Een geweldige ervaring.

Eenvoudig om op de Toppy webshop een juiste keuze te maken door de complete (technische) omschrijvingen van de vele producten. Het bestellen is dan een kinderspel. Een bestelling die dan ook gewoon conform afspraak wordt geleverd. Ik kan er dan ook niet meer van maken dat Toppy toppie is.

Toppy service!

Producten worden snel en veilig geleverd. Je kan altijd via de chat uitleg vragen, je krijgt vrij snel antwoord, je wordt op een goede manier verder geholpen of doorverwezen naar andere mensen die je kunnen helpen.

Snelle levering, goede verzend informatie! Top geregeld.

Toppy is TOP!!!

Goede en correcte snelle levering!

Alles is toppy verlopen ,heel tevreden.

alles is toppy verlopen ,we zijn heel tevreden over de firma Toppy een aanrader ,als ook behulpzaam personeel.

In overleg met Raoul is de gehele bestelling alsnog compleet geleverd!

Met regelmaat moet ik helaas constateren dat diverse producten niet voorradig zijn. Om erachter te komen of het product nog leverbaar is en wanneer is lastig en zelfs niet te doen. Als de klant, ik dus, denkt van ik zal ze even bellen dan is het standaard dat je een aardig antwoordapparaat aan de lijn krijgt met de mededeling dat jullie druk zijn en dat je zsm wordt geholpen. Niets is minder waar! De klant moet altijd heel (te) lang wachten voordat de juffrouw aan de lijn komt. En als dan denkt een antwoord te krijgen dan heb je het mooi mis! Het standaard antwoord is dan van; zet het maar op de mail dan wordt u teruggebeld. De kwaliteit die jullie leveren wordt dit irritante gedrag teniet gedaan. Zie mijn eerdere mail aan jullie.

Toppy

De levering is zeer vlot en vlug verlopen. Vandaar Toppy, toepasselijk op de naam.

Zeer snelle service

via google leren kennen

Opnieuw uitstekende ervaring

Duidelijke website en snelle levering. Zijn we ondertussen gewend van Toppy.

Snelle en correcte levering van de bestelde producten.

Perfect !

Perfect !

top

top

Klantenservice onder de maat

Tot drie maal toe contact moeten opnemen over de levering van mijn product. Levertijd was 2-4 dagen volgens de site, 16 dagen later nog steeds niks binnen.... klantenservice doet tot twee maal toe belofte dat het binnenkort binnen is wat niet wordt nagekomen. De manier waarop mijn mails worden beantwoord is erg slordig. Verre van toppie. Naar aanleiding van deze beoordeling werd er contact opgenomen. De vertraging bleek te komen door Corona en mijn klacht werd erkent. Het zal intern opgepakt gaan worden.

Zoals altijd toppy!

Al een paar producten besteld bij toppy en steeds correct geleverd!

Gevonden wat is zocht

eindelijk een robot stofzuiger die zijn werk doet wat hij beloofd

Artikel scherp geprijsd en voldoet aan de verwachting. Was elders duurder. Bovendien ook snel thuisbezorgd.

Fantastische service!

Zoals steeds bij Toppy was dit een snelle en perfecte levering!

Perfecte levering, helemaal toppy.

Mooie teppanyaki plaat, goede en correcte updates en levering. Kortom perfect, tevreden klanten dus. Tot de volgende keer

Snelle en goede levering

Bestelling in goede staat ontvangen en kwaliteit is zoals verwacht.

Ik heb een vijverpomp besteld besteld die in losse onderdelen geleverd wordt. Pomp zit niet in een originele doos, handleiding en pakkingen ontbreken. Omdat ik hem direct nodig had (vorige pomp was stuk) heb ik zelf een pakking gehaald en de pomp gemonteerd. Gelukkig werkt de pomp goed en kon mijn filter weer draaien. Na deze reactie heeft de klantenservice contact met mij opgenomen en hun excuses voor de levering aangeboden. Het probleem is daarna door hun perfect opgelost. Perfecte after service..

goede samenwerking .snelle levering en goed ingepakt super

Top bedrijf

Vandaag besteld, de volgende dag in huis

Mooie prijs en levering zoals afgesproken

Alles nr wens

Zeer vlotte levering en perfect verpakt

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR