Alles "TOPPY" verlopen!

Alles "TOPPY" verlopen! Snelle en correcte levering!

Toppy !

alles goed verlopen , goed van prijs , snelle levering !!!

Gewoon super in orde, kan niet beter

10 op 10 Perfekte kwaliteit Super snel geleverd Toppy moeten we onthouden Ik zeg altijd, alles kan beter Maar, Deze keer niet

Mooi item , goed verpakt en vooral één supersnelle levering !!

Helemaal top!

Vaker spullen gekocht bij Toppy. Prima zaak.

Duidelijk snel en heel klant gericht

Duidelijke website, snelle levering en een team dat snel en klant gericht handelt. Kortom heel erg tevreden.

Goede ervaring. Makkelijk met bestellen en goed verzonden.

Toppy is top

Product is goed Zending goed. En klantvriendelijk !!!

Snel ,zoals beloofd ,zeker in een periode zoals nu

100% zoals beloofd

Super!!!

Perfecte snelle bestelling!!

Vrij snelle levering en één van de voordeligste winkels

1ste bestelling en was correct

Hele snelle levering

Foutje, kan gebeuren snel en goed hersteld

Bestelde goederen snel geleverd, Item dat niet goed was is snel en prima vervangen. Het verkeerde item mocht ik houden. Keurig opgelost

topy is top

vlotte levering

Super snelle levering.

Product voldoet geheel aan de verwachtingen.

Zeer snel en klantvriendelijk

Toppy is zeer klantvriendelijk en zeer grote kennis van zaken

Goede prijs kwaliteit verhouding

Duidelijke heldere site and keurig geleverd.

duurde wel even , maar was correct en werkt goed

alles prima verlopen

alles ideaal verlopen

Nog steeds niet geleverd, 8 dagen na bestelling (voorraadartikel)

Pakket zit ergens vast bij Post.nl Toppy heeft dit opnieuw verzonden, zonder bijkomende kosten. Toppie!

Product goed / bedenktijd onzin

Toppy lokt mensen om een Spa of zwembad te kopen met de 90 dagen bedenktijd. Wij hebben daarom een Spa gekocht compleet maar kwamen nadat we deze opgezet hadden aan de grote kant was. Na contact blijkt dat de 90 dagen niet geld voor alle Spa en zwembaden enz.. de producten die ze verkopen. Ik kon het terugsturen maar kreeg ik 75% of minder terug na 2 dagen :( belachelijk en slecht. Dus je moet alles in een doos laten staan 90 dagen en alleen dan kan je het terug sturen ??? Ben ronduit teleurgesteld en koop hier dus nooit niks meer. Voel me beetgenomen. Ze waren niet eens de goedkoopste maar dacht een goede koop te hebben gedaan :(

lekker snel!

Makkelijk bestellen en betalen en snelle levering.

Gewoon perfect!

Alles was positief: de bestelling via computer, de afhandeling, de levering. Snel, beleefd, professioneel

Kan niet beter

Mijn inbouwdelen allemaal in de verkeerde kleur besteld, mijn fout. Klantenservice gebeld, ze adviseerde me alle inbouwdelen terug te sturen en de juiste kleur te bestellen! Binnen 3 dagen stond t aankoopbedrag weer op de bank. Dat noem ik nu TOPPY

Na een grove fout toch het probleem goed opgelost dankjewel lotte vriendelijk geholpen

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR