snel en goed

Alles goed aan gekomen

Alles prima geleverd.

Super service

Alles op tijd geleverd

Zeer snelle levering Top!

Opmerkelijke klantvriendelijkheid

Na het ontvangen van mijn pakket, mooi op tijd, alles tip-Toppy bleek bij het uitpakken van speciale (dure) UV-vijverlampen er toch ééntje het transport niet overleefd te hebben. Na telefoontje met hele vriendelijke dame was zonder enige discussie het antwoord "Ik neem het even in overleg met mijn collega" Diezelfde avond kreeg ik al het bericht dat er een nieuwe lamp verzonden was. Dat is een "opmerkelijke klantvriendelijkheid" Een tevreden Belgische klant

Alles ok

Toppy

Toppy

Uitstekende service

Goede communicatie. Vriendelijke medewerkers. Naam van bedrijf goed gekozen. Top!

prima services en afwerking van mijn bestelling

prima services en afwerking van mijn bestelling

Alles was Toppy in orde

De snelle levering en tevens correct ook nog is zeker meer dan een plus punt

Hulpvaardig

Wij hebben onze bestelling goed ontvangen. Alleen het stampertje ontbrak in het toegestuurd pakket. Wij hebben direct contact opgenomen met de klantendienst van Toppy. Zij gaan ons het ontbrekend stampertje opsturen.

uitstekende afhandeling

ondanks een foutje in de. bestelling, correcte en snelle afhandeling

Service zoals het hoort te zijn

Intex Spa besteld op zaterdag, er stond dinsdag geleverd en ja hoor netjes op tijd en duidelijke track en trace. De leverancier was wel wat onhandig waarschijnlijk door de haast die hij had en achter stond op zijn schema maar wel zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles bij elkaar heeft deze firma de juiste naam gekozen toppy service.

Supersnel geleverd!

Niks op aan te merken, ik had nog wat extra spullen nodig voor ons zwembad. Alles voorraad, volgende dag geleverd. Gewoon hartstikke goed, zoals altijd!

Alles volgens wens.

Specificaties van het apparaat stemmen volledig overeen met de aanbieding en eveneens een snelle levering.

Uitstekend product

De pomp gebruik ik voor verwarming van men zwembad. Via de zon. Deze circulatiepomp doet het perfect, snelle levering en goed verpakt toegekomen. Geen schade. Ik zal jullie zeker aanbevelen!

Snelle levering, mooi product!

Artikel sneller binnen dan bevestigd, heel mooi product! Zeer tevreden!

Snelle en toppy service

Altijd goede service,levering en kwaliteit bij toppy

Gewoon helemaal goed! ‘s Avonds besteld, de volgende dag alles in huis.

Retour zonder gedoe, en kosteloos.

Op tijd en correcte levering

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen . Ik ben verder op zoek naar een kniestuk 1/8” mannelijk / vrouwelijk om de manometer beter te kunnen positioneren op de filter, dit had beter bij de filter gezeten .

Mooi op tijd en nette bezorger

Super geregeld

Super product, snelle levering, prima prijs.

Super snel en goed!

Kreeg het de volgende dag al binnen, terwijl het bij het merk zelf niet meer leverbaar was en levertijd van 4 werkdagen van andere spullen, super tevreden zal het iedereen aanraden het bij toppy te bestellen

Meerdere bestellingen

Ik heb nu meerdere malen besteld en alles is keurig op tijd en mooi geprijsd!! Top!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR