Toppy!

Toppie!

Toppie!

Snelle levering top zaak

Makkelijk besteld, snelle levering

Snel en volgens afspraak, goed product

Vakmensen bij toppy

Alles keurig geleverd , was een flinke bestelling. Stangetje skimmermandje ontbrak. Dag erna geregeld. Chapeau Chantal van de klantenservice.

Toppy!..

Zoals gewoonlijk vlot en zonder problemen wij zijn zeer tevreden!

Gewoon goed

Snel en goed, wat wil je nog meer?

Helemaal TOPPY

Super goed geholpen, en snelle levering

Top, klasse.

s’Avonds bestelling geplaatst de dag erna al geleverd. Wat een klasse. Zeker een aanrader.

Snelle service en levering, maar mindere kwaliteit dan gedacht..

De producten waren snel geleverd, maar om de juiste filters te vinden, was niet eenvoudig. Bij levering vond ik de stevigheid/kwaliteit een stuk minder dan gedacht. Nu even afwachten of goedkoop (10,- per filter goedkoper dan bij de concurrent) geen duurkoop is geweest. De filterkam is wat te breed voor de lamellen van het filter, maar beter en handiger om schoon te maken dan met de waterstraal van de kraan ;-) Jammer dat mijn vorige bestelling niet terug te vinden is in mijn besteloverzicht.

Top !

Werd snel bezorgd was netjes verpakt Precies zoals ik had verwacht Helemaal goed ! Zal zeker nog een keer wat gaan bestellen !

alles toppie bij Toppy

bestelling binnen de 2 dagen geleverd,vlot en betrouwbaar 10/10

Eerste bestselling, eerste klasse service !

Snel, vertrouwbaar en stipt !

Na een onverzorgde levering is het professioneel rechtgezet!

Levering van zak 25kg. glasparels was gescheurd en inhoud was voor een gedeelte verloren. Toppy heeft dat onmiddellijk ter harte genomen en de dag nadien al een nieuwe zak geleverd. Dus conclusie Toppy is ook toppy! Een klant erbij! Bedankt Vriendelijke groet,

belofte nagekomen!!

gemakkelijke website, eenvoudig bestellen en bij levering , bestelling nagekomen. Prima.

Productdoos beschadigd

Snelle levering, verpakking product was gescheurd - de buitenste doos was wel intact. Dus veronderstel ik dat beschadiging bij het inpakken gebeurde? Product was echter wel in orde waardoor we deze dan ook gehouden hebben.

correct levering

communicate verliep zeer professioneel

Alles goed en snel ontvangen

Mijn man had een helm voor een speedpedelec maat L besteld. Als ik die had bleek dat die te groot was. Er was geen andere meer in kleine maat. Ik heb mijn helm geretourneerd en geld terug gevraagd. Dat is gebeurd en snel. Snel en correct.

Toppy

De enige die het af liet weten was postnl, maar dat is heel snel en correct opgelost door Toppy.

Zeer goede prijs/kwaliteit

Zeer goede prijs/kwaliteit en super snel verzonden.

geweldig

goede ervaring reageren snel

Snelle bezorging

Snelle service . Duidelijk en correct volgens afbeelding

Toppy, maar dan ook écht toppy

Ik ken geen fijnere webshop als Toppy. Levering en communicatie gaan precies zoals je wil dat het gaat. Leuke toon en fijne mensen!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR