TOP

Snelle en correcte levering.

Toppy is een topper

Snelle levering dat is Toppy Goede beschrijvingen dat is Toppy Goede prijs kwaliteit dat is Toppy Kan de boer in Drachten nog van leren !

Prima na service

Vorige week mijn vijverpomp stuk na 1 jaar.na contact met klantendienst is het probleem zeer snel opgelost.duidelijke en snelle afspraken gemaakt over wat er moest gebeuren. binnen de de week een nieuwe pomp in garantie ontvangen. Super tevreden over hoe en snel alles verlopen is !!!

1 unit is niet geleverd en de 2 andere zijn verkeerd

Zeer slechte ervaring

Zeer vlot

Zeer vlug geleverd

Kan niet beter

Perfect. De namiddag online besteld en 's anderendaags geleverd.

geweldig en snel geleverd

Snel geleverd en goede producten

Snel en correct

Snel en correct geleverd, goed verpakt. Zeer tevreden!

TOP

Meer dan tevreden.

Snelle en correcte levering. Zeer goede communicatie vooraf via mail, artikel dat op andere site beschikbaar goedkoper is zakken ze onmiddellijk in prijs!! Zeer tevreden van de levering, alles mooi verpakt. Misschien een klein detail over garantie zwembad, zwembad aangekocht in januari, maar garantie zou eigelijk al verlopen zijn bij het in gebruik stellen van het zwembad in de zomer. Dit gemeld en moest er schade aan zijn, wordt dat opgelost op het moment van ontdekken schade.

Dik tevreden

overschrijving per bank ware nuttig

fijn !

Goed tevreden

Snelle levering en goed product.

Zoals altijd op tijd

Bestelling correct en snel ontvangen.

Zoals bij vorige bestellingen snelle en cor service. Zeer tevreden !!!

Zeer goede aftershave service door Rene in Uden

Na een aankoop van een ocasdion product bleek bij testen dat er wat onderdelen vervangen moesten worden, in een aantal stappen heb ik nieuwe materialen aangevraagd, deze werden direct dezelfde dag toegezonden knder garantie. Toppy fus

Ik kreeg bij mijn eerste bestelling....

een rubberboot kado!

Compleet en op tijd. Bedankt

Voldoet helemaal.

Toppy!

Snel en netjes geleverd, blij mee!!@

Prima prijs kwaliteit

Snel geleverd in 1woord supper

Top zoals altijd...

Vandaag besteld en morgen thuis geleverd. Top dus...

Kwaliteit

Alles keurig geleverd. Wordt goed op de hoogte gehouden van bestellingen en leverde alles volgens afspraak. Ook de retour zending is perfect afgehandeld

Perfect, snelle levering

aanrader

Heel tevreden van Toppy

De aankoop en afhandeling waren heel goed. De levering daarin tegen was iets anders. Mijn dochter woont op de Naamsesteenweg in Heverlee en daar is een inham gemaakt met 5 parkings De jacuzzi werd op die inham geleverd voor het huis, voor een vrachtwagen die in de Carrefour aan het leveren was. gelukkig heeft mijn dochter goede buren en heeft de chauffeur van de vrachtwagen haar geholpen , want die kon niet weg, om de doos binnen te zetten. Volgens de chauffeur van de leveringsfirma kon hij het niet bij mijn dochter binnen zetten dat was te moeilijk.

vlotte levering

het mat is wat ik ervan verwachte en de levering is vlot

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR