Goede ervaring met Toppy.nl
De volgende keer hopen dat PostNL het binnen één dag jou kant op stuurt! Dan gaan we graag voor de 10. In ieder geval super bedankt voor je bestelling én review!
Binnen 24 uur na bestellen al bezorgd in België Robot zwembad bevalt goed
En vindt de robot het ook nog leuk? Dankjewel voor je dikke 10! Jou willen we vaker zien!
Tevreden! goed materiaal en gratis verzending.Ik zal nog bestellingen plaatsen
En als je de volgende keer een iets goedkoper product besteld met dezelfde kwaliteit dan stijgen we naar de 10! Grapje. Fijn dat alles goed is gegaan! De volgende keer kun je ook meteen de kortingscode uit het lentemagazine gebruiken. Dat scheelt weer. Fijne weekend alvast!
Top materiaal
Toppy materiaal bedoel je? Geintje! Dankjewel voor je dikke 10 Tim! Tot de volgende keer!
Gewoon goed, afspraken nagekomen!
Dank-je-wel!! Dit zijn de reviews die we willen zien! Hou je enthousiasme vast en geniet van het weekend!
Geen vervelende ervaring, alles correct ontvangen, ga zo door
Wij gaan zeker zo door Jozef! Dankjewel voor de aanmoediging!
Goede klantvriendelijke website, goed assortiment. Besteld en de volgende dag al in België geleverd!! Vorig jaar een zandfilter kunnen kopen, terwijl die bijna overal waren uitverkocht of moeilijk leverbaar. Bij Toppy zelfs in moeilijke tijden goede service en snelle levering!
Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! Jij mag blijven! 💛
Keurig klantencontact en levering volgens afspraak
Hiermee gaan we lekker het weekend in! Dankjewel voor je bestelling én review! Tot de volgende keer!
Altijd prima geregeld
Zodat jij meer tijd hebt om buiten leuke dingen te doen! ☀️
Houten zwembad gekocht van 5000 euros, bij de eerste beste eenvoudige technische vraag wisten ze het niet. Gevraagd om mij terug te bellen, niks. "zoek het maar op in de handleiding, je komt er wel uit". Niet dus. Triest.
Hey Jan, tot onze grote spijt zijn jij en onze zwembadexpert er niet samen uitgekomen. Dat vinden we heel jammer, maar we hebben echt alles uit de kast getrokken wat we konden...
Top! Van bestelling tot en met levering!
De volgende keer gaan we dan wel voor de 10 he! Met een 8 trek je ons gemiddelde naar beneden! 😜 Tips zijn altijd welkom! Dankjewel voor je review én bestelling!
UV LAMP besteld,ondanks dat de lamp goed verpakt was kwam hij in duizend stukjes aan.. Eén mailtje met de nodige foto's verstuurd,en kreeg twee dagen later gratis een nieuwe toegestuurd. Dat is pas goeie service!!!
haha bij jou viel er niet te twisten of het kapot was of niet 😂 Niet dat we dat ooit doen hoor, kapot is kapot. Dankjewel voor je dikke 10! We hopen je snel weer te zien!
Het door mij zelf onjuist bestelde artikel 7 meter (filter zuig/persslang 38MM), na telefonisch kontakt met vriendelijke medewerker van de klantenservice geretourneerd naar Toppy en omgeruild voor de juiste maat (40MM). De onjuist bestelde slang van 38MM was vrijdag's bij mij geleverd en direct door mij weer geretourneerd. Dinsdags al weer de slang met nieuwe juiste afmeting in huis. Echt supersnel dus via Post NL. Bijzonder klantvriendelijk van Toppy, hier is de klant nog echt koning !!
Alles ok!
HIGHFIVE!
Voor herhaling vatbaar.
Jij ook! 😉
2 persoonsluchtbed prachtig voor het geld en geen klachten gehad dat het niet lekker lag
Dan weet je waar je kunt gaan liggen als je vent snurkt! 😴
Zoals altijd betrouwbaar en snelle levering.
Niet eerder van deze webwinkel gehoord of gezien, dus een heel nieuwe ervaring. Deze eerste ervaring was positief. Snel geleverd zonder overbodige verpakkingsmaterialen.
Aangenaam kennis te maken! Het wordt tijd dat we iets aan de marketing gaan doen want we zijn inmiddels al een hele partij! Wist je dat we vorige week zijn uitgeroepen tot de beste tuin webwinkel van Nederland? Waarschijnlijk niet, maar nu wel ;)! We hopen je vaker terug te zien! 💛
Zeer vlotte afhandeling van bestelling via web. Snelle levering via post NL.
Wat een TOP klant! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! Jij mag blijven! 💛
Dezelfde producten maar dan met een betere prijs, snel verzonden en gratis boven de €50, hierom neem ik er altijd een extra filter bij
Vlotte levering, goed verpakt, kom zeker terug als 8k ik wat nodig heb
Goeie en snelle service en correct volgens afspraak
Gemakkelijk besteld en vlug geleverd. Toppy!
Jij mag blijven! 💛
goede artikelen prima bezorging en snel
De volgende keer gaan we voor de 10!! Tips zijn altijd welkom 😄
Snel,duidelijk en correct met dank voor jullie geheugen.
Iedere dag een potje memory doet wonderen! 🧩