Goederen correct en tijdig geleverd. Goed verpakt.
Perfecht
Ik had geurtjes besteld voor in de jacuzzi, maar moet er zoveel indoen ( tov eerdere flesje) dat je zo het flesje leeg hebt, komt bijna geen geur vanaf, vorige bestelling flesje vele malen beter en hoefde maar een paar druppels in. Led-lampje zeer tevreden over. Snelle bestelling/levering zeer positief.
Hey Anita, Hmm, ik denk al.. wat ruik ik toch? Nou helemaal niks dus... Mag ik vragen welke geurtjes je hiervoor had? We lossen dit graag voor je op, want met een 5 gaan we niet lekker het weekend in! Groetjes, Pleun van Toppy
We hadden een luchtbed besteld en de bestelling ging super snel. Een dag later al in huis. Toppy Service!!
Hmm... Wij zien een opvallend stijging in het aantal verkochte luchtbedden sinds de invoering van de avondklok! 😅 Slaap lekker alvast en tot de volgende keer!
Snel en netjes, direct geleverd.
📦🚀🏡😃💛
Eerste bestelling en zeer goed ervaren
Welkom bij de blije klanten club Geert! Tot de volgende keer! 💛
Duidelijke website en razendsnelle verzending. Erg fijn dat je tijdens koop en levering erg goed word geïnformeerd. Succes voor 2021
Da's Toppy! 📦🚀🏡😃💛
Heb de producten goed ontvangen en zoals altijd bij Toppy perfect geleverd in een doos met extra luchtkussentjes die ervoor zorgen dat alles op zijn plaats blijft en niet beschadigd geraakt tijdens de verzending. De kogelkranen en de rvs slangklemmen zien er kwalitatief goed uit maar kan ze nog niet testen omdat zwembad nog niet opgebouwd wordt.
Onze in-en-aanpakkers kennen de kneepjes van het (lege) vak! Een (lucht)kus(sen)je doet veel goed! Komt helemaal goed met dat zwembad van jou!
Snelle levering. Krijgt wat je besteld
Gelukkig wel dat je krijgt wat je besteld! 😉 Tot de volgende keer Arjan!
Snelle verzending
Met ons is alles goed! Met jou ook? 😃
Leuke hervarin
Is 'hervarin' een mix tussen leuke ervaring en voor herhaling vatbaar? We hopen het! We zien je graag weer terug! 😃
Bij navraag over een product welke uitverkocht stond vermeld, de informatie gekregen dat het slechts tijdelijk niet beschikbaar was. Later alsnog kunnen bestellen en inmiddels ontvangen. Top.
Goed dat je het even hebt nagevraagd! Goed om te weten: ook voor de meest moeilijke productvragen kun je bij de klantenservice terecht! Tot snel! 😃
Eenvoudig om te bestellen snelle levering bedankt
Nee JIJ bedankt! 😃
Best een duur product gekocht (Astral BlueConnect Plus) om de waardes van de waterkwaliteit te meten. Omdat het niet helemaal lekker werkte na een half jaartje terug gestuurd met de vraag om het product te beoordelen. Zonder gemor of getouwtrek ruilt Toppy hem om voor een nieuwe. Perfecte service!
Morren is voor mensen met snorren! (of heb jij een snor🥸?) We zien je graag weer terug! (Maar niet met een niet-werkend product 😉)
Ik ben zeer te spreken over toppy en ga er zeker vaker bestellen.
Yesss! Welkom bij de blije klanten club! 🙌🏼
Verpakking was op enkele plaatsen gescheurd. Inhoud was intact. Probleem werd opgelost met een tegoedbon.
Hey Lief, Serieus? Dat prachtige gele Toppy doosje stuk? Dat moet pijn hebben gedaan...🤕 We zijn heel blij dat de inhoud er wel zonder kleerscheuren vanaf is gekomen. Om je snel nog een keer kennis te laten maken met een Toppy doosje dat wel intact is willen we je graag een korting aanbieden op je volgende bestelling. Lotte van onze Klantenservice stuurt je zo een mailtje. We hopen dat we het zo een beetje goed kunnen maken. Fijne dag vandaag!
Ursprüngliche Bewertung
Verpakking was op enkele plaatsen gescheurd. Inhoud was intact
Zeer uitgebreid assortiment voor mijn hobby "VIJVER en VISSEN" Uitstekende voorlichting op de site en per telefoon. Stipte levering van het bestelde product en correcte bezorging!
Bert, dankjewel voor je (v)ijverige review! Je mag altijd bij ons altijd vissen naar antwoorden! 🎣🐠
Goede producten
Mop mop gas erop! We hopen je snel weer te zien! 😍
Snel geleverd en producten zijn toppie
Dankjewel voor je bestelling én beoordeling!
Alles prima
Daar doen we het voor! 💛
echt heel goed en niet duur
Dankjewel voor je fantastische beoordeling Eddy! Jij mag vaker terug komen! 😉
Goede producten en snelle afhandeling, we zijn heel tevreden!
Nou dan is het cirkeltje rond, jij blij, wij blij! 😃
product werd goed en vlot geleverd
Fijn Gunther, we zien je graag weer terug! Als je nog tips voor ons hebt om van je 7 een 10 te maken dan mag je het altijd laten weten door te reageren op dit mailtje! Fijne dag vandaag en bedankt!
Wij gaan nog bestellen
Yessss! We zien je graag weer terug! Dankjewel Kim, tot snel! 😍