Snel,duidelijk en correct met dank voor jullie geheugen.

Toppie service bij Toppy!

foutje in de bestelling top herstelt . Blij met Oplossing die is geboden Ga zeker vaker bij deze thuiswinkel bestellen .

mijn ervaring

mijn ervaring is gering. de bestelling zelf gaat vlot niks mis mee. maar als leek dan loop je gauw vast. als je een warmtekachel neem staat er niet bij dat je er ook nog een filter moet bij hebben .zou het plezant vinden als je de er bij moet hebben .maar ook de slangen. zou mooi zijn als pomp met slang word geleverd en dan keuze kunnen maken over de lente hier van en welke koppel stukken je moet gebruiken maar ook bv hoe je het moet aan sluiten op elkaar.

Snelle levering, goede prijs!

Mijn zwembadspullen haalde ik al bij jullie, maar voortaan ook mijn tuingereedschap, Toppy!

Heel tevreden

Correcte en vlugge afhandeling

Tevreden

Geen problemen ondervonden met toppy alles zeer goed verlopen

Te weinig warmte

Dit toestel hoogt mooi, maar geeft veel te weinig warmte af. De levering van Post Nl is ronduit slecht, timing klopte niet en de verpakking was zwaar beschadigd, gelukkig waren er geen schade aan de goederen.

Mooi produkt

Alles geinstalleerd en werkt prima! Goede communicatie en clotte levering. Er mocht wel wat meer uitleg in het pakket over het produkt. Gelukkig had mijn man al ijn ervaring mee! Mvg

Toppy!!!

Jullie zijn een voorbeeld voor vele anderen! Doe zo verder!!

Altijd goed

Ik bestel regelmatig bij Toppy. Nog nooit een probleem ondervonden.

De levering was in orde.

Alles was zeker in orde Alleen waren onze teststrips niet mee geleverd, Kunnen jullie deze nog nasturen aub? Alvast bedankt! Groetjes René en Martine

Super geregeld bij toppy ,snelle levering ,TOPPIE

Op zaterdag avond besteld ,maandag in ontvangst genomen

Toppie

Producten nog niet getest maar als dat net zo goed is als de rest komt dat helemaal goed

Alleen de betaling via Klarna liep verkeerd, maar dat gaat buiten jullie om.

Aangenaam verrast

Vrijdag om 16:30h besteld, Zaterdagvoormiddag 11:30h aan huis geleverd.

Gewoon heel goed

De bestelling 3 dagen eerder, de dag na de bestelling, ontvangen. Helemaal super.

Snelle en correcte levering

Zeer snel en correct geleverd.

Snel en net verpakt geleverd

Ruim assortiment, duidelijke website, snelle levering, goed verpakt.

Het gaat bij mijn altijd toppy, nooit een floppy

Nooit problemen

Gewoon prima

Na wat overleg ivm met de actie korting , bestelling keurig verpakt en snel geleverd .

Top!!!

Top product!!!

Snelle levering en goede prijs

Stipte levering en veelzijdig aanbod

Erg aan te bevelen

Altijd super

Alles snel en goed geleverd

Snelle en goede levering

2100 De Kempkens