Snelle en perfecte levering.

Snelle levering en goede adviezen. Reageren snel op de mail. Gewoon TOPPIE!!

Toppy

Zoals in één woord gezegd "toppy"

goede ontvangstop tijd geleverd

heel goed ontvangen

Erg duur

Toppy was 33% duurder als bij Amazone

Perfect! Goede prijs en snel geleverd!

Alles top!

Top toestel

Top toestel en reageert vlug, alleen de reiger moe nog komen voor een echt resultaat.

gewoon Toppy

Had een UV lamp besteld voor mijn zwembad. Helaas bij levering was de lamp stuk (gebroken). Direct gebeld bij klantenservice, en ze stuurden een nieuwe op.

Snelle levering.

Snel geleverd, en het klopte ook nog allemaal.

Dik compliment

Ondanks dat mijn besteld product niet meer leverbaar bleek, heeft Toppy binnen 1 dag een mail met excuses gestuurd en het geld een dag later al teruggestort. Een groot compliment voor de nazorg en snel handelen. Dat geeft de consument vertrouwen in een bedrijf.

snel geleverd, goede producten

aanrader !

Voor ieder probleempje een oplossing

Leveren snel indien voorradig. Verkeerde bestelling die geplaatst zijn, worden accuraat verholpen. Zeer tevreden over de communicatie. Als nu een lang geplaatste bestelling ook opgelost word in een vervanging met ander gelijkaardig product. Dan is het helemaal ok. Kom ik zeker nog op terug. Kan toch zeggen dat ik best tevreden ben.

Super service

vorige jaar was de service wat beter, dit jaar wat minder. Vriendelijke medewerkers, en voldoende kennis.

Duidelijke informatie en vlotte service.

Snelle toezending van het product dat vrij stipt geleverd werd (amper drie minuten na de voorziene tijdslimiet).

Makkelijk en snel

Makkelijke site je kan alles vinden en nog snel geleverd

Snelle en goede service

Meerdere bestellingen en allemaal prima!!!

Allies Toppie

Correcte en smelled afhandeling

Top van toppy!

Correcte snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

Verschrikkelijk ontgoocheld in Toppy!

Ik lees op mijn mail dat mijn pakje op retour is. Via Postnl. Ze zouden het geleverd hebben op mijn adres om 8u52 of zo. Ik heb daar niks van gemerkt. Ik heb het echter wel betaald. ONze kuisvrouw was hier vanaf 8u en zij heeft ook niks gemerkt. Ik wil wel mijn bestelling of mijn geld terug. Verschrikkelijk jammer dit, want ik was tot nu toe heel tevreden over toppy en had al verschillende bestellingen gedaan...

Eerst raad gevraagd omtrent de grootte van de pomp, de volgende dag reeds advies gekregen en besteld , paar dagen later probleemloos geleverd. Dezelfde dag geïnstalleerd, werkt perfect. Beste dank!

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

bestellen zonder zorgen

Aquafinesse besteld, netjes op tijd geleverd, heb al meerdere keren bij Toppy besteld, ben zeer tevreden.

Snel geleverd en betaalbaar

Das meer dan Toppy !

Prijs kwaliteit super! Snelle levering ! Vriendelijke klantendienst !

Alleen maar super goede ervaringen met Toppy! Alles super snel geleverd, elke keer weer! Blij dat ik dit adres gevonden heb!

top

vlotte levering