Echt een topwinkel, snelle levering en super service!!!

We zijn bijzonder tevreden over deze webwinkel. Om half 7 's avonds een robot besteld voor ons zwembad, de Dolphin Zenit 20, en de volgende dag in huis. Wat bleek? Was het de zenit 30. Gebeld dat de verkeerde geleverd was en na overleg besloten ze dat we de 30, die € 200,- duurder is dan de zenit 20, mochten houden. Top service!!!!!

Nog geen ster waard!

Heb er een zandfilter besteld, maar de set is na een maand slechte communicatie en bereikbaarheid nog steeds onvolledig. Afspraken worden niet nagekomen. pomp en filter lijken oké, maar service en communicatie is een drama! Adviezen zijn soms zeer ondeskundig. Ben benieuwd wanneer ik mijn zandfilter setje compleet heb, het zijn toch maar een paar onderdelen.... "Het leuke is er wel vanaf, noppy!"

perfect snelle levering en een goed product

werkt goed met veel lucht in de vijver

Snelle en onbeschadigde levering!

Super service

Snelle en complete levering, netjes verpakt, duidelijke handleiding bij het zwembad en pomp. Zeer tevreden, Toppy!

snelle levering eerlijke prijs

snelle levering en eerlijke prijs en een groot assortiment.

Doen wat ze beloven, vriendelijk klantservice team

Wij hebben onze SPA op maandag besteld en op woensdag ontvangen via een speciale levering. En dit in een uithoek van België... Vandaag nog even met de klantenservice gesproken over de factuur die wij nog niet hadden ontvangen. De dame aan de telefoon was erg vriendelijk en behulpzaam. Binnen de minuut hadden wij de factuur via de mail ontvangen. Toppy is toppie !

van goed naar slecht

vorig jaar heel tevreden. dit jaar zijn de prijzen met meer dan 50% gestegen tegenover het zelfde artikel. levertijden worden niet meer gerespecteerd met wat op de site staat aangeduid.

snel

snelle en duidelijke communicatie, snelle levering met goede opvolging

geweldige aankoop

zeer tevreden van de levering zo als af gesproken snel en perfect af geleverd zeer tevreden en ook van de jacuzzi zeer tevreden enkel 1 minpuntje van het product door trilling maakt de aarding latje wat lawaai maar heb het probleem zelf opgelost maar daar kan de verkoper niks aan doen dat ligt aan de fabrikant ik zou zeker Toppy aan raden een perfecte verkoper die zijn woord na komt

Snelle levering, goed verpakt en al lekker van de bubbels genoten

zeer tevreden over de jacuzzi Geniet er elke dag van

Correcte levering, met een paar onduidelijkheden op de website.

Prima website, duidelijke informatie, alhoewel er ergens geen logica is tussen een 4 persoons bubbelbad van Intex en een 6 persoons van Lay-Z-Spa. De diameter is zo goed als hetzelfde, zowel buiten als binnendiameter. Waarom dan een verschil in personen? En ik denk ook dat de prijzen wat duurder zijn omdat er schaarste is momenteel. De levering is goed en vlot verlopen.

Super service

Had verkeerd artikel besteld, kon zonder probleem retourneren! Binnen drie dagen geld terug gestort! Hier kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen. Toppy is TOP!

Gewoon goed

zoals ik al zei gewoon goed

Uitstekende service

Heb verschillende zaken besteld bij Toppy. Ben zeer tevreden over de kwaliteit. En mocht er iets niet in order zijn lossen ze dit keurig op.

Altijd snel en correct

Beoordelingen meestal dezelfde dag nog verzonden. Ook de klantenservice geeft goed en deskundig advies. Diverse keren gesproken. Bestel alleen nog maar bij Toppy. Misschien niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste.

Product werkt prima, eenvoudig een indicatie van de gesteldheid van het zwembad / jacuzzi.

Zoals altijd Toppy

Gemakkelijk bestellen, zeer duidelijke info, snel in huis.

Probleemloos

Gemakkelijk bestellen . Vlotte levering. Per mail een vraag gesteld ,na 10 minuten reeds antwoord. Artikel zoals beschreven.

Goede service !

Goede service, 1 kritisch punjte heb een zandfilterpomp van intex besteld, helaas ontbraken de adapters 38-32 mm slang welke vaak wel noodzakelijk zijn. Helaas zijn deze bijna nergens separaat leverbaar op dit moment.....

Geweldige site, goede levering heerlijke jaccuzi

Ik was allang op zoek naar een goede jaccuzi, eindelijk gevonden, wil nooit meer zonder.

top

Ruime keuze en snel geleverd

Hele goede ervaring

Was een beetje huiverig na het lezen van de revieuws. Toch besloten om hier te bestellen aangezien ze bijna nergens meer te krijgen zijn. Correcte afhandeling en op tijd binnen.

Alles pirma

Top geleverd

Wederom een snelle levering. Product ziet er goed uit, de eerste keer dat ik dit product heb besteld. Voldoet aan de verwachting!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR