Toppy!

Snelle levering, super!

Super snel

Mijn bestelling gedaan volgende dag al in huis

Toppy

Goede prijs snel geleverd

snelle levering fijne chauffeurs prettig aan de telefoon en een super service

Goed product

Snel geleverd.

correcte en snelle levering

voor ieder probleem komt er een snelle respons

Ontevreden aankoop en klantenservice

Na een ontevreden ervaring te hebben gehad met Aquafinesse tabletten, heb ik contact gezocht met Toppy. Het bleek volgens toppy aan ons te liggen. We hebben alles volgens De beschrijving gedaan, maar dit was volgens toppy niet voldoende.... zij hadden, zo wisten ze te melden, veel klanten die wel blij waren, dus het lag aan mij. Na vele mailtjes heen en weer naar ene Robert die heel coulant wilde overkomen is het op niets uitgedraaid. Allicht was een compensatie of tegemoetkoming wel zo fair geweest. Ik geef bewust 1 ster, omdat ze mij heel lang aan het lijntje hebben gehouden. Ze leggen de bal bij mij, wat ik zou willen. Ik heb meerdere malen aangegeven mijn geld terug te willen. Ze kwamen zelf helaas met niets concreets. Al met al een heel verwarrende ervaring.

Snelle levering, super product

Jacuzzi is nog nooit zo helder geweest, topproduct!

Snelle en via track en trace te volgen levering

Een fijne site voor buiten activiteiten

Keurig volgens de afspraak.

Wat ik bestelde, was keirig op tijd en volgens de afspraken.

Probleem keurig opgelost

Toppy

vrijdag middag besteld en geleverd zaterdag om 14u super gewoon. Warmtepomp nog geïnstalleerd en zondagavond was het al 30 graden. Echt nen aanrader!!! Top service

Correcte snelle levering en nazorg is super !!

Correcte snelle levering en nazorg is super !!

zoals het hoort

Perfecte beschrijving, beste prijs en levering binnen 1 dag zoals beloofd.

Kan niet beter ....

Bij de bestelling ging er wat fout met mijn betaalkaart . Dat was balen . Maar via mail hebben wij de betaling op een andere manier kunnen verrichten . Eenmaal de betaling gebeurt , was de bestelling aan de deur . Toppy !

Ongelukkig, niet goed !

Uv lamp besteld voor in visvijver, is hier al 2 x kapot bezorgd, er plakte nog géén sticker op met breekbaar ofzo. Wij proberen nu een foto door te sturen, wat niet lukt, van de doos, waarop je ziet dat ze in 2 geplooid is.

Een vlotte aflevering en alles was zoals de beschrijving weer geeft Een mooie prijs voor zo"n simpele robot die aan alle eisen voldoet!!

toppy

Snelle levering en prima communicatie!!!

Supersnel

Zeer snelle en correcte levering en zeer scherpe prijs.

Super hulp en snelle levering

Goed en vooral snel geholpen en geadviseerd via de chat welke items ik nodig had en binnen 24 uur geleverd!

Toppy doet wat het beloofd. Vandaag bestelt, morgen in huis. Prima service.

supersnelle levering, keurig verpakt en zeer gelukkig met mijn 3e aankoop bij Toppy.. zoals de naam al doet vermoeden TOPPY!

Goede catalogus, snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima product snelle levering

Prima product, snelle levering Toppy!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR