IK ben een erge zeurpiet, dan wil ik dit en dan weer dat, maar ze blijven altijd vriendelijk en antwoord geven echt bijzonder. En super snelle levering ene dag besteld andere dag binnen. dikke 10 van oma Jet
Hey oma Jet! Wat een goede zelfreflectie heeft u! Grapje grapje!! Onze toppers op de klantenservice hebben engelen geduld en helpen u graag! En zeker als we er ook nog zo'n fijne review voor terug krijgen! U krijgt trouwens groetjes van Lotte! Geniet van het weekend en tot snel he! Groetjes Pleun van Toppy
Zeer snel geleverd
mop mop gas erop! Hoe sneller de bestellingen bij ons de deur uit zijn, hoe sneller jij er leuke dingen mee kunt gaan doen!
Jammer dat je nooit een track en tracé code mocht ontvangen. Je bent totaal niet op de hoogte wanneer je pakje komt. Voor de rest levering in orde na meerdere dagen ook al vermeld men levering de volgende dag.
Oef die had je eigenlijk wel horen te krijgen! Dan is er even iets mis gegaan, we gaan het meteen even checken zodat het niet vaker voorkomt! Dankjewel voor je feedback! Wel alles in orde met je bestelling?
Vlotte aankoop. Uitstekend product. Prima verloop.
Helemaal super! Jij kunt er weer tegenaan!
Hele vlugge en correcte service.
Wen er maar aan! Tot de volgende keer!
Goed verpakt, snelle levering!
Woop woop!
Goede informatie van het product. Ook werden er alternatieven producten getoond . Zuurstofpomp voor vijver voldoet perfect aan de behoefte van de vijver.
Jij blij, wij blij, visjes blij!
Snelle bezorging goed verpakt super
Als er hier iemand super is... Dan ben jij het!
Prijs en kwaliteit is super, perfecte service en zeer snelle levering.
Woop woop! De volgende keer weer he! Dankjewel voor je bestelling en beoordeling Edwin!
Staven afdekzeil op maat besteld. Alles volgens afspraak geleverd. Dik tevreden. Afspraken zijn nagekomen. Regelmatig fijn contact gehad met Sem. Vriendelijk en correct.
Super fijn John! Laat het zwemseizoen maar beginnen!
Toppy is een uitstekende online webshop, snelle levering, netjes verpakt en producten voldoen aan de omschrijving. Top.
Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! Jij mag blijven! 💛
voor herhaling okee en doorgeven aan andere
Klanten zoals jij moeten we hebben eeh... houden! Dankjewel voor je goede woorden Jan! Als je ooit een goed woordje van ons nodig hebt, gewoon om je even op te vrolijken, dan hebben we die ook voor jou ;). Je weet ons te vinden he! Fijne dag!
Binnen een dag geleverd en de prijs is prima voor het geleverde product
Handjes in de lucht, rondje draaien en springen! Deze review is een mini feestje waard! Dankjewel!
eerst wat product vragen gesteld waarover ik snel en goed antwoord kreeg, bestelling geplaatst en het was de volgende dag al binnen top service
Da's nou Toppy! Welkom bij de fanclub Ellen!
alles vlot verlopen: bestelling - opvolging - levering - kwaliteit product, dus tevreden.
Dan is de laatste stap: Leuke dingen doen! Veel plezier ermee Herman!
Voor het eerst spullen besteld bij toppy voor onze jacuzzi. Leuke overzichtelijke website. En een hele goede en snelle levering. Ga vast en zeker hier vaker bestellen.
We worden graag je vaste spa-leverancier Saskia! Heb je in het magazine de jacuzzi pagina gezien? Een discobol om helemaal uit je discobol te gaan in de jacuzzi bijvoorbeeld! Dat lijkt me nou echt iets voor jou! 💃🏼 Geniet van je bestelling en tot snel!
Zeer goede ervaring en producten zijn zoals omschreven. Dik in orde en tijdige levering.
Goed om te horen Herman! Jij mag blijven!
Bij Toppy bieden ze een super service! Ze staan steeds klaar voor de klant en bieden antwoorden op al je vragen! TOPpy service!
Wij hadden daags nadien reeds onze bestelling, top !
Heel veel plezier ermee Sandra! Tot de volgende keer maar weer!
Mooie, overzichtelijke en duidelijke site. Ga er zeker nog gebruik van maken. Doe zo voort
Dankjewel voor de opbeurende woorden Rudy! De volgende keer gaan we voor de 10 yes? Als we daarvoor nog iets moeten veranderen, dan horen we dat graag! Geniet van het weekend en tot snel!
In orde!
Jij ook! 😉
Snelle levering. Netjes
Dankjewel voor je bestelling én beoordeling Anna!
Supper content
Slaap lekker alvast! 😉
De bestelling in de avond geplaatst en de volgende dag al geleverd
Mop mop gas erop! Meer tijd voor jou om leuke dingen te doen!
Snelle levering, vlot contact via WhatsApp. Het ineen steken ging niet zo vlot, maar met wat geduld is het gelukt. Een heel werk om de rand bescherming vast te naaien. Ik hoop dat de rits het overleefd want de opening vind ik persoonlijk wat klein. Had de tampoline wat groter verwacht maar valt al bij al mee
Goed werk heeft tijd nodig! Heel veel springplezier en dankjewel voor je bestelling!