Betere prijs,snelle levering

Vele malen goedkoper,en een snelle levering!

snel geleverd

Goeie ervaringen en snel geleverd

prima levering !

op tijd en compleet !

eenvoudig en snel

Een website waar eenvoudig op te bestellen is en een snelle levering. Bovendien wordt je goed geïnformeerd. Al met al terecht "Toppy

Top(py)ervaring!

Vooraf aan de bestelling 2 x vragen gesteld aan de klantendienst. Ik heb bij beide keren heel vlot en efficiënt antwoord gekregen. Het artikel was goed verpakt en ziet er kwaliteitsvol uit. Ook de verzendingsdienst waar ze mee samen werken was heel vriendelijk.

Super snel

En goed product.

Helemaal top!

Zonder te vragen een vervangend product gekregen. Met recht Toppy!!!

Maakt beloftes waar

Een zwembadtent en stofzuiger besteld. Volgende dag zoals aangegeven in huis. Producten zoals omschreven. Gewoon prima!

Perfecte en snelle levering

In de nammidag besteld vanuit België en in minder dan 24u geleverd, beter kan niet denk ik

Geweldige site

Altijd binnen 1 dag geleverd

Heel tevreden over de levering en het materiaal

Super tevreden

Goed kwaliteit en snel levering

Pima!

Goede kwaliteit en snelle levering, zoals gewend.

Prima concurrerende prijs en netjes op tijd bezorgd

Prima heather met voldoende warmte. Heeft slechts een lichte rode gloed.

snel

goede service, duidelijke website

Positieve ervaring met deze webwinkel.

Altijd een vlotte verzending en een nette verpakking. Betrouwbare webwinkel!

Perfect geregeld,

Alles ging soepel: bestellen, mailwisseling keurig en altijd een reactie ontvangen. Datum van bezorging en bezorger netjes en behulpzaam. Gewoon goed

Mijn bestelling snel en vlot geleverd zoals beloofd.

Ik had een bevlieging om snel een thermometer te bestellen. Één dag later bed ik hem in mijn bezit en kon ik hem gebruiken. Toppie

super snelle levering

''s avonds besteld, de andere dag in huis, product voldoet aan alle verwachtingen

Slecht

Op het verkeerde adres tegen een boom gezet. Hebben het zelf moeten halen. Het goede adres stond er gewoon op.

Slechte klantenservice

Bij mijn bestelling mist een onderdeel. Na ik dit op zaterdag had gemeld kreeg ik op maandag een mail met de vraag of ik wel goed had gezocht naar dat onderdeel. Ik heb gezegd dat ik de hele doos binnenstebuiten had gekeerd en daarna heb ik niets meer gehoord. Op vrijdag toch maar weer contact gezocht en volgens Toppy hebben zij niets ontvangen en is het contact stil gevallen. Maar omdat ik op vrijdag via de chat toch contact had dacht ik dat het dus op dat moment kon worden opgelost. Niet dus. Nu moet ik weer wachten tot dat iemand op werkdagen binnen 48 uur reageert. Héél slecht dus allemaal. Na mijn negatieve review heb ik eindelijk contact gehad met de klantenservice en hebben zij mij een gedeelte van mijn betaalde bedrag teruggegeven.

Super snelle verzorgde levering

Super snelle verzorgde levering

Prima voor elkaar!

Goede aftersales, via emails wordt je steeds op de hoogte gehouden van de status van je pakketje! Dat geeft me een vertrouwd gevoel.

Tevreden

Bestelling is toch nog snel geleverd, goed contact gehad via mail.

TOP!!

Snel geleverd, goed product en stuk goedkoper dan ergens anders dus gewoon TOP!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR