Ik zit nog te wachten op de op startset bacteriën voor het filter. Dat duurt nu al een hele week.
Hey Ger! Wachten is nooit fijn he, maar we zijn ermee bezig! Het lijkt te gaan om een ontbrekend onderdeel. Onze vijverspecialist Raoul zit er bovenop, dus het komt goed! Hold on!
de bestelling was er al binnen 1 werkdag. Het zwembad is fantastisch. Ik schrok wel eventjes van de grootte. Maar zelfs in je eentje is 'ie redelijk eenvoudig op te zetten. 11.000 liter water is behoorlijk wat, dus vul em voordat er weer een watertekort is in Nederland. Bij mij duurde het 14 uur met de tuinslang.
Aiiii! Dat belletje had wel even gemoeten! We gaan even kijken waar het mis ging. Is het wel allemaal gelukt nu? Of moeten we daar ook nog stappen in maken? We horen het graag en we stoppen pas als je alles binnen hebt en blij bent. 😁
Ursprüngliche Bewertung
1 mailtje als bestel bevestiging. Verder niks gehoord. Opeens een bezorger voor de deur. Die zou ook een half uur van tevoren bellen... Niet dus.
Duidelijke informatie op de site, bestelling is vervolgens snel geleverd.
Super! Alles kunnen vinden? Tot de volgende keer Mariska!
Vriendelijke mensen aan de telefoon,maar mijn pakje heb ik nog niet .dit komt door postverzending. Ik ben benieuwd wanneer dat opgelost is. Alles netjes opgelost ik ben tevreden.
Hey Els! Als het goed is, is jouw pakketje gisteren afgeleverd! Tijdens z'n herening met de andere pakketjes in het postsorteercentrum vond hij het denk ik net iets te gezellig en heeft 'ie zich verstopt. Maar gelukkig is hij nu weer bij jou. Sorry voor de vertraging!
Ursprüngliche Bewertung
Prima product doet precies wat het moet doen.
Zuigen als een malle ;)
Snel en correct geleverd. Steeds bereid tot verstrekken van gevraagde info.
Maar natúúrlijk! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling!
Er was een misverstand bij de levering via buren. Ik heb een goede conversatie gehad via mail,waardoor alles vlotjes verliep ,en geregeld werd ,waarvoor dikke Merciekes. Hele goede service,vlugge levering ,en top kwaliteit ,zeker een aanrader.Dikke proficiat voor gans jullie team Mvg
Hey Trees! We zullen eens even met je mee kijken! Op 3 april is je pakketje geleverd bij de buurtjes op nummer 3... Daar had de postbode wel even een briefje voor mogen achterlaten... maar goed dat je even een berichtje stuurt. Loop je even naar de buren? We horen graag of je herenigd bent met je pakketje!
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb nog geen bestelling ontvangen
Zout 3-1 lost snel op
Snel maar weer nieuwe bestellen dan 😉. Geintje! Dankjewel voor je beoordeling en bestelling Tom!
De chemicaliën en test benodigdheden voor het zwembad bestellen we met tevredenheid bij Toppy. Spullen zijn er snel. Ook de tips voor de water behandeling zijn nuttig.
Goed om te horen! Aan de slag dan maar!
Gisteren om 18h besteld en vandaag al mogen ontvangen. Super service!
En weet je waarom? Zodat jij zo snel mogelijk, leuke dingen kunt gaan doen!
Supersnelle levering van ons nieuw groot zwembad. Super prijs, daar krijg je het bij ons niet voor!!! Bedankt en tot de volgende bestelling
Hey Jacqueline! Héél veel waterpret gewenst! We worden graag jouw zwem-plezier-leverancier! 💦
Eerst geen bestelling ontvangen nu wel ! Na een paar mails ! Johan
Hey Johan! We zien inderdaad dat er iets fout is gegaan in je levering vanuit PostNL. Da's niet Toppy, maar gelukkig hebben we goed mail contact gehad. Weet dat je altijd met je vragen bij ons terecht kan. Is er een mogelijkheid dat je je review nog wil herzien naar een voldoende? Het is allemaal goed gekomen toch?
Dankjewel en tot snel!
goed verpakt en snel binnen. top
En weet je waarom? Zodat jij zo snel mogelijk leuke dingen kunt gaan doen! Want leuke dingen doen... da's Toppy!
Een Uv lamp van de twee was bij aankomst stuk. Maar werd door Toppy rechtgezet en nieuwe gekregen.Bedankt Toppy
Hey Michel! Oefff die breekbare dingen! Scherven brengen geluk zeggen ze dan, maar dit is super ongelukkig natuurlijk.💔 Onze Lotte van de klantenservice heeft je zojuist een mailtje gestuurd, dan mag je hem terug sturen. Lot regelt dat je snel weer een nieuwe in huis hebt, daar doen wij helemaal niet moeilijk over! Als je blij bent met deze snelle service dan zouden we het super fijn vinden als je deze onvoldoende wil herzien, maar dat laten we natuurlijk aan jou over!
Ursprüngliche Bewertung
Een Uv lamp van de twee was bij aankomst stuk
Super website en snelle levering .
Mop mop gas erop!
Totaal niets op aan te merken!
Wat heerlijk en daar werken we iedere dag hard voor! Wat fijn dat je dat ziet! Tot snel en dankjewel voor je bestelling én beoordeling!
Door onduidelijke omschrijving van het artikel bij externe reseller, werd door klantenservice TOPPY een perfecte oplossing voorgesteld. Prachtwerk!!!
Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! Jij mag blijven! 💛
Zeer vlugge levering
snelle en correcte levering
Highfive!
Waren 5 sterren geweest als de werknemer zijn afspraken na was gekomen en mij gebeld had om me te adviseren. Telefonisch was mij belooft dat ik een terugbel verzoek zou krijgen, maar dit is tot op heden niet gebeurt. Site is dus wel duidelijk want kreeg het na research zelf ook gevonden. Spullen en verzending is gewoon super, lekker snel goed verpakt en juiste artikelen. Nu hopen dat er geen review nodig is voor de klantenservice voor als er iets kapot gaat.
Hey Marijn! Oef beloftes niet nakomen, da's niet Toppy. En weetje wat, we gaan onze belofte alsnog nakomen ook al heb je nu je informatie al gevonden. Wie weet kunnen we je nog met andere dingen helpen en zo niet dan bieden we je graag telefonisch onze excuses aan. Tot zo! ☎️
Vlotte en snelle afhandeling, alle producten zijn zoals beschreven wordt. Een aanrader.
Alles snel en correct geleverd, goede klant ondersteuning
Fijn om te horen Enrique! Daar gaan we het weekend lekker mee in!
IK ben een erge zeurpiet, dan wil ik dit en dan weer dat, maar ze blijven altijd vriendelijk en antwoord geven echt bijzonder. En super snelle levering ene dag besteld andere dag binnen. dikke 10 van oma Jet
Hey oma Jet! Wat een goede zelfreflectie heeft u! Grapje grapje!! Onze toppers op de klantenservice hebben engelen geduld en helpen u graag! En zeker als we er ook nog zo'n fijne review voor terug krijgen! U krijgt trouwens groetjes van Lotte! Geniet van het weekend en tot snel he! Groetjes Pleun van Toppy
Zeer snel geleverd
mop mop gas erop! Hoe sneller de bestellingen bij ons de deur uit zijn, hoe sneller jij er leuke dingen mee kunt gaan doen!