Toppy!

Niet duur , goed contact met bezorger (palletlevering) goede service cia mail dat producten vertraging hadden ivm drukte

Altijd snel geleverd. Toppie!

De UV-lamp is goed en snel bij ons thuis gebracht, In de filter gedaan en 't water werd steeds helderder en onze vissen zijn vrolijker en actiever dus we zijn echt tevreden.

Prefect verlopen

Heel snelle service!!! Top

Prima voorlichting en service

Heb een nieuwe Pentair zwembadpomp besteld na uitwisseling van informatie welke de beste vervanger van mijn oud pomp zou zijn. Twee dagen later werd de pomp al geleverd. Draait nu op volle toeren naar tevredenheid.

Net en goede afhandeling en al je er niet uit komt kun je gewoon vragen en ze helpen je dan netjes

Alles tip top in orde....

Fijne persoonlijk advies. Altijd leuk, zeker bij duurdere producten verlangt men dat.

Leuk om bij te bestellen

Vlug geleverd en goed verpakt

Super geregeld

TOPPIE met een grote T

Super snel geleverd door een aardige meneer. Duidelijke beschrijving hoe we het zwembad in elkaar moesten zetten. En we dobberen er al heerlijk in de de 29 graden van vandaag. Laat de zomer maar heeeeeeel lang zijn..

Toppy geregeld

Snelle levering ondanks de drukte. Mooi zwembad.

Helemaal top

Snel geleverd goed verpak

Top service!

Een onderdeel van skimmer was gebroken. Nagevraagd of dit los te bestellen was. Hierop is deze vraag doorgestuurd naar de leverancier en is er een compleet nieuwe slimmer op gestuurd. Exit toys geeft echt hele goede service en ook de service van Toppy is erg goed. Zeer aan te raden!

TOPpy

Alles TOP zoals altijd al geweest.

Snel en goed

Snel bezorgd, goed product

heel goed

Goede service;artikel was kapot,meteen nieuwe ontvangen met snelle levering

Superservice

super

Besteld en snel ontvangen. netjes verzonden en verpakt.

Als top

Super service!

Pomp is keurig geleverd. Ook snel en op de afgesproken dag. Heb ook 2x filters besteld maar die heb ik nog niet ontvangen. Had ook niet gehoord of en wanneer deze zouden komen. Bericht gestuurd aan klantenservice. Super snelle vriendelijke reactie. Meteen nagestuurd. Dikke 10!

Product vervangen

Bedankt voor jullie correcte service. Na een kapot product, met klantenservice contact gehad en kosteloos een nieuwe ontvangen.

Snel en vakkundig

Snelle en correcte levering

Snel geregeld, snel geleverd

De website is overzichtelijk, de prijzen zijn zeer redelijk en de levering is uitstekend.

Commande accessoire piscine

Parfait , commandé vers 21h50 et livré avant 12h00 le ledemain .

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR