heerlijk

dit is ons derde zwembad al altijd veel plezier er mee gaat 3 jaar mee dan bestellen we weer een nieuwe. hoop weer op een mooie zomer .

Ik ben er heel erg blij mee!

Onkruid verwijderen gaat nu heel erg snel en ik vind het ook helemaal niet meer erg om te doen. Dus toppie...

Uitstekende service

Mijn artikelen zijn snel en goed verpakt bezorgt. 1 artikel had ik verkeerd besteld en heb deze retour gestuurd. Ook dit ging zeer vlot en het bedrag stond de volgende dag weer op mijn rekening. In 1 woord Toppy!

Het past

Het past netjes

Snel gekocht snel geleverd!

Zoals altijd snel geleverd!

Echt top bij Toppy

Handige site. Veel keus. Erg snelle levering.

Snel en duidelijk

Gewoon duidelijke webshop en snelle levering

Een geweldige ervaring

De omschrijving van de producten klopt en het werkt zoals ze zeggen . Zeer tevreden

Top in levertermijn

Levering was op een 3-tal dagen bij mij, wat van andere leveranciers niet altijd het geval is.

Toppy geholpen.

Had bestelling gedaan die snel geleverd werd. Helaas er zat een verkeerd afgesneden zwembadslang in. Gebeld en de volgende dag had ik de goede slang in huis. Dat is toppy.

Toppy is professioneel

Bestelling veilig en zonder problemen. Goede opvolging van levering en snel

Niet goed. Het paste niet

Het filter heb ik opgemeten en dan past het alsnog niet. Bezorging was snel alleen verkeerde pasvorm. Hierna ben ik gebeld door Toppt en mocht de filter terugsturen en krijg het geld terug. De medewerkster van Toppy vond het erg vervelend dat het zo was gegaan en wilde graag tegemoet komen. Daarom als service een heerlijke geur voor in de jacuzzi. Deze service verdient een warme douche,netjes, geweldig en ik blijf gewoon klant bij Toppy, want dit is toppy zoals er met een klacht wordt omgegaan. Dank u wel!

Scherpe prijs

Vlotte bestelling,goeie communicatie betreffende levering.

Helemaal toppy

Helemaal Toppy

Helemaal top,vrij snelle levering.

Top advies

Snel en deskundig advies gekregen. Na de lockdown uitproberen. Zwembad staat in Frankrijk. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik laat het resultaat weten. Mvg. Marian

snelle service

Snelle levering zonder problemen

Fijne website en snelle levering

Snelle en goede levering.

Bestelling als gewenst. Levering vlot!

De bestelling gedaan op zaterdag en de maandag nadien was het pakket er al supersnelle service

Top service, snelle levering

Uitstekend op alle gebied. Ik blijf klant.

Kort en goed.

Altijd Top

Goede producten en snelle levering. Altijd tip top in orde

Super service, assortiment uitstekend. Zeer goede follow up van bestelling na koop, zeer snel de spullen in huis en aftersales ook top.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR