Supersnel geleverd,bedankt!!

Zeer snelle levering en degelijk materiaal.

Heel snelle levering

Gisteren besteld en vandaag bezorgt.

Bestelling niet volledig

Toen er een paar dingen ontbraken was ik opgelucht toen na één mail alles werd rechtgezet en dit binnen de 3 dagen Dit noem ik prima service

Uitstekend alles volgens afspraak en op tijd.

Alles makkelijk. Makkelijk bestellen en betalen. Snel en volgens afspraak ontvangen.

Goed snel geleverd

Super snel

Goeie kwalitijt

Super snelle service!

Mijn bestelling ontving ik reeds de volgende dag! wat een supersnelle levering!! Zeer tevreden!! Bij Toppy is steeds alles toppy!!!!

Toppy

Doen precies als afgesproken

Producten en prijzen helemaal top en service nog beter!

Super tevreden met Toppy. Prijzen, levering en producten zijn helemaal goed. Servicedesk is goed bereikbaar en gaat verder en denkt met je mee. Neemt zelfs contact op met leverancier in de VS om te zien of bepaald onderdeel geleverd kan worden dat ze zelf niet leveren.

Klantenservice is top

Ik heb een filterset besteld voor mijn zwembad. Ik heb door mijn eigen fout een onderdeel te weinig besteld (koppelstuk), ik heb dit zelf nabesteld en de verzendkosten nogmaals betaald, maar bleek de volgende dag dat de klantendienst gewoon mijn verzendkosten gecrediteerd had! Over top service gesproken (het was tenslotte mijn eigen schuld). Na 1d kwam alles thuis toegestuurd, bleek dat ik geen verlijmstuk moest aanschaffen, maar een koppelstuk met draad, ook hier heeft de klantendienst er alles aan gedaan mij zsm te bij te staan en van het juiste stuk te voorzien. (ander stuk retour, nieuw stuk toegestuurd) Er kan bij elke winkel altijd iets mislopen bij de bestelling, maar hier handelen ze problemen super goed af! De naam toppy is niet gestolen, maar echt een top webwinkel met zeer snelle levering!

Uitstekende thuiswinkel

Zorgvuldige afhandeling bestelling en levering.

Betaal voor nieuw product men stuurt een gebruikt product

Heb eerder tot tevredenheid bij toppy besteld maar mijn laatste bestelling sloeg alles. Ik had een zwembadstofzuiger besteld , en netjes ontvangen. Echter bij het openen van de doos viel me al op dat deze met plakband dichtgeplakt was. Tot mijn verbazing waren alle onderdelen los in de doos gepropt en zaten er modder en andere vervuiling zoals gras en andere vuiligheden op en in de stofzuiger. Bij het bellen naar de helpdesk werd ik er niet vrolijker op, de dame in kwestie vond het blijkbaar niet echt interessant en kon alleen maar komen met de reactie "tja ik werk niet in het magazijn" ga het maar terug sturen dan. Voordat ik het terug kon sturen moest ik nog 3x er achteraan bellen waarbij men in het laatste gesprek aangaf dat er ook geen vervangende apparaten meer leverbaar waren (verklaard ook waarom ze mij 2e hands apparatuur aansmeren voor nieuwprijs) toch maar met de stofzuiger naar postnl punt gegaan om mijn geld dan in elk geval terug te krijgen. Retour Barcodes van toppy laten scannen en terug gestuurd. Wat schetst mijn verbazing?..... 3 dagen later postNL met een pakketje krijg ik MIJN EIGEN pakket weer opgestuurd . Was er toen zo klaar mee dat ik maar besloten heb om het apparaat te houden . Overigens werkt het apparaat tot nu toe prima , maar de behandeling door de helpdesk en de laconieke houding terwijl toppy hier grove fouten maakt door gebruikte artikelen als nieuw te verkopen vallen mij vies tegen van een bedrijf dat zich toppy noemt!! Als men overigens excuses had gemaakt voor het ongemak, en een gedeeltelijke creditering had aangeboden omdat het een gebruikt artikel betrof was ik ook gewoon akkoord gegaan en was het netjes afgehandeld. Jammer.

Alles was "Toppy" :)

Een zeer goede opvolging ! Correct up-date van verloop van bestelling : van het begin tot het einde ! Doe zo voort ! Kwaliteit boven kwantiteit ! Christina Chielens

altijd snel geleverd

Top ervaring

Volgende dag geleverd en het product werkt zoals het is omschreven op de website. In dit geval een Pontec PondoMatic vijverstofzuiger.

Toppy ;-)

Snel geleverd, en volgens specificaties maar is niet nodig!

Uiterst te tevreden ,pomp werkt prima

het beste webshop

een geweldig personeel die steeds ter hulp staan voor de klant bedankt

Super snelle levering.. heel tevreden

super snelle levering.. nu wachten op installatie door refundactie

Het was jawel TOPPY

correct volgens afspraak

Snel, goed en correcte prijs.

De duidelijke website bracht me snel bij het gewenste product. Bestellen ging vlot en de levering was helemaal in orde, en dit voor een concurrentiële prijs. Niets op aan te merken dus.

ik vraag, jullie draaien, kortom perfect.

Goede beschrijving op de website zodat ik weet wat te bestellen en tijdige levering. Niets op aan te merken. Toppy!

Supergoede service!

Bestelling geplaatst, betaald echter na enkele dagen nog niets ontvangen. Gebeld met de klantenservice en uiteindelijk het product keurig netjes ontvangen met zelfs een compensatie voor de vertraagde levering! Top service en ook belangrijk, top product!!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR