Vele malen goedkoper,en een snelle levering!
Wat goed dat je ons bestelproces als fijn ervaren hebt en dat je bestelling je snel heeft gevonden! Zijn jullie een goede match? 🥰
Goeie ervaringen en snel geleverd
op tijd en compleet !
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Een website waar eenvoudig op te bestellen is en een snelle levering. Bovendien wordt je goed geïnformeerd. Al met al terecht "Toppy
Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! 💛
Vooraf aan de bestelling 2 x vragen gesteld aan de klantendienst. Ik heb bij beide keren heel vlot en efficiënt antwoord gekregen. Het artikel was goed verpakt en ziet er kwaliteitsvol uit. Ook de verzendingsdienst waar ze mee samen werken was heel vriendelijk.
Fijn dat je volle bak gebruik hebt gemaakt van onze service kanalen! Daar zitten we voor en heel lief dat je een review hebt geschreven. Heel veel plezier ervan en tot de volgende keer!
En goed product.
Ook zeker niet onbelangrijk!
Zonder te vragen een vervangend product gekregen. Met recht Toppy!!!
Tuurlijk! Problemen lossen we op!
Een zwembadtent en stofzuiger besteld. Volgende dag zoals aangegeven in huis. Producten zoals omschreven. Gewoon prima!
Laat het zwemseizoen maar beginnen!! 💦
In de nammidag besteld vanuit België en in minder dan 24u geleverd, beter kan niet denk ik
België is niet het einde van de wereld he! We komen graag bij onze buurtjes!
Altijd binnen 1 dag geleverd
Jij mag blijven!
Heel tevreden over de levering en het materiaal
Goed om te horen! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling!
Goed kwaliteit en snel levering
Mop mop gas erop! 🏎️💨
Goede kwaliteit en snelle levering, zoals gewend.
Prima heather met voldoende warmte. Heeft slechts een lichte rode gloed.
Dat worden heerlijke avondjes buiten borrelen zonder dat je het gevoel hebt dat je op de wallen zit 😉
goede service, duidelijke website
Dat is waar we voor werken! Dankjewel!
Altijd een vlotte verzending en een nette verpakking. Betrouwbare webwinkel!
Mooi geel is niet lelijk he? 💛
Alles ging soepel: bestellen, mailwisseling keurig en altijd een reactie ontvangen. Datum van bezorging en bezorger netjes en behulpzaam. Gewoon goed
Ik had een bevlieging om snel een thermometer te bestellen. Één dag later bed ik hem in mijn bezit en kon ik hem gebruiken. Toppie
Impulsaankopen! Heerlijk als die al bij je binnen in alvorens je je kunt bedenken he!
''s avonds besteld, de andere dag in huis, product voldoet aan alle verwachtingen
Mop mop gas erop! 🏎️💨
Op het verkeerde adres tegen een boom gezet. Hebben het zelf moeten halen. Het goede adres stond er gewoon op.
Bij mijn bestelling mist een onderdeel. Na ik dit op zaterdag had gemeld kreeg ik op maandag een mail met de vraag of ik wel goed had gezocht naar dat onderdeel. Ik heb gezegd dat ik de hele doos binnenstebuiten had gekeerd en daarna heb ik niets meer gehoord. Op vrijdag toch maar weer contact gezocht en volgens Toppy hebben zij niets ontvangen en is het contact stil gevallen. Maar omdat ik op vrijdag via de chat toch contact had dacht ik dat het dus op dat moment kon worden opgelost. Niet dus. Nu moet ik weer wachten tot dat iemand op werkdagen binnen 48 uur reageert. Héél slecht dus allemaal. Na mijn negatieve review heb ik eindelijk contact gehad met de klantenservice en hebben zij mij een gedeelte van mijn betaalde bedrag teruggegeven.
Hey Erik, Stom dat niet alles vlekkeloos verlopen is. In het contact kan ik teruglezen dat je samen met Thijs een oplossing hebt gevonden. Hopelijk is dit iets meer dan waard dan 1 ster! We horen het graag!
Ursprüngliche Bewertung
Super snelle verzorgde levering
Goede aftersales, via emails wordt je steeds op de hoogte gehouden van de status van je pakketje! Dat geeft me een vertrouwd gevoel.
Bestelling is toch nog snel geleverd, goed contact gehad via mail.
Snel geleverd, goed product en stuk goedkoper dan ergens anders dus gewoon TOP!