Dat alles oké is
Dankjewel voor je beoordeling én bestelling natuurlijk!
Niets op aan te merken, alles goed geregeld en op tijd
Mop mop gas erop! De volgende keer gaan we voor de 10!🙌🏼
Gewoon simpel,gemakkelijk en toppy. Graag tot een volgende keer.
Je bent altijd welkom Patrick! 😁🙌🏼
De terrasheater is reeds gemonteerd en werkt naar volle tevredenheid. Het apparaat is prima van afmetingen en mooi ontworpen. Fijn hij voldoende instelbaar is voor de stralingsrichting. Hij hangt op ongeveer 2.20 mtr hoog in de hoek op de zijmuur van het terras zodat de warmte- straling over de lange bank straalt die tegen de achtergebleven staat. Hierdoor kunnen we langer lekker buiten zitten als de zon in de namiddag en s'avonds ondergaat. In een woord Toppy dus.
oh wat een heerlijke avonden zijn dat! Jullie hebben het goed bekeken! Geniet ervan! 🔥
Zeer snelle correcte levering en prijs
Heel veel plezier ermee!
Kort maar krachtig! Dankjewel voor je dikke 10 én je bestelling natuurlijk!
Snelle levering en goed verpakt.
En een mooie doos he? 💛
Prima levering volgens afspraak .
🙌🏼🙌🏼
Besteld en 2 dagen later geleverd zo als afgesproken. Zeer tevreden van .
Heel veel plezier ermee!
snelle bezorging, netjes ingepakt. Artikel zonder beschadigingen ontvangen. Aquarium is overigens top en staat heel mooi op de slaapkamer van mijn dochter.
Stop er een paar lichtgevende visjes in en dan heeft ze altijd haar nachtlampje bij zich! Als je het leuk vind mag je ons altijd een fotootje sturen van waar hij terecht is gekomen! Vinden we leuk!
Snelle, correcte levering
Dankjewel voor je beoordeling én bestelling natuurlijk!
Top snelle levering. En spullen zijn ook goed.
Niet onbelangrijk natuurlijk! Tot de volgende keer Carolien!
Goed bedrijf. Snelle levering. Komt afspraken na.
Dankjewel voor je fijne review! Met jou kunnen we werken!
Snelle levering en alles perfect zoals het hoort! Al paar keer besteld bij Toppy en er komen nog keren!
En wij zullen je niet teleurstellen! Fijn dat je vaste klant bij ons bent! We zien je graag! 💛
Snel geleverd en goed product. Incl fitting wat van te voren niet aangegeven was. Hier door makelijk te bevestigen
Underpromise, overdeliver! Dat was dan weer lekker een meevallertje! Tot de volgende keer Henk!
Super tevreden van de snelle service en levering
Jij mag blijven!
Goed ontvangt en bedankt
JIJ bedankt!
Bestelling geplaatst en daag nadien geleverd. Top;
Dankjewel voor je bestelling én beoordeling Rudi!
alles perfect
Ik heb altijd geleerd dat niemand perfect is, maar toch bedankt! We zien je graag weer terug!
Wat een snelle service.Dit is echt TOPPY.
Wen er maar aan!
Snel geleverd en goed verpakt. Goede service!
Mooi doosje he!
Eerste bestelling beviel me niet goed en kon ik zonder problemen kosteloos terugsturen. Geld binnen 3 dagen teruggestort. Daarna nieuwe bestelling gedaan met extra asessoires en onderdelen. Ook deze bestelling de volgende dag weer binnen. Direct uitgepakt maar toen bleek dat een besteld onderdeel NIET in de doos zat maar wel vermeld stond op de pakbon. Ook direct naar Toppy gebeld, was wel in magazijn gepikt en zou verzonden moeten zijn. Klantenservice stuurde toch meteen het onderdeel op en dit heb ik de volgende dag alweer ontvangen. Dit is een TOP bedrijf met een TOP klantenservice. Er werd mij wel gevraagd als ik het onderdeel toch nog 2 keer zou ontvangen er 1 moest terugsturen. Dit is niet nodig gebleken. Waar het onderdeel is gebleven is nog steeds niet duidelijk.
Hey Wies! Hij is nog steeds verstoppertje aan het spelen, maar fijn om te weten dat jij in ieder geval in huis eeh tuin hebt wat je besteld had! Dankjewel voor je fantastische beoordeling! We zien je graag weer terug!
Het product was er snel. Weet alleen niet of alles naar behoren werkt. Even kijken hoe het gaat. Heb een filter met ingebouwde uvc lamp gekocht, staat nu een week aan nog geen resultaat te zien, even wachten dus.
Ha Hans, Bij twijfel kun je altijd even bellen met de klantenservice! We hebben vijverexperts zitten die jou precies kunnen vertellen of dat normaal is of dat er iets mis is! Ik stuur je meteen het nummer: 0413 420 319 Groetjes, Pleun van Toppy
TOP
Snel bezorg en netjes verpakt.
Dankjewel voor je bestelling én fantastische beoordeling! Tot snel!