een bende amateurs. Kennis 0,0, (na)service schandalig!
Vanaf de levering liep het al mis. aangezien ze met een externe transporteur als partner werken om te leveren, doet Toppy beloftes die ze niet nakomen. We hebben twee volle dagen verlof moeten nemen om onze bestelde goederen in ontvangst te nemen....en de derde dag waren ze er. Nadat we nota bene zelf contact hebben opgenomen met de transportfirma om het te regelen.
Vervolgens bieden ze een combinatie aan van pomp en drukvat die totaal niet kloppen. De pomp is veel te krachtig zodat het drukvat de geleverde druk niet aankan. En het ergste van al is. Ik wilde een bestaande setup vervangen omwille van ouderdom. Dus al m'n buizen en aansluitingen waren gekend en ook zo doorgegeven. Bleek dat ze de totaal verkeerde aansluitingskit hebben meegeleverd.
Ik heb er een specialist moeten bijhalen en dus extra kosten moeten maken door het gepruts van Toppy om het opgelost te krijgen. Wat dan ook in een wip gebeurd was, door wél de juiste aansluitingen te gebruiken.
Ze weten niet wat ze leveren, ze kennen niks van de voorgestelde combinaties die niet compatibel zijn en bovendien als je contact met ze opneemt, blijkt de dienst na verkoop te bestaan uit medewerkers die uit onwetendheid geen oplossingen kunnen aanbieden.
Kortom: amateurisme. Een e-shop zoals je ze niet wilt.
Ik voelde me ******en van de eerste minuut tot de laatste. Koop hier nooit, als je niet tegen dezelfde frustraties als ik wil aanlopen.