Altijd goed !

Altijd goed !

Aanrader

Toppy

Klantvriendelijk

Mijn bestelling was mooi op tijd binnen!!!!

Alles TIPPY TOPPY!

Alles TIPPY TOPPY

Alles prima verlopen, super.

Alles prima verlopen.

Duidelijke site en alles op tijd geleverd. Wij zijn erg tevreden!!

Geweldige website

Altijd super snel geleverd en een goede bereikbare klantenservice.

Makkelijk en snel

Het bestellen is uiterst simpel en de levering is heel snel. Iedere keer weer.

niet op afgesproken tijd aangeboden

Had een avondlevering ingegeven en dan komen ze het overdag aanbieden, als ik niet thuis ben en moet het dan bij een afhaalpunt gaan ophalen, wat niet bij mijn in de buurt is. Doordat Toppy vroeg om een aanpassing van de review, heb ik dat gedaan, omdat zij geen schuld hadden aan de verkeerde manier van leveren.

alles toppy

alles perfect in orde ook snelle levering

Snelle levering, top producten!

toppy

gewoon goed!

Snel geleverd en product ziet er goed uit

Product is erg snel en netjes geleverd. Product ziet er prachtig uit, en is compleet. Aanrader!

Snel en precies zoals beschreven

Top klantenservice

Vriendelijk, snel en efficiënt!

Duidelijke website super snelle levering

Net de terrasverwarmer geplaatst en getest. Kan nog niet spreken over lange ervaring , maar het materiaal is sowieso degelijk materiaal , afstandsbediening werkt makkelijk.

goede communicatie (Lotte), keurige levering en leuke black Friday xtras

Met black Friday kocht ik een zembadrobot (300si) en een warmtepomp. Ik kreeg er op basis van de gezamelijke prijs (met heuse korting) een gratis een pH meter en een.. gratis zwembadrobot bij (basismodel e10) ; en die doet het op zich al zeer goed. De 300si en warmtepomp hebben we nog niet uitgepakt. Dus aan service kan ik niet anders dan de volle score geven. Ik kijk al uit naar de volgende black Friday:-)

oke

op tijd en goede prijs

Goed snel en correct

Niets op aan te merken

Service erg goed ( kortingcode werkte niet en werd meteen een oplossing gegeven) Vraag over produkt werd juist en snel beantwoord en ook meteen tips erbij. Kortom erg tevreden en daardoor al 2 x bestelling gedaan. Produkten voor spa

Goede ervaring!

Snelle en goede levering!

Goede ervaring

2100 De Kempkens