Nobody's perfect. .
Maar met een 9 komen we daar toch wel heel dichtbij! Feedback is altijd welkom Johan, maar in ieder geval bedankt voor je goede review! Tot snel!
Snelle levering van mijn producten
Fijn om je steeds weer terug te zien! 😍
Product zo als beschreven goed koper als bij andere aan bieders en zeer goede fiets helm
Nu maar hopen dat je niet valt! Veel fietsplezier! 🚴🏼
Contact vooraf over al of niet beschikbaar zijn van motor was heel efficient. Ondanks mijn late bestelling mocht ik het pakje de dag nadien ontvangen. Vriendelijk, perfecte timing, correcte info, zeer goede prijs en goed materiaal. Gratis levering. Gewoon TOP(PY)
Goed dat je vooraf even contact hebt opgenomen! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan! Tot de volgende keer maar weer Tom! 😃
Snelle en correcte levering. Goed verpakt. Top.
Met liefde gedaan! 💛
Super, keivlugge levering , heel tevreden
Dankjewel Marina! Hebben we hier te maken met een Brabantse Grimberger? Of is 'kei' niet alleen brabants?
Goede uitleg producten, keurige levering
Zoals het hoort! Dankjewel dat je voor Toppy hebt gekozen!
Netjes verpakt, goede prijs, snel
🚀🚀
Echt een topper dieToppy
Thanks Anna! Tot snel! 💛
Snelle levering goede communicatie in een woord Toppy!!
🚀🚀
Al meerdere spullen besteld voor tuin en zwembad. Altijd eerlijke en gedegen voorlichting. Prima service. Laatste aankoop was een Zenit 10 robot voor reinigen van zwembad. Wat een mirakel: heel ijverig en klaagt niet over koude vingers.
Ja die Zenit 10 robot is echt een fijne jongen he! Geen gezeik, altijd hard werken en je hoort 'm ook niet. Waren alle mannen maar zo ;) 😋 Groetjes, Pleun van Toppy
Snel geleverd, had filters nodig voor me jacuzzi en een lekker geurtje voor erin te doen
Oh wat heerlijk! Jij komt die najaarsdagen dus prima door! Geniet ervan en bedankt voor je beoordeling en bestelling! 😊
Prima gedaan snel goed en goed verpakt
🚀💛
Beetje een teleurstelling. Het product is gemaakt voor de Amerikaanse vijver/zwemvijver bezitters. Dit was niet duidelijk aangegeven. Gelukkig mogen wij het bestelde voorfilter terug sturen naar Toppy. Er werd mee gedacht daarom alleen al zullen wij zeker weer graag terug komen bij deze site.
Ha Rob, dat zou een partijtje zonde zijn! Maar onze (v)ijverige productexpert heeft even meegekeken en waarschijnlijk heb je iets over het hoofd gezien. De producten die we verkopen zijn natuurlijk voor Nederlanders bedoeld! Ze heeft je net een mailtje gestuurd. Ik weet zeker dat jullie dit, nu nutteloze product, heel snel weer nuttig maken. Zo niet, dan vinden we zeker een andere oplossing. Groetjes, Pleun van Toppy
Ursprüngliche Bewertung
Beetje een teleurstelling. Het product is gemaakt voor de Amerikaanse vijver/zwemvijver bezitters. Dus is niet aan te passen zodat het op Europese pvc maten uitkomt. Het staat dus nutteloos hier thuis.
Ik heb een product besteld en krijg een ander model. Ik heb het terug gestuurd en nu na 6 weken en vele malen bellen heb ik nog steeds mijn geld niet retour. Wat een waardeloze service.
Hee Belinda! Ik zie wat er mis gaat! Onze klantenservice heeft mailtjes gestuurd met een klein typfoutje in je mailadres. Deze mailtjes zijn dus niet bij jou aangekomen. Wij willen je graag zo snel mogelijk je geld terug geven. Ik heb je persoonlijk een mailtje gestuurd (zonder typfoutje ;)). Zou je daarop willen reageren, dan gaan we het oplossen! Tot snel! Pleun van Toppy
Vlotte bestelling. Geleverd op dag en tussen de uren die waren doorgegeven. Het product voldoet ook aan onze verwachtingen. Dus alles was toppy.
Heel goed om te horen! Ontzettend bedankt voor je bestelling én beoordeling!
duidelijke website, snelle en accurate levering en een goede prijs.
Wat fijn! Daar werken we iedere dag hard aan! De volgende keer gaan we voor de 10! Wat zou voor jou het verschil maken tussen de 8 en de 10? Ik hoor het graag dan gaan we daar aan werken! 👊🏼
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Als er hier iemand super is, dan ben jij het Michel. 😃
Daar doen we het voor! Tot de volgende keer! 💛
Perfekt
Ik heb altijd geleerd dat niemand perfect is, maar fijn dat we er dan toch dicht in de buurt komen! Dankjewel voor fantastische beoordeling! 🤩
Perfecte levering,met een goed product
Zoals het hoort! Heel veel plezier ermee en tot snel! 💛
Toppy
En daarom heten wij ook Toppy! Tot de volgende keer Jan! 💛
Toppy is top!
💛💛
Zoals steeds Duidelijke catalogus Simpel bestellen Goeie communicatie Prima producten
Ha Mandy! Fantastisch dat jij hier een opsomming geeft van de punten waar we iedere dag keihard aan werken! Dankjewel en tot snel! 🥰
Ik kende Toppy eerst niet, maar is zeker aan te raden!
Beter laat dan nooit! ;) Fijn dat we ook jouw tuintje hebben weten te vinden! 🏡