Via de site kun je eenvoudig een vraag stellen over het product dat je interesseert. De informatie is al uitgebreid, maar soms wil je toch iets extra weten. Zeer snel krijg je een antwoord op je vraag. Bestellen en afrekenen gaat vlot en de levering verloopt ook vlekkeloos. Zo hoort het, een echte aanrader!
Juist! Naast een webshop zijn we ook mensen met veel kennis in huis over de producten! En mochten er toch vragen komen die wij ook niet weten (bestaat bijna niet, maar toch) dan zullen we er alles aan doen om toch een passend antwoord voor je te krijgen! Daag ons maar uit! Tot de volgende keer Jochen!
alles in orde en heem stipt geleverd
Top!! 😉 Zou het iets met onze naam te maken hebben? Tot de vogende keer Pierre!
Goederen mooi en netjes geleverd.
Mooi geel doosje is het he? 📦
Keurige webwinkel, goed product met een prima prijs, snelle bezorging.
Heel veel plezier ermee en blijf leuke dingen doen! 😃😃
Goeie webshop voor prima product
Goeie service.
Het wordt bijna saai he... 😂
Alles op en top geregeld en goede info middels de mail. Top houden zo.
Goede en vlotte levering. Zeker voor iedereen een aanrader. Bedankt
Zeer snelle levering
Bestelling gaan normaal vlot de laatste 2 bestellingen wat vertragingen gehad. 1 bestelling een week onderweg geweest en 1 bestelling 1 stuk te weinig geleverd.
Ha Dirk, Oeh dat is inderdaad niet hoe je het van ons gewend bent! Effe checken, heb je nu alles binnen wat je besteld had of moet ik nog even voor je aan de bak? Ik hoor het graag! Groetjes, Pleun van Toppy
Snelle levering binnen een dag! Snelle prijs en kwaliteit
Heel fijn! Mop mop gas erop!! 📦
Goede ervaring!
Zoals het hoort! We hopen je snel weer terug te zien! Trouwens, mocht je sinterklaas vieren en absoluut geen kei zijn in gedichten, dan wil ik graag het volgende belichten: 🎁 Toppy's gratis rijmservice: Heb je nou een cadeau bij Toppy gekocht maar is je gedicht echt een gedrocht? Laat dat dan even weten en mail mij een reactie, dan komen wij snel in actie! Van zwembaden tot jaccuzi’s en van fietshelmen tot snoeischaren, Ik zal je ‘t gehele assortiment besparen… Wij kunnen er uren over praten dus ook wel rijmen zal ook wel lukken, En daar kun jij nu de vruchten van plukken. Dus.. gedichtje nodig, maar bij de start al direct gestrand? Toppy helpt je uit de brand.
pomp was goed verpakt, vlugge levering, goeie prijs kwaliteit.
Het is pompen of verzuipen! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling! Trouwens, mocht je sinterklaas vieren en absoluut geen kei zijn in gedichten, dan wil ik graag het volgende belichten: 🎁 Toppy's gratis rijmservice: Heb je nou een cadeau bij Toppy gekocht maar is je gedicht echt een gedrocht? Laat dat dan even weten en mail mij een reactie, dan komen wij snel in actie! Van zwembaden tot jaccuzi’s en van fietshelmen tot snoeischaren, Ik zal je ‘t gehele assortiment besparen… Wij kunnen er uren over praten dus ook wel rijmen zal ook wel lukken, En daar kun jij nu de vruchten van plukken. Dus.. gedichtje nodig, maar bij de start al direct gestrand? Toppy helpt je uit de brand.
De levering is vlot en perfect verlopen
Dastoppy! Volgende keer weer!
Scherpe prijs, snelle levering en de mogelijkheid tot achteraf betalen!
Ha Tom! Fijn dat je het achteraf betalen benoemd! Weten we ook weer dat klanten dat fijn vinden! We zien je graag weer terug Tom! Trouwens, mocht je sinterklaas vieren en absoluut geen kei zijn in gedichten, dan wil ik graag het volgende belichten: 🎁 Toppy's gratis rijmservice: Heb je nou een cadeau bij Toppy gekocht maar is je gedicht echt een gedrocht? Laat dat dan even weten en mail mij een reactie, dan komen wij snel in actie! Van zwembaden tot jaccuzi’s en van fietshelmen tot snoeischaren, Ik zal je ‘t gehele assortiment besparen… Wij kunnen er uren over praten dus ook wel rijmen zal ook wel lukken, En daar kun jij nu de vruchten van plukken. Dus.. gedichtje nodig, maar bij de start al direct gestrand? Toppy helpt je uit de brand.
Geweldig hoe vlot alles bij jullie verloopt
Jaaa er werken een paar snelle jongens bij ons in het magazijn! Ennnn ook op kantoor zitten een paar creatievelingen! Dus mocht je sinterklaas vieren en absoluut geen kei zijn in gedichten, dan wil ik graag het volgende belichten: 🎁 Toppy's gratis rijmservice: Heb je nou een cadeau bij Toppy gekocht maar is je gedicht echt een gedrocht? Laat dat dan even weten en mail mij een reactie, dan komen wij snel in actie! Van zwembaden tot jaccuzi’s en van fietshelmen tot snoeischaren, Ik zal je ‘t gehele assortiment besparen… Wij kunnen er uren over praten dus ook wel rijmen zal ook wel lukken, En daar kun jij nu de vruchten van plukken. Dus.. gedichtje nodig, maar bij de start al direct gestrand? Toppy helpt je uit de brand.
De kortingscode toppy519 werd niet geaccepteerd, maar dit is heel netjes gecorrigeerd na een mailtje.
Ha John! Zoals wij kunnen zien is de korting wel gewoon gelukt! 😁 Je hebt 5 euro korting gekregen! Deze korting kan wel maar 1x gebruikt worden. Check het even na en wij zouden het super fijn vinden als je je beoordeling aan zou willen passen! Mocht je nog vragen hebben, laat het me dan even weten, dan help ik je graag verder! Groetjes, Pleun van Toppy
Ursprüngliche Bewertung
De kortingscode toppy519 werd niet geaccepteerd onder het account van mijn vrouw
Super Top! Trouwens, mocht je sinterklaas vieren en absoluut geen kei zijn in gedichten, dan wil ik graag het volgende belichten: 🎁 Toppy's gratis rijmservice: Heb je nou een cadeau bij Toppy gekocht maar is je gedicht echt een gedrocht? Laat dat dan even weten en mail mij een reactie, dan komen wij snel in actie! Van zwembaden tot jaccuzi’s en van fietshelmen tot snoeischaren, Ik zal je ‘t gehele assortiment besparen… Wij kunnen er uren over praten dus ook wel rijmen zal ook wel lukken, En daar kun jij nu de vruchten van plukken. Dus.. gedichtje nodig, maar bij de start al direct gestrand? Toppy helpt je uit de brand.
Nvt
Een 10, daar doen we het voor!! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling!
bestellen leuke korting en leveren datis wat de consument wil TOPPY
Top Theo! We hebben nog iets leuks mocht je sinterklaas vieren! 🎁 Toppy's gratis rijmservice: Heb je nou een cadeau bij Toppy gekocht maar is je gedicht echt een gedrocht? Laat dat dan even weten en mail mij een reactie, dan komen wij snel in actie! Van zwembaden tot jaccuzi’s en van fietshelmen tot snoeischaren, Ik zal je ‘t gehele assortiment besparen… Wij kunnen er uren over praten dus ook wel rijmen zal ook wel lukken, En daar kun jij nu de vruchten van plukken. Dus.. gedichtje nodig, maar bij de start al direct gestrand? Toppy helpt je uit de brand.
Altijd prima service
Fijn om jou vaker terug te zien! 😍
Zwembadpomp gekocht `a 400,- met 2 jaar garantie, die gaat binnen de garantie stuk. Toppy levert geen andere maar wil 75,- korting geven op aankoop van een nieuwe. Wat zegt de garantie dan? Pomp is kapot gegaan door oververhitting zegt de fabrikant en daarom is het geen garantie! Ja hij is vastgelopen door slecht lagerwerk en daardoor oververhit geraakt. Erg slecht van Toppy dit!
Ha Jan, Ik zie dat je al contact hebt met mijn collega Raoul! Super vervelend dat de pomp het loodje heeft gelegd en dat het niet binnen de garantie valt. We hebben echt geprobeerd om garantie te claimen bij de leverancier, hoewel dit wellicht niet zo lijkt vanuit de positie waar jij nu staat. Sorry :( Groetjes, Pleun van Toppy
Ik vraag me af hoe het mogelijk is om het product én in de verkeerde maat (toch wel belangrijk bij een fietshelm) én in de verkeerde kleur te leveren. Proberen contact op te nemen via de chatfunctie maar zonder resultaat. Ik wacht nu een e-mail af maar in eerste instantie dus niet tevreden. Dit heb ik nu nog in geen enkele andere webshop voorgehad eigenlijk.
Ha Stefanie, Hmm daar is iets even mis gegaan! Dan lag er waarschijnlijk een andere helm op de plek van de helm die jij wél wilde. Heel vervelend en het magazijn gaat naar aanleiding van je bericht natuurlijk ook even de boel nachecken daar! Ik zie dat je contact hebt met Raoul van de klantenservice, hij gaat je verder helpen! Super sorry dat het niet in een keer goed is gegaan. Groetjes, Pleun van Toppy
woensdag besteld donderdag in huis sneller kan niet volgens mij
Er werken een paar hele snelle jongens in het magazijn! Maar ook op kantoor (ofja nu thuis) hebben we een stel creatievelingen die het volgende bedacht hebben; Toppy's gratis rijmservice: Heb je nou een cadeau bij Toppy gekocht maar is je gedicht echt een gedrocht? Laat dat dan even weten en mail mij een reactie, dan komen wij snel in actie! Van zwembaden tot jaccuzi’s en van fietshelmen tot snoeischaren, Ik zal je ‘t gehele assortiment besparen… Wij kunnen er uren over praten dus ook wel rijmen zal ook wel lukken, En daar kun jij nu de vruchten van plukken. Dus.. gedichtje nodig, maar bij de start al direct gestrand? Toppy helpt je uit de brand.
nette snelle levering
Yes! We hebben met Sinterklaas en de feestdagen nog iets leuks! 🎁 Toppy's gratis rijmservice: Heb je nou een cadeau bij Toppy gekocht maar is je gedicht echt een gedrocht? Laat dat dan even weten en mail mij een reactie, dan komen wij snel in actie! Van zwembaden tot jaccuzi’s en van fietshelmen tot snoeischaren, Ik zal je ‘t gehele assortiment besparen… Wij kunnen er uren over praten dus ook wel rijmen zal ook wel lukken, En daar kun jij nu de vruchten van plukken. Dus.. gedichtje nodig, maar bij de start al direct gestrand? Toppy helpt je uit de brand.