Mooie eerste ervaring met website Toppy !
Nee jij bedankt! Heb je ook gezien dat we naast leuke producten ook veel leuke adviezen op de website hebben staan? Tot snel! 😃😃
Pakket keurig op tijd en alles goed ingepakt.
Wat issie mooi he? Die gele doos! De inhoud was hopelijk nóg mooier! Veel plezier ervan!
De bestelling is snel geleverd en keurig verpakt. Na contact met de klantenservice (omdat ik een fout had gemaakt in de bestelling) werd heel netjes afgehandeld, super service dus.
Foutje kan gebeuren! Precies daarom hebben we een hele lieve klantenservice afdeling! Naast heel lief zijn ze ook nog eens heel slim. Weet dat ze er ook altijd voor je zijn als je lastige vragen over het product hebt. Ook daar hebben ze een antwoord op! 🤓 Leuke avond gewenst!
perfecte snelle levering zoals altijd en goedkoop
🚀🚀
Geweldig goed
Daar hebben wij niets meer aan toe te voegen! Dankjewel voor je fantastische beoordeling!
Snelle levering, goed en verzorgt verpakt. Zeer te spreken over het bestelproces.
Dankjewel Arnold! Volgende keer weer!
Mijn bestelling werd snel en correct verpakt geleverd. Helemaal tevreden met het product!
Als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook! Dankjewel Rinie!
De website is goed en makkelijk, en de leverdatum klopte, maar helaas had ik een verkeerde maat besteld voor de liner van ons zwembad. Daar hebben ze echter een hele goede procedure voor, en ik kon zelfs zonder verzendkosten de liner weer laten ophalen, en de goede had ik ook weer op tijd binnen. Ze houden je van elke stap in het bestel- en retourneerproces op de hoogte. En ook offline aan de telefoon gaat alles heel prettig. Ze zijn niet de allergoedkoopste, maar dan heb je ook wat!
Haa Eme! Dankjewel voor je uitgebreide review en fijn dat je zo goed geholpen bent! Zoals het hoort! Als je ooit twijfelt aan de maat of over hoe je het precies moet opmeten, ook daarvoor kun je bij onze klantenservice terecht. #metenisweten #lekkerbinnendeliners
Heb alles van Gardena, maar zocht naar een Gardena easy cut telescopische takkenschaar en bij Toppy zag ik een top-prijs daarvoor. Had overal gekeken, maar op de website van Toppy was die het goedkoopst. Het verschil met andere verkopers was 10-25 euro voor dit artikel. Vandaar de 5 *****.
Een Gardena fan! Wat goed! Hopelijk nu ook een Toppy fan! Succes met het takke-werk he ;) 🌿🌿
Dan zullen wij het ook kort houden: Dank! 🙌🏼
Alles snel en goed verlopen, buiten mijn verwachtingen. Bedankt.
Jaa tuurlijk! Wat had je dan verwacht? Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen! We zien je graag vaker voor je online tuin boodschappen! 😃😍
alles vlgs verwachting
Fijn Dirk! De volgende keer gaan we proberen je verwachtingen te overtreffen! We streven naar een 10! 🏆
Ok
🚀🚀
Zo snel die levering en ook zo snel probleem opgelost. Volgende probleem diende zich aan en zal wel net zo toppie geregeld worden Bedankt Toppie
Elk probleem is een uitdaging! Kom maar op!
Na meer dan 15 jaar toch nog onderdelen voor de elektrolyse kunnen vervangen - elektrolyse cel - is gewoonweg top!!!
Elektrolyse for life! Spread the word! Dankjewel John!
Netjes en snel bezorgd en verstuurd in een mooie fraaie box!
Mooi geel is niet lelijk he! Dankjewel voor je aankoop Onno! 💛💛
Product voldoet prima en snelle levering, zodat de kapotte pomp de volgende dag al vervangen kon worden. Ook de prijs was goed.
Het is pompen of verzuipen! Fijn dat je nu weer kunt pompen!
parfait aussi bien les renseignements que la rapidite du transport merci
Je vous remercie! 🥰
Ook kwa prijs scherp. Levertijd 1 dag. Als ik weer wat moet hebben kijk ik weer op deze site.
Dat horen we graag! We zien je heel graag weer terug voor je volgende online tuin boodschappen Christian! 🥰
goede prijs
🏆🏆
Eenvoudig te bestellen en te betalen. Juiste produkt. Goede prijs. Vlug geleverd.
Precies zoals het hoort dus! Tot de volgende keer Stefaan!
Ik ben heel tevreden, de bestelde goederen zijn prima en werden zeer zeer vlug geleverd.
*virtuele highfive!* 🙌🏼
Reageren op je berichten als je vragen hebt en komen hun afspraken na.
Dan zullen we als kers op de taart óók nog reageren op jouw review! Dankjewel en tot snel! 😃
Ik zocht online naar een bepaald type terrasheater. Ik kwam hierbij bij Toppy terecht, met grote afstand de goedkoopste! Verdacht goedkoop bijna... Ondanks negatieve recenties online besloot ik de gok te nemen en bij Toppy te bestellen. De dag erna werd de heater geleverd, keurig zoals het hoort. Van mij dus een dikke 10 voor Toppy!
Hey! Van zo'n positieve review worden wij warm! Hopelijk jij ook van je terrasheater! Mocht je het leuk vinden, in ons herfstmagazine hebben we nog meer warmmakers voor in je tuin met zélfs een kortingscode. https://www.toppy.nl/herfstmagazine-2020. Bedankt voor je review en tot snel! Pleun van Toppy
vlug en proper geleverd
Yes een tien! We hopen je snel weer te zien! (en dat rijmt😋)