de levering.

Goede informatie

Goede informatie en snelle afhandeling

Bestelling OK, nazorg is teleurstellend

Ik heb een toestel besteld bij Toppy.nl. Hoewel de site soms traag opent, is de bestelling zelf vlot gegaan en ook de levering gaat naar behoren. Wanneer het gaat om het bestellen kan ik Toppy.nl dus wel aanbevelen; we hebben trouwens in het verleden nog besteld bij Toppy.nl en we waren tevreden van de service. Bij ontvangst van het pakket merkte ik dat ik het verkeerde product bestelde; hoewel de info op de site dezelfde was voor de verschillende modellen, bleken er toch belangrijke verschillen te zijn, en zat ik dus met het verkeerde product. Ik wil dit product terugsturen + geld terug, maar dit liep moeizamer. Een retour aanvragen via de site lukt allemaal wel, maar het retourlabel werd niet aanvaard bij het ophaalpunten. Wanneer je contact opneemt met toppy.nl kan dat alleen via facebook en mail: het telefoonnummer is ondertussen al langere tijd afgesloten wegens 'te druk'. Mailen zou sneller gaan, maar toch ben je snel 1 of 2 dagen verder voor je antwoord hebt op je vraag. Dit is ongemakkelijk. Na een week over en weer mailen heb ik een nieuw retourlabel via de helpdesk van toppy.nl, waarmee het wel gelukt is. Dus: ik kan Toppy.nl wel aanbevelen, maar dat de bereikbaarheid van de dienst-na-verkoop beperkt is, is een minpuntje.

Product maakt beschrijving waar !

Super snel en correct geleverd, elke keer

A

Is goed