Snel en correcte levering
Dankjewel Alfonso! Voor je bestelling én beoordeling!
Zondagavond besteld, dinsdagvoormiddag al geleverd. Wel jammer da we geen verzendbevestiging hadden ontvangen. Gelukkig werkten we van thuis uit en konden we de trampoline in ontvangst te nemen.
Hey Evy! Dit hoorde we inderdaad vaker de laatste tijd en vanaf vandaag gaat dit als het goed is niet meer voorkomen. Dus dankjewel dat je dit aangaf, want dan weten we er ook van en dan kunnen we het regelen! Heel veel spring plezier!
Geweldig!!!
Jij bent ook een 10!
Nog nooit een betere en stipte service gehad! Juist advies online en snel op de koop toe.
Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! Jij mag blijven! 💛
Zie boven
Zoals het hoort! Dankjewel voor je 10!
Zaterdag besteld maandag geleverd in belgie.TOPPY.prijskwaliteit dik in orde doe zo verder
Wij gaan zo verder! Dankjewel voor de complimentjes, dat is onze brandstof!
Keurig op tijd en netjes verpakt.. CHAFFEUR bracht de pallet keurig tot de voordeur.. goede service
Dankjewel Petra! Jij mag blijven!
Ursprüngliche Bewertung
Van de 3 muizenlampjes waren er 2 stuk. Fitting zat los..waren vast gelijmd aan de hele kleine muizenpootjes.
eerst de verkeerde zwembadtrap gekocht die zonder probleem terug mocht opgestuurd worden en na enkele dagen hadden we ons geld al terug . Een grotere besteld en na 2 dagen werd deze al geleverd .
Trap er niet in he! Dankjewel voor je beoordeling en bestelling! Tot de volgende keer!
Vlugge levering alles tip top in orde
De volgende keer gaan we voor de 10 he!
Kwamen het zelfs sneller brengen dan gepland. Toevallig thuis. Mooie stevige doos dus goed verpakt.
Wat heerlijk dat je dit zo positief inziet!
Alles goed ontvangen spijtig de filter passé niet ben zeer tevreden
Dankjewel voor je bestelling en review Marie!
Snelle levering, klantvriendelijk en behulpzaam, keurig netjes verpakt, mooie prijzen.
De terras verwarming komt overeen met de beschrijving op de site en komt overeen met onze verwachtingen.
Dat is heel belangrijk! Toch streven wij altijd naar de 10 en nemen eigenlijk geen genoegen met een 7. Is er iets waar we onze service mee naar een 10 zouden kunnen trekken?
Snelle actie bij de bestelling en een snelle reactie toen bleek dat de Uv lamp(55W) van de geleverde TMC UV filter gebroken was bij het transport. Een telefoontje,een foto toegezonden en binnen het half uur was alles ok.Een dag later kreeg ik een gratis nieuwe lamp. Ik ben een ZEER TEVREDEN KLANT!!!!
Ik zeer tevreden
Bij een zeer tevreden vrouw hoort een hoger cijfer Sandra! Wij zijn niet van de zeventjes cultuur, maar gaan altijd voor de 10. Laat ons weten wat we kunnen doen om van jouw 'zeer tevreden' een 'zééér tevreden' te maken!
alles oké
Super! Heel veel plezier ervan!
Toppie van Toppy
Fijn he om het woord top zo vaak te kunnen gebruiken!
Bestellen gaat goed alleen levering door post nl is bar slecht in plaats van de dag erna geleverd 4 dagen op mijn spullen gewacht. Zeer slecht. Indien ik weer een bestelling plaats en zo lang moet wachten bestel ik nooit meer bij toppy
Hey Hans! Oeh dat zijn niet de reviews die we willen lezen en we willen jou al helemaal niet kwijt. PostNL heeft op dit moment even hele zware tijden en we hoeven jou niet te vertellen hoe dat komt... Maar we snappen ook dat wachten op je pakketje helemaal niet fijn is en al helemaal niet op een leuk pakketje van ons. Laten we de moed erin houden en het de volgende keer nog eens proberen!
Ze staan op mijn homepage pagina sinds kort !!! Top klantendienst! Cheers
Zeer vlugge levering de jacuzzy is super heb er al veel van genoten ben er heel blij mee
We weten zeker dat je er nog heel veel plezier van gaat hebben! Heerlijk met bubbels in de bubbels! 🍾
Wat problemen bij het bestellen en betalen via de web side. De klantenservice was zeer behulpzaam. De levering was snel.
Super dat je hulp hebt gezocht én gevonden bij onze klantenservice! En ook helemaal super dat we een 10 van je hebben gekregen! Dikke dankjewel daarvoor!
Goed bereikbaar, doen wat ze beloven
🍾🍾🍾
Uitgebreide site en mijn bbq werd snel geleverd. Het enige wat ik nog miste was dat ik de gasslang en gasdruk regelaar niet erbij kon bestellen.
Hey Martine! Dit zijn de suggesties waar we blij mee zijn! Goed idee om die producten toe te voegen aan het assortiment zodat je je barbecue meteen kan gebruiken! Ik heb het meteen voorgelegd bij onze Category manager. Dankjewel dat je met ons mee denkt! Heb je inmiddels al wel een gasslang en gasdruk regelaar elders kunnen bestellen?
Op tijd geleverd, keurig verpakt. Filter Werkt prima, na dag al verschil zichtbaar
Heerlijk he als je meteen resultaat ziet!
Naam Toppy is niet gestolen,top levering qua verpakking en snelle afhandeling. Aanrader.