Geleverd conform de afspraak. Snel en alles in orde.
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
2 bestellingen gedaan 2e werd direct geleverd maar 1e was er na een week nog niet Gebeld en bleek 1 van de 3 artikelen op nalevering Daardoor gehele levering opgehouden, hierover geen informatie ontvangen Na telefoontje volgende dag wel de complete zending
Hey Henk! Dankjewel voor je feedback! Daar kunnen we wat mee!
De website geeft aan vandaag besteld morgen in huis,misleidende info. Volgende dag contact opgenomen en werd er gezegd dat het bij post nl lag waarop ik zei, als dat zo is had ik allicht een track en tracé code moeten hebben als het bij jullie van de band af gaat. Normaliter staat daar dan in vermeld dat post nl het nog niet ontvangen heeft. Er kwam geen zinnig antwoord uit de klanten service. Eind van de dag kreeg ik dan de betreffend email met track en tracé code waarin stond pakket is nog niet bij post nl ontvangen of wel 2 dagen verder en dit lag niet bij post nl. Normaal vind ik dat geen ramp maar wel als het om kalibratie vloeistof gaat die ik nodig had. Die betreffende dag als nog naar en winkel gegaan om het te kopen dus pakket gaat weer fijn retour
Hey Michael, Wat vervelend! Ik wil graag even met je meekijken, maar ik zie helemaal geen eerdere communicatie. Natuurlijk mag je het gratis naar ons retour sturen of je bewaart het voor de volgende keer! Laat me weten wat je wens is!
alles Ok en vlugge levering
Super dat jouw bestelling zo snel bij je is aangekomen! Was het liefde op het eerste gezicht? 🥰
Recent meerdere artikelen besteld voor ons zwembad. Ten onrechte een artikel verkeerd besteld en kort er na het juiste artikel. Dit gemeld bij Toppy waarop ik het artikel mocht houden en geld terug kreeg(de volgende dag!). Zeer net geregeld dus ook al gaat het maar ook een paar euro. Zeker een reden om vaker te bestellen.
Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! 💛
top
Zeg maar 'je' hoor!
Perfecte klantenservice, correcte levering, op tijd... Echt TOPPY!
Enorm bedankt voor je review. Fijn dat alles zo soepel is verlopen bij je in deze drukke tijd!🙌🏼
snel geleverd en prima kwaliteit
Persoonlijk contact vis telefoon en mail en dat ging prima
Al bijna jaar aant zoeken naar juiste filters. Nergens te vinden. Deze **** past perfect. Super snel geleverd en goed kwa prijs.
Zoek en gij zult vinden! Vanaf nu hoef je nooit meer te zoeken!
Had een jacuzzi bestel op zondag 09-05. Op maandag 10-05 heb ik deze geannuleerd & een andere besteld. De afwikkeling van een en ander was ronduit prima. En fijn dat je mensen aan de telefoon krijgt ipv een onpersoonlijke chatbox! Super tevreden!!
Fijn dat je volle bak gebruik hebt gemaakt van onze service kanalen! Daar zitten we voor en heel lief dat je een review hebt geschreven. Heel veel plezier ervan en tot de volgende keer!
Tevreden
Hey! Dat je bestelling een paar daagjes later dan beloofd komt inderdaad door de drukte bij PostNL. We zien dat je bestelling dezelfde dag nog ons magazijn heeft verlaten... dus eigenlijk verdienen wij deze onvoldoende niet, maar PostNL... Hopelijk ben je toch helemaal tevreden met je bestelling en het bestelproces!
Ursprüngliche Bewertung
Probleem bij post nl?
Foute levering. 1 artikel ipv 6. Dezelfde dag nog rechtgezet met levering 1 dag later.
Soms maken we foutjes, maar die lossen we altijd op! Dankjewel voor je review!
super snelle levering zeer tevreden de snelste levering op internet
Geloof maar dat het goed zit met de conditie van de toppers in ons magazijn! 😉
Eerst telefonisch info gevraagd en super vriendelijk geholpen geweest om daarna zeer vlot mijn bestelling thuis geleverd te krijgen! Super service! D2
Alles volgens afspraak.
Zoals het hoort!
Snelle levering en altijd netjes verpakt. We bestellen vaker bij Toppy! Ik zeg helemaal top!
Zo vaak als je wil ;)
Nadat ik de melding kreeg dat een product weer op voorraad was ( fijn dat dit zo geregeld wordt ) heb ik gelijk een bestelling gedaan. Wederom een hele snelle levering en hele goede communicatie over het verloop van de levering.
Goed dat je er al de kippen bij was!
Een uitgebreid assortiment, snelle behandeling van de bestelling, netjes verzorgd, en heel competitieve prijzen.
Snelle en top service en mooi in gepakt
Mooi geel is niet lelijk he? 💛
Goede website en snel en correct geleverd. Ook after sales prima geregeld
Wat goed dat je ons bestelproces als fijn ervaren hebt en dat je bestelling je snel heeft gevonden! Zijn jullie een goede match? 🥰
Perfecte service, advies en snelle levering
Zeer snelle levering van goede producten
De volgende keer gaan we voor de 10! Heb je nog tips om die te verdienen?
Goed priduct en snelle levering
Jij mag blijven! 💛