Snelle levering en het belangrijkste wat ik wilde hebben, was in orde (de zwembadmeter)

Naast de zwembadmeter bestelde ik ph min en plus en chloor shock. Nu had ik het idee dat ik 2 aangebroken producten kreeg. Een fles was maar 3/4 vol en twee flessen waren niet met een plastic afgedekt (dan denk je toch: ‘aangebroken’). De derde fles wel. Beetje jammer. Maar ik wilde mijn bestelling snel hebben en die kreeg ik ook snel.

Top service!

Zeer goede ervaring, zowel produkt als service!

toppy is top

Enkel teflon nodig om geen lek te hebben. Verwarmd perfect ons intex zwembad. Perfecte levering.

Bestelling vlug en perfect verlopen.Een tevreden en terugkerende klant erbij.

Zeer tevreden enkel klein detail , filters staan genoteerd als 50mm binnenmaat en zijn eigenlijk 48mm. Was maar een klein detail aangezien ik een dremel heb. Anders super vlug geleverd en alles zoals aangegeven op de site. Zeker een tevreden en terugkerende klant erbij.

Goede en snelle levering. Toppie

Super snelle levering

Twee flessen lekte, doppen zaten er niet goed op

Bij ophalen van de dozen bleek dat twee flessen gelekt hadden, de doppen zaten er scheef op Uiteindelijk keurig opgelost en probleem erkent door Toppy, wel lang geduurd . Maar beter zo dan niet

super service

geleverd zoals aangegeven, perfect op tijd, vlotte communicatie. onderdeel retour zonder problemen en hele vriendelijke service

Toppy

zoals op de site gezet en beloofd het artikel geleverd zoals voorzien was bij de bestelling

Zeer snelle en correcte levering

Vrijdagnamiddag besteld, zaterdagmiddag geleverd. Beter kan niet.

Leuk

Vlotte en correcte bestelling en levering

Alles loopt perfect

Alles loop perfect

toppy

zoals het hoort , snel en correct

Goede service en binnen 24 uur thuis afgeleverd.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Afvering perfect !

Perfect !

Helemaal prima, snelle levering.

Erg tevreden over onze Lay-Z Spa. Kwam de volgende dag al zoals gemeld.

Prima prijzen/producten, wel gedeeltelijk latere levering

Een gedeelte werd keurig de volgende dag geleverd. Maar ook een onderdeel niet wat via een andere transporteur 3 dagen later aankwam. Dat werd niet automatisch gecommuniceerd dus dat is een tip voor dit bedrijf. Maar toen ik belde over het ontbrekende product, werd wel precies uitgelegd hoe & waarom. Daarom 1 ster minder, maar nog steeds een mooie score. Producten en prijzen waren goed.

Toppy is top

Altijd een prima service bij Toppy !

Simpel bestellen, lage prijs en snel leveren

Duidelijke Website met lage prijzen en super snelle levering

Uitstekende service, echt TOP

Snelle levering, goed advies. Zijn ultra tevreden over Toppy. Echt klasse

Prima service en perfecte levering

Vanaf de website was niet duidelijk of het zoutelektrolyse apparaat van Intex leverbaar was. Bij alle webshops was het uitverkocht. 1 Emailtje bracht direct duidelijkheid. Het apparaat was, als enige in Nederland en Belgie, gewoon leverbaar. 2 dagen later had ik hem in huis. Gewoon Toppy.

Mooie prijs en snelle levering

Deze site heeft gewoon de perfecte naam Toppy geen andere woorden voor nodig

Snel en betaalbaar

Fijne motor die erg stil is en ook tegen een aantrekkelijke prijs.

Uitstekend geholpen via de app!

Wij hadden de vraag; moeten wij ons minibadje van +- 1000 liter behandelen met chemicaliën e.d. met deze temperaturen van 30 graden. Ik dacht ik ga Toppy is even een appje sturen rond 23.00 uur. De volgende ochtend hadden wij meteen reactie en hoefde wij geen dure spullen aan te schaffen. Gewoon advies op maat: " badje af en toe verversen en een schepnetje gebruiken is voldoende". Mochten wij in de toekomst nou een heel groot zwembad nodig hebben dan komen wij zeker terug bij Toppy. Bedankt! Groetjes!

Top levering

Reeds de dag ná de bestelling geleverd

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR