Firmanaam “Toppy” is zeker niet gestolen = “Toppy”service!

Komplete set zandfilter met pomp met alle toebehoren werd tijdig geleverd volgens de opgegeven termijn op de site. Materiaal werd in 2 keer binnen de termijn geleverd. De communicatie (via mail) werd binnen de kortste keren vriendelijk beantwoord . Ondertussen tweede bestelling geplaatst en is al onderweg . Toppy !

Maandagavond bestelling geplaatst en donderdag voormiddag reeds geleverd, bedankt!

Matig

Drie dingen besteld 2 geleverd en zitten nu al een week op derde artikel te wachten maar geven post NL de schuld.

Toppy

!!!doen!!!

Snelle levering en goede prijs

Super bedrijf, altijd een goed advies, snelle levering en een top service.

Het is de 1ste keer dat we iets besteld hebben bij Toppy en ben content van de service. Netjes en vlot geleverd. Zwembadstofzuiger werkt prima. We zullen zeker nog bestellen bij Toppy. Mercikes alvast

SUPER

SUPER zoals altijd ! de naam TOPPY past jullie uitstekend !

Alles in 1 keer geleverd TOPPY!!

4 verschillende items besteld alles in 1 keer geleverd :)

Raar verlopen bestelling

Moest 2 x naar het afhaalpunt om mijn bestelling op te halen. Is wel op dezelfde dag bezorgd waarom niet in 1 doos maar in 2 dozen ??????

toppy is top

Het stuk dat ik wilde kon ik niet vinden via de site. Na een mail die snel beantwoord was heb ik mijn stuk kunnen bestellen en werd op de afgesproken datum geleverd

Super vlotte levering

.Super vlotte levering en afhandeling van een klein probleempje

Toppy !

Gewoon goed!

Gewoon top

Snelle levering en alles als beschreven, gewoon geweldig

alles tiptop

vlotte en snelle afhandeling.

Toppy

Geleverd zoals afgesproken

top zoals altijd bij jullie

top

Precies goed de filter .goeieprijs.tot de volgende keer gr

Snel en compleet

Uitstekende communicatie en snelle levering.

Toppy is top

Al verschillende keren producten voor zwembad bestelt, altijd correcte en snelle levering

Het is Toppy kwaliteit en snel afgeleverd

Zeer tevreden met het zwembad. Goede en degelijke kwaliteit. Pomp is tot nu toe prima, kunnen we nog niet heel veel van zeggen.

Altijd geweldige raad van Toppy (toppie dus)

Een aantal keer problemen gehad met het zwembad, deze is altijd met deskundige raad opgelost, waarvoor dank

goede ervaring.

toppy doet bij mij zijn naam eer aan,keurig nette verzending op tijd,duidelijke track en trace netjes verpakt en nietvergeten goed spul.

Vlotte levering van zwembad

Vlotte levering van zwembad. Gezien het een groot pakket was is dit toch met zorg geleverd. En levertijd was ook heel ok, minder dan een week.

11 op 10

Super snelle en zeer vriendelijke service. Zelfs bij het leveren. Top

Besteldet duidelijke uitleg. Goedkoopste site die ik kon vinden. Snel bezorgd en alles top in orde!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR