Kort maar krachtig! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling!
Ik had best veel vragen over mijn zwembad en ik ben netjes geholpen tot ik het helemaal begreep er werd niet moeilijk gedaan om maar zo snel mogelijk van mij af te zijn. Mijn waardering is groot voor deze winkel!!
De complimenten zijn rechtstreeks door naar onze Robertus gezet! 💛 Weet dat je ons altijd mag bellen voor vragen, ook als de emmer even is overgestroomd. We geven je graag weer even de extra motivatie! You can do this!
Zeer correcte en snelle levering van bestelling. Volgen van de zending zowel intern als extern waren prima
Highfive Ben! 🙏🏼 Dankjewel voor je bestelling én fantastische beoordeling! 😃
Een aanrader! Een terrasverwarmer besteld, deze werd vlot geleverd. Helaas bij levering was de terrasverwarmer beschadigd. Na contact met de zeer vriendelijke klantendienst werd de verwarmer onmiddellijk vervangen. Twee dagen nadien werd een nieuwe terrasverwarmer geleverd. Een zeer positieve ervaring!!
Alles kan kapot, dat blijkt! Maar alles kan ook weer gemaakt worden. We zijn blij dat we je blij hebben kunnen maken, ondanks dat je de eerste keer minder blij was toen je de doos opende! Dankjewel voor je 10! We hopen je vaker te zien! 😃
Product voldoet prima
Dankjewel voor je bestelling en top beoordeling Mary! Veel leesplezier in ons wintermagazine!
Prima, klantvriendelijk, duidelijke site, snel geleverd
Wij zijn klantvriendelijk en jij bent Toppy vriendelijk! Dankjewel voor je 10! 😎
Snel geleverd, toppy ;)
Mop mop gas erop! De volgende keer gaan we voor de 10! Als je tips voor ons hebt om die te bereiken, voel je dan vrij om een mailtje terug te sturen! 😃
goed op de hoogte gehouden en ook het tijdstip van brengen top.
Dan begin je het jaar goed! De beste wensen nog Feikje! ✨
Snelle levering, goed verpakt! top
Mooie gele doos he? Dankjewel voor je bestelling én fantastische review! 💛
Duidelijke site veel info Telefonisch contact snel en doeltreffend
Wij zijn blij dat je hebt gebeld en dat we je hebben kunnen helpen! Tot snel! 💛
Ondanks feestdagen en drukte twee bestelling tegelijk en snel in huis.
Dan begin je het jaar lekker he! De allerbeste wensen vanuit het Toppy team Ton! ✨💛
Snelle levering het was toppy.
Juist! Geen geHan(ne)s! 😉 Dankjewel voor je bestelling én beoordeling Hans!
Vlotte levering
Dan begin je het jaar lekker he! 🥂
Prima ervaring
Dat scheelt weer een gesprek bij de psycholoog! We geven je graag meer fijne ervaringen! 😉
besteld, track en trace gekregen en pakket ontvangen, snel en goed!!!!
Anything else Yet (Jet)? 😉
Kwaliteit goed!
Kwalitei(n)t goed, al goed! 😉
Reden voor een feestje! 🥳
JIJ bent super! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling!
Alles netjes op tijd geleverd en dat met voor de feestdagen. Mooi. Kwaliteit was ook top!!! Gr
Fijn Bob! Bedankt dat je de moeite wilde nemen om ons te beoordelen! Dat zo net voor het nieuwe jaar! Maak er wat van en we zien je graag terug! ✨
Pokon Tegen Schimmels concentraat 180 gr (3x60 gr spuitzwavel) Prijs was goed, niet te duur. Verzending was goed, niet te traag en niet te duur. Verpakking was prima.
Ha Jeroen! Dankjewel voor je review! Toch zijn wij pas tevreden met minimaal een 9... Een zes.. neh, dat moet beter! Ik lees in je review geen negatieve puntjes, dus zou je ons kunnen vertellen hoe we jouw 6 180 graden kunnen draaien naar een 9? We horen het graag! 😃
Ursprüngliche Bewertung
Iets gezocht en gevonden voor een goede prijs en het is geleverd zoals het beloofd is, ook in deze " moeilijke " tijd. Toppy !
Dat is altijd een heerlijk gevoel he! Hou dat gevoel vast in 2021! We gaan er wat van maken! We hopen ook jou weer terug te zien! ✨
Zeer goeie service prijs kwaliteit
Dankjewel voor je bestelling én beoordeling Frank!
Snelle levering zoals beschreven, dus uitstekend!
Mop mop gas erop! Wist je dat onze magazijn helden soms rennend de orders picken? Die mannen hebben trainen stiekem voor de marathon! 🏃🏽
Ik bestelde een product wat ondanks de drukte bij postnl toch op tijd is geleverd het product voldoet voledig aan mijn verwachting en was voor een redelijke prijs.
Dat is precies wat je wil! Wel een beetje lief zijn voor de bezorgers he, want die hebben het ook zwaar! 😉 #zorgvoordebezorgers
Zelfs in kersttijd stipte levering !
Kerstcadeautje van ons 🎁